Паметни мигове в историята на Левски и спомени от тях

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Паметни мигове в историята на Левски и спомени от тях

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 22:20

В течение на един непринуден спор с наш съфорумец ми дойде идеята да предложа пускането на една нова тема, в която да си припомняме случки, събития, играчи, мачове и резултати, които са останали за хубаво или за лошо дълбоко в съзнанието ни. Бяхме започнали да говорим за един от "тъмните" периоди в историята ни- 1988-1992 г., в който независимо, че имахме някакви успехи у нас, то в Европа бяхме в ролята на тъпан, удрян на сватба. Унгарците от Фради (Ференцварош) ни спукаха от бой, а тогава на вратата ни се налагаха двете сини рожби Попов и Здравков. Които, по онова време, и със защитата от посредствени към този момент играчи, бяха меко казано като мишени за противниковите нападатели...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Това ще се помни

Мнениеот Levskar_90 » 20 юни 2012 22:26

Първият евромач който гледах на Левски беше Левски - Ювентус 1:3 1999-a и гола на Серж Йофу. Въпреки загубата играхме много силно, а и Ювентус тогава беше най - големия отбор в света :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юни 2012 22:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg[/youtube]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юни 2012 22:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QjVlH9nAnS8[/youtube]

ПОКЛОН ПРЕД ФУТБОЛИСТА Гонзо

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юни 2012 22:46

Изображение

ВИНАГИ ще помня този играч! Още стряска някои червени фенове!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 юни 2012 22:48

Помня първото си ходене на мач на Левски - септември 2000 г., когато гостува на Спартак (Варна). Бихме с гол от дузпа на Митко Иванков.
Не че този мач блестеше с кой знае какво, просто винаги ще е специален за мен.
Иначе помня този мач с Нафтата за Купата, който eelche е пуснал; помня кървавия гол на Гонзо; едно злощастно гостуване на Левски в Ловеч, когато ни бутнаха три безответни гола; помня победата над ЦСКА с 2:0 навръх рождения ми ден, когато Гонзо остана по черни слипове; отново рожден ден, на който Спортинг ни помля с 5:0 и ми развали празника; помня първия мач от ЕКТ, на който присъствах - с Удинезе; домакинския мач с Барса, на който някои пускаха фойерверки отвън; еуфорията с Гент...

Много, много спомени и емоции имам с Левски, докато съм жива, ще пазя всичко в съзнанието и сърцето си...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 20 юни 2012 22:54

Най-хубавият ми момент е когато баща ми ме заведе на първия ми мач на Левски ! Завинаги ще запомня това изживяване и винаги ще му бъда благодарен ,че ме е запалил по синята магия !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 20 юни 2012 22:59

Първия мач който посетих беше през 2001 един мач с Черно Море.Бихме 1-0 с гол на Пантелич.Тогава бях на 8.Този мач не беше нищо особено, но винаги първия път когато си на Герена си остава завинаги в спомените.Бил съм на доста много приятни мигове, но онези вълшебни 17 минути в началото на второто полувреме срещу Удинезе не бих ги сравнил с нищо друго.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 юни 2012 23:13

I.A написа:Първия мач който посетих беше през 2001 един мач с Черно Море.Бихме 1-0 с гол на Пантелич.Тогава бях на 8.Този мач не беше нищо особено, но винаги първия път когато си на Герена си остава завинаги в спомените.Бил съм на доста много приятни мигове, но онези вълшебни 17 минути в началото на второто полувреме срещу Удинезе не бих ги сравнил с нищо друго.

Явно сме набори ,колега :) Аз също посетих за първи път Герена през 2001-ва на мача с Нехтохимик. Бихме ги с 3:0 и станахме шампиони :) Иначе един от първите мачове ,който помня е този с ''кървавият гол'' на Гонзо. Въобще в нито един миг от живота си не съжалявам ,че съм Левскар :)
Левскар да си, братко, е дума голяма! Левскар да си, братко, е чест!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юни 2012 23:20

turbogena написа:
I.A написа:Първия мач който посетих беше през 2001 един мач с Черно Море.Бихме 1-0 с гол на Пантелич.Тогава бях на 8.Този мач не беше нищо особено, но винаги първия път когато си на Герена си остава завинаги в спомените.Бил съм на доста много приятни мигове, но онези вълшебни 17 минути в началото на второто полувреме срещу Удинезе не бих ги сравнил с нищо друго.

Явно сме набори ,колега :) Аз също посетих за първи път Герена през 2001-ва на мача с Нехтохимик. Бихме ги с 3:0 и станахме шампиони :) Иначе един от първите мачове ,който помня е този с ''кървавият гол'' на Гонзо. Въобще в нито един миг от живота си не съжалявам ,че съм Левскар :)
Левскар да си, братко, е дума голяма! Левскар да си, братко, е чест!

Аз гледам Левски от 1999-та оттогава се зарибих и по футбола. Иначе мисля бях гледал и един по стар мач с Локо СФ завършихме 1:1 или 2:2 би трябвало да е 1997 или 1998 тогава бях първи клас :lol: и много се кефех на Кривия :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Левски”