За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Мнениеот Умопомрачен » 27 юли 2012 07:23

Честито на "разбирачите". Сигурен съм, че над 80% от тях до преди 48 часа са подкрепяли Илиян Илиев и са му вярвали, а какво е отношението им към него сега, не знам и не ме интересува.

Първо - този провал на Левски от снощи е ваша карма, но за това после.

Левски не бил училище за треньори, не можело без да си бил треньор преди това, да водиш сините и т.н. и т.н.

Тук в бързината на "разбирачите" им припомням, че същото беше и с Мъри, но логиката им в този случай се оказа много далеч от реалността. Да не давам примери с чужбина.

Е, сега какво? Илиян Илиев, треньор по всеобщо мнение добър и преспективен, с успехи във визитката си(купа на България с Берое), с достатъчно натрупан стаж, за да, според "разбирачите, е достоен за наставник на Левски... Е...??? К'во стана???

Аз ще ви кажа, какво стана "разбирачи". Левски игра срещу много по-слаб противник сравнение с миналогодишния Спартак Търнава, тогава припомням, Левски отпадна единствено поради малшанс и дузпи. Сараево ни се подигра и двата мача, а Левски не игра нищо, да не говорим, че отпадане с 3:1 дори и като гост, от отбор от този ранг и от тази държава е наистина позор, Словакия и Спартак Търнава са на светлинни години от Босна и Херцеговина и Сараево.

Това отпадане е ваша карма! Всеки заслужава това което е предизвикал! Не може да пюеш една от най-големите легенди на клуба си, още от първия мач, преди да си му дал поне един сезон да покаже става ли или не става. Държахте се, държите se и сигурно ще продължите да се държите все като деца, които си мислят, че Левски е тяхната играчка и имат нотариален акт за нея. Това, че даден отбор е най-вече на феновете, е едно клише което често е вярно, но не винаги. Левски е много повече на Гонзо отколкото на вас тъпаци, защото Гонзо за 12 години като играч в Левски и то с прекъсвания, е дал толкова много на отбора, колкото вие 100 живота като "левскари" да изживеете, пак няма да дадете на Левски! Един отбор е най-вече на тези които са му дали нещо, а не на консуматорите които не дават нищо, но имат големи претенции. И ако бяхте нормални, а не манафи, следователно, ако миналия сезон се бяхте държали нормално спрямо Гонзо, то днес Левски щеше да носи на плещите си доста различна карма от настоящата и тоя сезон щяхме да сме в групите на ЛЕ, със или без Гонзо на чело.

Ако може да перифразирам една мисъл, ще кажа, че "Всички привърженици на даден отбор, заслужават отбора си", такъв какъвто е. Вие си заслужавате този Левски, слабия, позорно отпадащия и т.н. и т.н. Ако и Гуардиола да ни водеше в двата мача, пак щеше да ни се случи същото. Но няма да ме резберете за какво ви говоря, защото сте тъпи чалгари, консуматори, разбирачи, които не са дали нищо на Левски, дори и една безкористна, безмеркантилна и безпретенциозна любов не сте му дали, за това и няма да "получите" нищо от него.
Последна промяна от Умопомрачен на 27 юли 2012 07:58, променено общо 1 път.
Левски София

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Мнениеот B3ATS » 27 юли 2012 07:35

След 2 месеца , Илиан , се връща в Стара Загора ;) Максимум - 3.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 27 юли 2012 07:46

B3ATS написа:След 2 месеца , Илиан , се връща в Стара Загора ;) Максимум - 3.

Ааа не ,мерси!
Да оди дето иска ,тук място няма.
П.П Левски в момента представлява това което беше Берое миналата година. Нищо градивно и смислено и само оправдания!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 27 юли 2012 07:54

Цели три години Гонзо се упражнява с Левски като с лабораторна мишка .Проблемът в момента не е Илиан , проблемът е Иво Тонев .Цялата селекция е негово дело , той изгони Иван Цветков , та вчера да нямаме човек един пас като хората да даде .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 юли 2012 08:01

damageplan написа:...проблемът е Иво Тонев ... той изгони Иван Цветков , та вчера да нямаме човек един пас като хората да даде .

[offtopic]За което цял Пловдив му е благодарен :) :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yDWeaUB8MfY[/youtube][/offtopic]
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 27 юли 2012 08:06

damageplan написа:Цели три години Гонзо се упражнява с Левски като с лабораторна мишка .Проблемът в момента не е Илиан , проблемът е Иво Тонев .Цялата селекция е негово дело , той изгони Иван Цветков , та вчера да нямаме човек един пас като хората да даде .

Говоря за неща съвсем други... лайтмотива, котнекста, квинтесенцията на поста ми, е толкова различна от това за което ти пишеш в твоя отговор, че те не са свързани дори паралелно. Но няма проблем, аз си знам, че един чалгар няма как да ме разбере за какво говоря, дори да се опита и даже го отбелязах в поста си.

Мани това, ти дори не си разбрал, че аз не съм против Илиан Илиев, напротив, негов поддръжник съм, за сега и все още.
Левски София

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 27 юли 2012 08:26

Явно действително си умопомрачен. Това не би било проблем, стига да не беше и нагъл.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 юли 2012 08:37

При Гонзо и Ясен отстранихме 2 шведски отбора, а един нелеп автогол на Иво Главата ни лиши от продължаване в групите на Лига Европа. Не винаги играехме на ниво, но това от снощи мина всякакви граници. При Гонзо без финансирането, което имаме сега играхме със сърце.
Гонзо ви беше виновен, така че вече сигурно сте много щастливи че го няма.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 27 юли 2012 08:40

blue magic написа:При Гонзо и Ясен отстранихме 2 шведски отбора, а един нелеп автогол на Иво Главата ни лиши от продължаване в групите на Лига Европа. Не винаги играехме на ниво, но това от снощи мина всякакви граници. При Гонзо без финансирането, което имаме сега играхме със сърце.
Гонзо ви беше виновен, така че вече сигурно сте много щастливи че го няма.

Само Жоазиньо и Дембеле струват колкото целия сегашен състав на Левски .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 27 юли 2012 08:41

damageplan написа:Чалгар ?//

Какво, не си ли?

Преди 12 години разговарях с един студентски преподавател, коментирахме тогавашната мания, всеки втори да учи право. Той по тоя повод каза следното: "Ще минат години и тогава като настъпиш случайно някой в трамвая, ще кажеш - О, извинявайте господин адвокат"

Та така, чалгата се слуша вече от почти всички българи, така че, за мен вече всеки е чалгар, до доказване на противното :mrgreen:
Левски София

Върни се в “Левски”