ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Джавад Ел Джемили е изваден в последния момент от списъка на картотекираните футболисти на Левски за евротурнирите. Дали отива в отбор, кйто ще играе в евротурнирите?
Продаваме го в Катар.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Muaddib написа:Продаваме го в Катар.
Дай Боже
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Не трябва ли даже да е продаден, за да излезе от картотеката?
Надявам се днес да вземем някаква минимална преднина.
Надявам се днес да вземем някаква минимална преднина.
-
- Контакти:
Нямам търпение лекето Джемили да си замине. Страхотен футболист, отвратителен характер, а и нямам уважение за хора които не уважават работодателите си.
Хайде успех на нашите. Успях да се дотъртя до България да гледам последния си мач на Левски (най вероятно последен, но се надявам да не е) Дано си отида с усмивка на лицето, но каквото такова. Вярвам в духа на Левски и дано всички сме щастливи след довечера. Прогноза 2:1 с малко присвито сърце. Поне успях да предам наследството на децата и внуците, Левскар да си, братко, е чест!!
Sstefanov написа:Хайде успех на нашите. Успях да се дотъртя до България да гледам последния си мач на Левски (най вероятно последен, но се надявам да не е) Дано си отида с усмивка на лицето, но каквото такова. Вярвам в духа на Левски и дано всички сме щастливи след довечера. Прогноза 2:1 с малко присвито сърце. Поне успях да предам наследството на децата и внуците, Левскар да си, братко, е чест!!
Моето Уважение
САМО ЛЕВСКИ!
Sstefanov написа:Хайде успех на нашите. Успях да се дотъртя до България да гледам последния си мач на Левски (най вероятно последен, но се надявам да не е) Дано си отида с усмивка на лицето, но каквото такова. Вярвам в духа на Левски и дано всички сме щастливи след довечера. Прогноза 2:1 с малко присвито сърце. Поне успях да предам наследството на децата и внуците, Левскар да си, братко, е чест!!
най-чистото и искрено мнение, което съм чел напоследък - дано видиш и още победи и нашият Левски да е независим!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Нека Бог, съдбата или това в което вярваш да ти позволи да посетиш още много мачове на любимия Левски! Искрено съжалявам за обстоятелствата които те карат да смяташ, че ще ти е последен!
И аз съм в София за този мач, ако имаш нужда от помощ за нещо кажи. Макар да не съм от тук и съм за малко ще помогна с каквото мога.
icemanbg33 написа:Sstefanov написа:Хайде успех на нашите. Успях да се дотъртя до България да гледам последния си мач на Левски (най вероятно последен, но се надявам да не е) Дано си отида с усмивка на лицето, но каквото такова. Вярвам в духа на Левски и дано всички сме щастливи след довечера. Прогноза 2:1 с малко присвито сърце. Поне успях да предам наследството на децата и внуците, Левскар да си, братко, е чест!!
Нека Бог, съдбата или това в което вярваш да ти позволи да посетиш още много мачове на любимия Левски! Искрено съжалявам за обстоятелствата които те карат да смяташ, че ще ти е последен!
И аз съм в София за този мач, ако имаш нужда от помощ за нещо кажи. Макар да не съм от тук и съм за малко ще помогна с каквото мога.
Благодаря за милите думи :) Аз съм с бригадата :D, те помагат доста. (Просто съм много болен и ми дават не много време, но съм си изживял живота и всичко е точно). САМО ЛЕВСКИ!