Стартов състав полусезон 2012/2013

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Стартов състав полусезон 2012/2013

Мнениеот csimoen2 » 11 фев 2013 15:27

Коелги,
Нека всеки даде своето мнение за стартовият състав на любимия отбор за втория полусезон.

Давам моето:

Пламен Илиев

Мюлдер Везалов Пл. Димов Пинто

Велев Гаджев

РАмос Михелич Родригес
Карвальо

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: Стартов състав полусезон 2012/2013

Мнениеот LevskiZavinagi » 11 фев 2013 15:38

csimoen2 написа:Коелги,
Нека всеки даде своето мнение за стартовият състав на любимия отбор за втория полусезон.

Давам моето:

Пламен Илиев

Велев Гаджев

РАмос Михелич Родригес
Карвальо

[offtopic]Мога ли само да те попитам как слагаш двама играчи, които още не са записали 1 игрова минута дори в контрола? Звучи ми странно :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 11 фев 2013 15:49

------------------------------Пламен Илиев

-- Мюлдер ------ Везалов --------- Пламен Димов-------Пинто

--------------------------Велев---------Михелич-----------------------------

----Рамос---------------------Гаджев-------------------Родригез

-------------------------------- Жоао Силва -------------------------------

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 фев 2013 15:49

................................Пл.Илиев...............................
Пинто........Везалов.....................Пл.Димов.....Д.Мулдер
..........................................................................
................................Велев...................................
.....................Михелич........Гаджев.........................
..........................................................................
....Родригес..............................................Рамос......
................................Ж.Силва...............................
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 фев 2013 16:02

.......................Мишо Иванов...........................

--------------------------Велев---------Михелич-----------------------------

----Рамос---------------------Гаджев-------------------Родригез

-------------------------------- Жоао Силва -------------------------------

това са моите 11десет с една уговорка-Пелето не знам как ще го изкараме от титулярите,но той не е за там,не знам състоянието на новия Родригес,колкото до Михелич в него виждам новия Саша Симонович от първите му две години на Герена.Мястото на Пинто също не е сигурно ,Ели ми хареса много като ляв бек.Пламен ще отстъпи мястото си на Мишо-мое мнение.
LEVSKI_FOREVER

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 11 фев 2013 16:18

LevskiZavinagi написа:
csimoen2 написа:Коелги,

Давам моето:

Пламен Илиев

Велев Гаджев

РАмос Михелич Родригес
Карвальо

[offtopic]Мога ли само да те попитам как слагаш двама играчи, които още не са записали 1 игрова минута дори в контрола? Звучи ми странно :)[/offtopic]

Колега, слагам ги на база на това, че към днешна дата тези които са на тези постове са повече от слаби, а съм сигурен, че новопривлечените ще се впишат с много голямо желание.

Пелето е вече на години - няма скорост, поврътливост, пласиране...

Илиан Йорданов - редува слаб със силен мач...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2013 16:31

Най-сетне някой да сложи и Мишо Иванов сред 11-те.Незнам защо толкова много го подценявате левскарите?Според мен е о-добър от Пламен Илиев.Браво на Златан!Ето и моята 11-ка въпреки че не съм фен на Левски.

----------------------------Мишо Иванов--------------------

-----------------------Гаджев-------Велев--------------------

----------Рамос-------------Mихелич------------Родригес

---------------------------Карвальо-------------------------------

Мишо Иванов>Пламен Илиев
Левски няма алтернатива на крайните бекове Пинто и Мюлдер затова те са единствените варианти.Везалов и Димов показаха стабилност и хладокръвие в сравнение с другите централни защитници.Велев показва качества има по-силна тупалка от Гаджев(видя я Виктория Пилзен) и действа бързо.Гаджев винаги може да избухне.Тук Пелето ще търка резервната скамейка.Причината да сложа Рамос,Михелич и Родригес така е защото това са най-силните позиции на които играят и са най-добрите атакуващи полузащитници. Сложил съм Карвальо вместо Силва,защото е много по- бърз,а в А група ще се разбиват бетони.Система 4-2-3-1
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 фев 2013 16:36

е хайде де кога ще си признаеш с ръка на сърцето че си Левскарче,моля те пармалатче.Само като ти чета анализите за отбора и ми стига.
Я сега сериозно как са акулите ще имаме ли проблем в първия кръг.Много слабо играете в контролите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 фев 2013 16:37

Eдно е какво ни се иска на нас, съвсем друго какво ще се случи в действителност. Моето мнение е, че Пелето в никакъв случай няма да седне на пейката. Не защото мисля, че е много добър, а защото е един от ветераните дали много на клуба, а както знаем това помага за титулярно място е Левски независимо от моментната форма. Справка Йовов, който дълго време излизаше титуляр, въпреки не особено убедителните му игри.

Илиев
Мюлдер, Везалив, Димов, Ели/Пинто
Пелето, Михелич/Велев
Рамос, Гаджев, Родригес
Де Карвальо

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2013 16:54

zlatan написа:е хайде де кога ще си признаеш с ръка на сърцето че си Левскарче,моля те пармалатче.Само като ти чета анализите за отбора и ми стига.
Я сега сериозно как са акулите ще имаме ли проблем в първия кръг.Много слабо играете в контролите.

Обичам да правя анализи на всички отбори.Ясно е че Левски и Лудогорец ще спорят за титлата.Лудогорец имаха повече потенциал,но с привличането на Михалич и Родригес нещата много се изравняват,а и Лудогорец показаха отстъпление от формата си и не са толкова уверени колкото бяха,а Левски подобриха значително играта в последнитв 2 мача така че ще е доста интересно.Сега нека да карам подред тъй като наблюдавах водещите 6 отбора и да изкажа мнение.За Левски и Лудогорец вече казах сега за Литекс.Отбор с голям потенциал който може да бие всеки.Две равенства с Партизан и БАТЕ Борисов като с беларусите разбрах ,че Литекс ги е надиграл,а и са им отменили 1 гол.Вашият бивш играч Исмаил Иса много е израстнал в Турция.Стоичков им вдъхва увереност на тези млади момчета.ЦСКА взеха отново много играчи ще имат много силно нападение,но слаба защитата и си мисля че ще отстъпят от 4-то на 5-то място.Ботев Пловдив тази година ще е основен претендент за Лига Европа,а другата за титлата.Мъри е стегнал здраво отбора им.Няма да са по-слаби от ЦСКА определено особено ако вземат и Маркиньос близките дни.Черноморец реално продаде Димов на Левски и ни напусна Венци Христов,но ядрото ни за момента остава.Шушука се,че Херо е намерил един много добър алжирец който може да е приятната изненада при нас.Няма да ви лъжа ще ви е адски трудно срещу нас.В защитата сме здрави,а и очаквам Милчо и Дрянов да избухнат в А група въпроса е срещу кой отбор?
Освен тези отбори Берое прави много здрава селекция и нищо чудно да спечели купата на България и да обърка много сметки.Локо Сф се стегна при Велев и също може да подхлъзне всеки.
Колкото и странно да звучи на някои Монтана също направи приличен отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Левски”