Филма"Ние сме Левски София"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ivan007700
Контакти:

Филма"Ние сме Левски София"

Мнениеот ivan007700 » 04 сеп 2013 22:57

Н.В. Княгиня Мария Луиза,взе участие във филма "НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ".Част от поредицата"ВСИЧКИ СИНИ СЪРЦА"!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Филма"Ние сме Левски София"

Мнениеот ultralevski » 05 сеп 2013 01:16

Ние сме Левски София - отборът на истинските и интелигентните българи.
Само феновете са важни!

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 05 сеп 2013 01:56

Нали имаше един лаф "Левски или Умри", явно в България има около 6 милиона зомбита :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2013 09:12

Царския клуб е Славия само в хипотезите на славистите, в Овча купел не знам да е имало царски дворец, или резиденция, а иначе плъхчетата от форума пак почнаха да цвъркат, този път защото видяха, че и царската фамилия е от ЛЕВСКИ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 05 сеп 2013 09:24

damyanov1963 написа:Царския клуб е Славия само в хипотезите на славистите, в Овча купел не знам да е имало царски дворец, или резиденция, а иначе плъхчетата от форума пак почнаха да цвъркат, този път защото видяха, че и царската фамилия е от ЛЕВСКИ!

И в района на Руски паметник (болницата на МВР, където се е намирал първият стадион на "Славия"), не е имало дворец, а ...еврейски гробища. 8-) Но темата е за друго, все пак - да не се отклоняваме, а форумните мишлета нека да си цвъркат... :lol:
[offtopic]Един от агресивните луди във форума - COVINI вече ми е пратил съобщение във връзка с темата. Имам чувството, че и в тоалетната да вляза, ще намеря негово ЛС залепено върху казанчето... :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 05 сеп 2013 09:44

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 сеп 2013 11:07

Щом Левски са събрали най-интелигентните българи, ние останалите какви сме? Страх ме е, че ако е така, държавата ни трябва да се затрие. България не е толкова голяма страна, че да се делим на интелигентни и простаци. Не съм обеден, че е нужен интелект зада си страната на силните. Левски винаги се е нагаждал според обстановката: с царя-царисти, с комунистите-комунисти, с демократите-демократи и с мутрите-мутри! Само интелигенцията я няма,но и тя се прислачва, когато има парички.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 05 сеп 2013 11:11

ultralevski написа:Ние сме Левски София - отборът на истинските и интелигентните българи.

И как Мария Луиза точно е българка? Обясни ми от историческа гледна точка как тази жена може да е българка с дядо немец и емигрирала преди почти 70 години? Или дори по-състоятелния въпрос е тя ли ви е най-върлия фен или просто фамилията на Фердинанд се опитва да породи някакви по-добри чувства в хората заради определени техни икономически интереси?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 05 сеп 2013 11:45

ultralevski написа:Ние сме Левски София - отборът на истинските и интелигентните българи.

хахаххаахах

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2013 11:57

damyanov1963 написа:[offtopic]Царския клуб е Славия само в хипотезите на славистите, в Овча купел не знам да е имало царски дворец, или резиденция, а иначе плъхчетата от форума пак почнаха да цвъркат, този път защото видяха, че и царската фамилия е от ЛЕВСКИ![/offtopic]

[offtopic]Не мога да не ти отговоря, толкова си го търсиш. Славия има общо в началото си с Овча Купел, толкова колкото "Левски" е свързан с Подуене тогава. Важното е да се ляля по форума!
Поздрави![/offtopic]
По темата- браво ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”