Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот scooool » 03 юни 2010 08:32

Мисля да дам шанс на Гонзо,за Наско всички знаем,че има и положителни и отрицателни страни,но този мой толеранс ще е малък не искам да виждам тъча,борносузов и тем подобни който ние или свинета са освобождавали и сега ни убеждават,че са супер трансфери!!!!!!!!......не се вързва.

tikvarova
Контакти:

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот tikvarova » 03 юни 2010 09:37

Не мога да сравнявам кой от двамата Наско или Гонзо е по-голям Левскар. Още по-малко да изтъквам това, като важен мотив за заемане на длъжността Спортно-Технически Директор. По тази логика сигурно Джими ще е "най-удачния" избор.

Всъщност на Левски му трябва нов, стабилен финансово собственик, който да постави на тази длъжност човек, способен да върши тази работа по-добре от всеки друг в нашия клуб. За добро или зло това към днешна дата е доказал само Сираков

Казах

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Мнениеот LSFC 1914 » 03 юни 2010 12:17

Легендата на Левски Наско Сираков предупреди феновете на "сините", че настоящото ръководство на тима ги лъже.

"Казват, че нещата ще се подобрят, но всъщност всичко отива на по-зле. Никой не може да ме убеди, че Левски ще е силен, като продаваме Николай Димитров и Георги Сърмов за жълти стотинки в Турция и после взимаме Атанас Борносузов", изригна бившият спортно-технически директор на "сините", по чието време Левски стигна до четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА, а после влезе и в групите на Шампионската лига.

"Някакъв играч с животински прякор (б.а Емил Аргиров - Животното) отказал на Левски, за да играе в Локомотив Пловдив? Подобно нещо не се случвало в последните 30 години. Тази новина е присъда за настоящото ръководство. Искали да взимат Йордан Тодоров. Вечният враг гони играчи и ние да ги привличаме в Левски? Как може", продължава Сираков в ефира на "Ринг ТВ".

"Смятам, че имам пълното право да разкрия истината за това, което се случва в любимия ми отбор. За съжаление това ръководство лъже феновете. Левскари, заблуждават ви. Последната лъжа е, че през следващия сезон ще се борим за титлата. С този отбор това е невъзможно", допълва легендата на "сините".

"Нормално е цесекарите да желаят да вдигнат паметник на Батков и Гонзо и да желаят аз да стоя далеч от Левски. Все пак, когато съм бил в клуба, те винаги са били далеч зад мен. От 26 титли в историята на клуба, съм взел дейно участие в спечелването на 12 от тях, така че е обяснима омразата в другия лагер към мен", казва още директорът на националния отбор.

"Рано или късно ще се върна в Левски, но не и при сегашния собственик", завършва Наско Сираков.

На въпрос дали Тодор Батков му е предложил да се завърне на Герена през миналото лято, легендата на Левски заяви:

"В последните години в България много хора останаха излъгани!"

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 12:47

Добре, че е Наско да ни отвори очите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 03 юни 2010 12:49

Е ми прав е!!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 03 юни 2010 12:50

Сори Насе след изцепките ти пред публиката на Левски за мен винаги ще си останеш "Наско педераско".
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 юни 2010 12:51

и наско лъже да не се праи на много оборотен.то че в Левски гонзо и Батков лъжат две мнения няма...ама той кат ое бил ръководител все едно не го е правил.сега като не е в Левски се прави на светиня
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 03 юни 2010 12:59

ФК ,,Левски-Сираков"АД . Е те това е истинският отбор.Регистрирайте и късмет... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 03 юни 2010 13:03

За Сираков винаги Левски е перфектен когато той работи там. Айде няма нужда да ми отваря очите тоя далавераджия.

Върни се в “Левски”