Аз,като редови фен издигам следните кандидатури:
1.Димитър Димитров - Херо
Към днешна дата най-удачният вариант за треньор,знае как да се справя без пари,как да намира добри играчи тип "свободни агенти".Черноморец почти сигурно изпада,а с него и футбола в Бургас.Ще бъде добре приет от нас феновете,Батков оставя реалната спортно-техническа власт на него и целият ад приключва-доиграваме сезона обигравайки състава и...на есен с песен!

2.Велислав Вуцов
Силен мотиватор,знае как да изгради боеспособен състав,емоционален,огнен характер,ЛЕВСКАР...и с това се изчерпват положителните качества.Закопа ни срещу БАТ3,както и ни отне титлата през 2013 в скандален мач.Предимство е,че е с връзки тъй като баща му е член на УС.Не съм му фен,но може да свърши работа до края на полусезона.
3.Седрик Бардон
Голям левскар,футболист,има футболен интелект,има стаж във Франция,а и едва ли ако той дойде може да стане по-лошо.Аз издигам кандидатурата му за старши треньор!
4.Емил Велев - Джеймс

Истински левскар,голям мотиватор,за последно при него станахме шампиони,наби такъв шамар на Ицо Стоичков през финала за купата от 85-та,така,че завинаги има място при нас.За мен си е опция и човек,който определено може да свърши работа.
Това за мен са топ - кандидатурите.Ако вие имате някакво конкретно предложение,моля споделете го тук.Вие сте