Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот zlatan » 31 май 2012 01:25

Сините представят нови играчи, след като получат новите екипи
Левски ще се облича с Пума през новия сезон. Сините няма да подновят договора с досегашния си доставчик на екип Найк и от лятото ще носят продуктите на немския концерн.

От Левски изчакват да получат новата екипировка преди да започнат да представят своите нови попълнения. Пума ще облича не само първия отбор и всички формации от ДЮШ.

Вероятно в първите месеци новите екипи на Левски ще се продават на преференциални цени за феновете. Очаква се пък на "Герена" да се завърнат към резервния жълт цвят, след като през изминалия сезон втория екип бе в бяло.

Няколко национални отбора носят Пума, сред които световните сили Италия и Уругвай. От клубните тимове най-известните имена са тези на Борусия Дортмунд (от новия сезон), Нюкясъл, Бордо, Хофенхайм, Щутгарт, Олимпиакос, Брюж, Динамо Загреб, Спортинг Лисабон, Индепендиенте и други.

както се казва нов отбор ,нов екип :) :) ,когато подписахме с Найк написах пак нещо подобно ,а то какво стана. :( :( .
Дано сега Пумата да е за късмет.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот forumx3 » 31 май 2012 01:34

Не знам как да кача снимка тук , затова я прикачих от сайт . Нещо такова сигурно ще бъдат екипите : http://prikachi.com/images/624/4835624o.png
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 май 2012 01:50

изглеждат много готини,сравнение с Найка тези са перфектни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 май 2012 02:20

Найка определено не ми харесваше. Надявам се новите да са по-хубави. Сигурно ли е обаче, че ще има нови екипи? От къде е новината?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2012 03:25

От фотото се вижда, че сменяме официалният спонсор. Нещо не ми се вярва, особено плановете на ВТБ да налива пари, които не са толкова повече от М-Тел - 3,5 милиона за три години срещу очаквани три млн. от Мтел за следващите три години. Хм... ще видим...
Иначе дизайна е толкова куц, колкото беше и на Найк. А бялото на резервния екип на Найк не ми допада. Жълто и синьо ме кефеше повече.
И доколкото знам да те облича Пума е доста по-евтино от това да те облича Найк, така че новината на мен не ми звучи радваща.

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 31 май 2012 07:13

plamenst7 написа:Найка определено не ми харесваше. Надявам се новите да са по-хубави. Сигурно ли е обаче, че ще има нови екипи? От къде е новината?

от балона

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 май 2012 07:29

metodito написа:....И доколкото знам да те облича Пума е доста по-евтино от това да те облича Найк, така че новината на мен не ми звучи радваща.

Не съм специалист, но според мен не трябва да се сравняват само марките, а и моделите, тяхната новост и т.н. Иначе лично аз не харесвах особено екипа на Nike, с който играеше "Левски". За сметка на това пред жълтия предпочитам белия цвят (с подчертано участие на сини елементи) за резервните екипи. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 31 май 2012 07:52

На мен ми се иска да вкарат малко класика в тия екипи, например бяла якичка или нещо подобно, също така и резервния екип да е жълто-червен... Все пак наближава и 100 годишнината и може да помислят нещо по този въпрос...
България !!!!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 31 май 2012 07:57

forumx3 написа:Не знам как да кача снимка тук , затова я прикачих от сайт . Нещо такова сигурно ще бъдат екипите : http://prikachi.com/images/624/4835624o.png

Изображение
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
бай Шиле Шилев
Контакти:

Мнениеот бай Шиле Шилев » 31 май 2012 08:19

mrw8 написа:На мен ми се иска да вкарат малко класика в тия екипи, например бяла якичка или нещо подобно, също така и резервния екип да е жълто-червен... Все пак наближава и 100 годишнината и може да помислят нещо по този въпрос...

+1 Напълно съм съгласен с теб, наистина не е лошо да направят резервните екипи жълто-червени,нека си спомним началото!

Върни се в “Левски”