Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !
Истинските Левскари ни е срам !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Истинските Левскари ни е срам !
Последна промяна от balef на 08 окт 2013 21:16, променено общо 1 път.
- валидол за теб
- Контакти:
Re: Истинските Левскари ни е срам !
То си е за срам,, това показва, че имате съвест, макар и закърняла!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
-
- Контакти:
Мен ме е срам от теб.
Направи ми впечатление,че малко преди да съблекат Петев няколко от тези фенове се обърнаха към камерите и се усмихнаха.Явно им липсва внимание.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Илияна изригна: Безсрамници! Кой ви прати, кой ви плаща? Доволен ли си?
08 октомври 2013 20:14
Фотограф: Десислава Комарова
Съпругата на Наско Сираков избухна с коментар във Фейсбук за скандала на „Герена“
Съпругата на Наско Сираков- Илиана Раева написа гневен коментар в социалната мрежа Фейсбук относно скандалът, който избухна на Герена.
Тя бе видимо бясна, след като група хулигани нахлуха на пресконференцията на „сините“ и съблякоха и прогониха новият треньор Ивайло Петев, а след това поискаха обяснение от Сираков за последните промени в клуба.
Коментарът:
„Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!
ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!! ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!
ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!! ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???
В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ??? БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ???????? СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!!
НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!! НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!”
08 октомври 2013 20:14
Фотограф: Десислава Комарова
Съпругата на Наско Сираков избухна с коментар във Фейсбук за скандала на „Герена“
Съпругата на Наско Сираков- Илиана Раева написа гневен коментар в социалната мрежа Фейсбук относно скандалът, който избухна на Герена.
Тя бе видимо бясна, след като група хулигани нахлуха на пресконференцията на „сините“ и съблякоха и прогониха новият треньор Ивайло Петев, а след това поискаха обяснение от Сираков за последните промени в клуба.
Коментарът:
„Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!
ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!! ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!
ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!! ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???
В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ??? БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ???????? СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!!
НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!! НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!”
Това може да се направи само за пари и нищо друго. Това дрогата не прощава!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Мен ме е срам, че тези хора са Българи и че живеем в една държава...
[center]
[/center]

balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !
Те самите са били подведени. Ще си понесат наказанието. Бъди сигурен.
Също така, имай предвид, че е нормално да те е срам, защото от това, което съм виждал тук във форума, си нормален човек. А това, което се случи днес бе именно с цел да предизвика срам в такива нормални хора като теб, за да се отвратят, и да не подкрепят повече клуба "Левски". За да могат разни изроди като Тонев и Батков да си вършат спокойно мръсотиите.
Така че запази спокойствие, и не се поддавай на провокации. "Левски" скоро ще има нужда от теб.
-
- Контакти:
Раева към кой ли се обръща??? дали не е Иво Тонев???
Това което се случи днес е абсолютен фарс.Как може в 21 век група от няколко лумпела да бъдат допуснати да псуват и дори да посягат пред очите на цяла България хора които са дошли да работят за успеха и за по-доброто бъдеще на ЛЕВСКИ.Тези хора не са истинските привърженици на синия отбор и не мислят доброто на отбора.Аз съм ЛЕВСКАР и приветсвам с добре дошъл Ивайло Петев и му пожелавам успех.Искам да попитам кой им плаща на тия ,че в работно време в работен ден да ходят да се правят на биячи и да казват "какво искат" истинските фенове на ЛЕВСКИ.Призовавам всички истински ЛЕВСКАРИ да се разграничат от тези лумпели.А на Петев,Батков и компания бих искал да им препоръчам да спрат да харчат пари за некадърни чужденци ,а да заложат на момчета от школата.САМО ЛЕВСКИ!!!