Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Голям Звяр
Контакти:

Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот Голям Звяр » 22 юли 2012 09:38

Психовойната между феновете на Левски и ФК Сараево вече минава всякакви граници, включително и тези на обикновеното и що-годе приемливо футболно хулиганство.

Очевидно полудели и озверели от плакатите с имената Младич и Аркан в Сектор "Б" в четвъртък, безмозъчни олигофрени от "Horde Zla" решиха да "ударят" по "сините", но и вече по абсолютно всички българи, разпространявайки в Интернет снимки от обесването на Апостола на свободата.

Извратеното им чувство за хумор прозира от едната, която е създадена от самите тях под формата на популярната игра "бесеница", а другата е изображението от момента преди българският революционер да бъде убит от турците.

Че за тези дълбоко комплексирани и с безвъзвратно повредена психика варвари няма нищо свято го разбрахме още в София, когато с тъпани и песни влязоха в "Св. Александър Невски"...
http://fanface.bg/evropeiski-futbol/ite ... D0%B0.html

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот 727150 » 22 юли 2012 09:52

Задължителна песен за агитката , която ще ходи в Сараево :arrow: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26C7o0AzEPU&feature=share[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 юли 2012 10:03

Молоумниците, които направиха и вдигнаха транспаранта за Младич, донесоха тази психо война и опетниха името на апостола. Така ли, защитавате името на Левски ?

Заради такива боклуци като вас в сектор Б, беше опозорен най-великият българин. Заради вашето "геройство", Апостолът отновео се върти в гроба. Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново.

Мен ме е срам от вас!

*Не говоря за всички фенове на Левски, а само за ония, които са дали идеята за транспаранта и го развяха в Четвъртък
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юли 2012 10:06

Голяма работа че някви турци обидили Васил Левски, това е нормално за тях, друго щеше да е ако бяха християни ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 юли 2012 10:12

Баждеков се хвали: Спокойно, парирахме евентуално наказание
22 юли 2012 09:49
"Щом видях плакатите сезирах полицията и те бяха свалени", разкри финансистът на Левски

Изпълнителният директор на Левски - Константин Баждеков обяви, че на този етап в клуба няма известие за подадена жалба заради изцепките на синята агитка.

"Хващате ме на летището, тъкмо се връщам от жребия за третия предварителен кръг в Лига Европа. Видях се с представителя на Сараево и той не ми каза нищо за жалба. Но и да има такава ще разберем чак в понеделник", обясни финансистът.

"Смятам обаче, че в общи линии парирахме евентуално наказание. Видяхме навреме плакатите, сезирахме полицията и те бяха бързо свалени. Всичко това би трябвало да е описано в доклада на делегата на срещата", каза още той.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 юли 2012 10:14

AnalBreaker написа:.....Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново. Мен ме е срам от вас!....

Защо ли не ме учудва, че като аватар си сложил емблемата на чужд отбор. Явно и "забравената от Бог" България ти е чужда. Твоето мнение, изказано с първата част от никнейма ти, която ти служи като глава, едва ли интересува някого повече, от мнението на някое джавкащо псе, минаващо по улицата.....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 юли 2012 10:35

AnalBreaker написа:Молоумниците, които направиха и вдигнаха транспаранта за Младич, донесоха тази психо война и опетниха името на апостола. Така ли, защитавате името на Левски ?

Заради такива боклуци като вас в сектор Б, беше опозорен най-великият българин. Заради вашето "геройство", Апостолът отновео се върти в гроба. Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново.

Мен ме е срам от вас!

*Не говоря за всички фенове на Левски, а само за ония, които са дали идеята за транспаранта и го развяха в Четвъртък

По-добре не можеше да бъде казано!!! Само да припомня на всички "герои", които продължават да неглижират простотията си, че точно от футболен мач пламна искрата на войната в бивша Югославия!!! Вчера случайно направих аналогия в разговор с приятел как бих се чувствал ако някой се изгаври с паметта на жертвите от Батак по начина, по който малоумниците се изгавриха с жертвите в Сребреница. Бих се чувствал омерзен. Ето, че босненци са намерили още по-брутален начин да си го върнат!!!

Васил Левски е светиня и заради фенската простотия на псевдо българи бе пороган.

За онези "герои" от агитката на сините ще извадя цитат от българската литература - "А вий - ВИЙ СТЕ ИДИОТИ"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 юли 2012 10:39

Captain Stottlemeyer написа:
AnalBreaker написа:.....Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново. Мен ме е срам от вас!....

Защо ли не ме учудва, че като аватар си сложил емблемата на чужд отбор. Явно и "забравената от Бог" България ти е чужда. Твоето мнение, изказано с първата част от никнейма ти, която ти служи като глава, едва ли интересува някого повече, от мнението на някое джавкащо псе, минаващо по улицата.....

Ти да не би да си от малоумниците, или ги защитаваш ??? По-лошо е ако ги защитаваш, защото това говори колко изостанал човек си.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юли 2012 10:50

ros написа:
AnalBreaker написа:Молоумниците, които направиха и вдигнаха транспаранта за Младич, донесоха тази психо война и опетниха името на апостола. Така ли, защитавате името на Левски ?

Мен ме е срам от вас!

По-добре не можеше да бъде казано!!! Само да припомня на всички "герои", които продължават да неглижират простотията си, че точно от футболен мач пламна искрата на войната в бивша Югославия!!! Вчера случайно направих аналогия в разговор с приятел как бих се чувствал ако някой се изгаври с паметта на жертвите от Батак по начина, по който малоумниците се изгавриха с жертвите в Сребреница. Бих се чувствал омерзен. Ето, че босненци са намерили още по-брутален начин да си го върнат!!!

Васил Левски е светиня и заради фенската простотия на псевдо българи бе пороган.

За онези "герои" от агитката на сините ще извадя цитат от българската литература - "А вий - ВИЙ СТЕ ИДИОТИ"

Не слагай всички левскари под общ знаменател заради 5 човека. Пак ще се повторя, че няма как да ме засегне един мюсюлманин, нормално е да мрази Левски и Господ, вече ако беше казано от християнин щеше да е друга бира. Аз също съм обиждал Аллах, но все пак сме християни не вярваме в Аллах следователно не съществува :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 22 юли 2012 10:55

Когато посееш вятър ще пожънеш буря.
Каквото повикало -такова се обадило.
Към тези народни мъдрости няма какво да добавя.

Върни се в “Левски”