Здравейте,
В последните дни се начетох на какви ли не глупости, по медии и форуми. Но спирам с негативите до тук.
В края на миналото първенство същите играчи направиха няколко добри мача блатодарение на публиката, която ги окуражаваше и поддържаше.
Смия да твърдя, че АКО ИМАШЕ ПУБЛИКА В ПЛОВДИВ И НА ГЕРЕНА - ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ.
МОЛЯ ВИ ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАТЕ ЛЕВСКИ - ПОДКРЕПЯЙТЕ, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ИЗКУСТВЕНИ БОЙКОТИ. ТАЗИ ИГРА Е ЗА НАС.
ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ В МОМЕНТА ФУТБОЛИСТИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС.
С НАС ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ ОТ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ.
ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СИ СТОЯТ ИЗВЪН СТАДИОНА И ДА СИ ПСУВАТ КОЛКОТО ИСКАТ - ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ.
АЗ СЪМ ТАКЪВ ОТ 37 ТОДИНИ.
ОТ ПРОВИНЦИЯТА СЪМ И НЕ ВИНАГИ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ХОДЯ ДО СОФИЯ, НО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА АКЪЛА НА ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА ХОРА.
АКО ГИ ПСУВАМЕ ЗА ВСЕКИ СГРЕШЕН ПАС И ИМ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ. ПОВЯРВАЙТЕ МИ - ИГРАЛ СЪМ ФУТБОЛ И ЗНАМ КАКВО Е.
ТАКА ЧЕ АКО СПОДЕЛЯТЕ МОЕТО МНЕНИЕ, ДА СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯТ ОТБОР.
http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14
ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- brat domingo
- Контакти:
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ
Много вярно ! С тия бойкоти нищо няма да се постигне ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
От 2008 съм в София и съм бил на повечето домакински мачове. След толкова много провали е много трудно пак да ги подкрепяме... особено като ги виждаш как се мандахерцат по терена като пет за шест!!!
Ще ти припомня само, че миналата година при последните мачове на Илиан Илиев начело на отбора , ситуацията на трибуните не беше по различна: малко хора, отчаяни, мрънкащи, освиркващи, викащи "оставка"
После нещо се промени. Кое беше това нещо? Футболистите бяха същите и също толкова си не можеха, само че се раздаваха, съответно и ние се раздадохме за тях.
Сега според мен Наско трябва да ги понабие в съблекалнята, за да излязат и да си изплюят дробовете на терена, а това в България обикновено е достатъчно за победа... от там нататък всичко ще се промени: и подкрепата и самочувствието и постепенно и играта...
Ще ти припомня само, че миналата година при последните мачове на Илиан Илиев начело на отбора , ситуацията на трибуните не беше по различна: малко хора, отчаяни, мрънкащи, освиркващи, викащи "оставка"
После нещо се промени. Кое беше това нещо? Футболистите бяха същите и също толкова си не можеха, само че се раздаваха, съответно и ние се раздадохме за тях.
Сега според мен Наско трябва да ги понабие в съблекалнята, за да излязат и да си изплюят дробовете на терена, а това в България обикновено е достатъчно за победа... от там нататък всичко ще се промени: и подкрепата и самочувствието и постепенно и играта...
- hienizator
- Контакти:
Винаги съм на стадиона и не ме интересуват протестите на някой хора,далеч съм от мисълта че играем добре и всичко е ок дори напротив,но аз си обичам отбора и няма как да не ходя на мач при положение че играем в София,а понякога ходя и на гостувания! Бил съм на много велики мачове от много силни периоди на Левски,бил съм и на много неприятни мачове ... съвсем нормално и знам че рано или късно нашият отбор пак ще заиграе както всички обичаме да го гледаме,но това изисква време,търпение и подкрепа! 

-
- Контакти:
Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!
-
- Контакти:
ХАРАКТЕРА СЕ ВИЖДА В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ.
ВЯРНО НЕ ИГРАЯТ ДОБРЕ, НО С НАС ЩЕ СИ ПОВЯРВАТ.
Без да обиждам някого, но проблема ни бе че нямахме добър треньор, който да ни научи да играем като отбор.
и това продължи 4 години - така че какво очаквахме?
Без да обиждам някого, но проблема ни бе че нямахме добър треньор, който да ни научи да играем като отбор.
nikikolevst написа:ХАРАКТЕРА СЕ ВИЖДА В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ.
Проблема ви е, че от двигател и части на Лада шефовете в Левски искат да направят Мерцедес последен модел.
Йоканович не може от Гаджев да направи Шави и от Вутов - Меси. Сираков е главния ви проблем. Другия проблем е, че имате 100 годишнина и отговорността внася огромно напрежение, което вече доведе до взрив отвътре.
Последна промяна от Кировец на 30 юли 2013 17:56, променено общо 1 път.
- hienizator
- Контакти:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!
А не мислиш ли,че един отбор би се раздал ако е подкрепян до край както пише пред "Б" сектор? И защо си мислиш че само ти си бил на мачове от последните 4 години? На стадиона има хора които 50 години мач на Левски не са изпуснали,това известно ли ти е? На мен ми е чудно как не би подкрепил хора като Топузаков да речем,който водеше отбора в Пловдив,а иначе го харесваш предполагам и като играч и човек и като Левскар!
Според мен сме събрали прекалено много чужденци,а те са гаранция за липса на колектив .. това е проблема в момента и наличието на някои играчи,които просто не могат,но това ще се промени до седмици ... уверен съм!
hienizator написа:ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!
А не мислиш ли,че един отбор би се раздал ако е подкрепян до край както пише пред "Б" сектор? И защо си мислиш че само ти си бил на мачове от последните 4 години? На стадиона има хора които 50 години мач на Левски не са изпуснали,това известно ли ти е? На мен ми е чудно как не би подкрепил хора като Топузаков да речем,който водеше отбора в Пловдив,а иначе го харесваш предполагам и като играч и човек и като Левскар!
Според мен сме събрали прекалено много чужденци,а те са гаранция за липса на колектив .. това е проблема в момента и наличието на някои играчи,които просто не могат,но това ще се промени до седмици ... уверен съм!
Топузаков водил отбора в Пловдив...