Левски-Литекс за Купата през 1997
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Заклет Левскар
Левски-Литекс за Купата през 1997
Два часа до мача ни с Локо Пд предлагам да се върнем към един не по-малко вълнуващ мач. Литекс бяха още в Б група и ни бяха били в Ловеч с 2:0. На реванша на Герена даже водеха на почивката, ама послеее....4:1 с гол на Анатоли Тонов в добавеното време. Бях на мача и той си остава един от незабравимите за мен. Май нещо Крум Савов имаше претенции, че са го ударили по главата след победния гол. Ми то такова меле стана след гола, че аз се озовах на пистата(силно казано писта) и една кука ме върна обратно с шутове, ама не ми пукаше. Ако някой е бил на мача да напише своите спомени за тогава.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Re: Левски-Литекс за Купата през 1997
Заклет Левскар написа:Два часа до мача ни с Локо Пд предлагам да се върнем към един не по-малко вълнуващ мач. Литекс бяха още в Б група и ни бяха били в Ловеч с 2:0. На реванша на Герена даже водеха на почивката, ама послеее....4:1 с гол на Анатоли Тонов в добавеното време. Бях на мача и той си остава един от незабравимите за мен. Май нещо Крум Савов имаше претенции, че са го ударили по главата след победния гол. Ми то такова меле стана след гола, че аз се озовах на пистата(силно казано писта) и една кука ме върна обратно с шутове, ама не ми пукаше. Ако някой е бил на мача да напише своите спомени за тогава.
Ти няма ли да ходиш на мача, уж заклет левскар...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Заклет Левскар
Bourgas написа:Заклет Левскар написа:Два часа до мача ни с Локо Пд предлагам да се върнем към един не по-малко вълнуващ мач. Литекс бяха още в Б група и ни бяха били в Ловеч с 2:0. На реванша на Герена даже водеха на почивката, ама послеее....4:1 с гол на Анатоли Тонов в добавеното време. Бях на мача и той си остава един от незабравимите за мен. Май нещо Крум Савов имаше претенции, че са го ударили по главата след победния гол. Ми то такова меле стана след гола, че аз се озовах на пистата(силно казано писта) и една кука ме върна обратно с шутове, ама не ми пукаше. Ако някой е бил на мача да напише своите спомени за тогава.
Ти няма ли да ходиш на мача, уж заклет левскар...
Няма да мога, не мога да мръдна от София, ама това не ме прави по-малко левскар мисля.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Шегувам се, малко са хората тук с чувство за хумор 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Баси, тия още от Б групата ли са ви пердашили 

- Заклет Левскар
bez-nick написа:Баси, тия още от Б групата ли са ви пердашили
Да, а година по-късно и вас удавиха в река Осем
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- Neron
- Контакти:
Мача е бил уреден като залозите за над 2.5 гола след полувремето са се увеличили рязко.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Заклет Левскар написа:bez-nick написа:Баси, тия още от Б групата ли са ви пердашили
Да, а година по-късно и вас удавиха в река Осем
Това не беше давене...нещо по значимо ама как и да е

Иначе това бяха 2 много вълнуващи мача!
Заклет Левскар написа:Два часа до мача ни с Локо Пд предлагам да се върнем към един не по-малко вълнуващ мач. Литекс бяха още в Б група и ни бяха били в Ловеч с 2:0. На реванша на Герена даже водеха на почивката, ама послеее....4:1 с гол на Анатоли Тонов в добавеното време. Бях на мача и той си остава един от незабравимите за мен. Май нещо Крум Савов имаше претенции, че са го ударили по главата след победния гол. Ми то такова меле стана след гола, че аз се озовах на пистата(силно казано писта) и една кука ме върна обратно с шутове, ама не ми пукаше. Ако някой е бил на мача да напише своите спомени за тогава.
Купата тогава с реванши ли е била?
- Заклет Левскар
До преди 4-5 години беше с реванши.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН