efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Ромито сега циври, че затворили мача ама не му харесало темпото, с което го затворили.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Според мен сме малко крайни в реакциите. Взехме (да, грозна, но все пак) победа на стадион, където в последните години позитивните резултати се броят на пръсти. Играта е далеч от блестяща и много има над какво да се работи, но вече имаме солидна преднина пред третите, а разлика от 8 точки с Луноходец при оставащи два директни мача е най-близкото на което сме били от сигурно 10 години. Имаме 8 финала до края на сезона, всичко може да стане. Дано и в отбора мислят така и ги изиграят на макс, а не са доволни от второто място.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Не се ли сещаш какви скандални работи се случиха в мачове на Разград, когато бяхме свалили разликата на 6 т. ?metodito написа:Хем ме е яд, че - колкото и абсурдно да звучи и с оглед един от най-слабите Лудогорец - можеше... Но от друга страна пък втори май отдавна не сме завършвали. За другия сезон не мисля. Сезонът засега едновременно е доста добър с оглед на последните пет години, от друга страна слаб за стандартите на клуб с амбициите на "Левски".
Даже една от бруталностите бе именно срещу този латино-Берое ....
Нямаше как да си мИчтаем за каквото и да било в Първенството.
Не и този сезон.
Не мисля така. Особено, ако вземеш някакви издънки на Генчев (със "Септември" и 13 точни удара срещу Берое срещу два. И двата гола). Това беше абсурдно.) и всеки хикс на Хулио, който можеше да е победа. Инак за пръв път гледам първенство, в което на Лудогорец не има дават дузпа в два мача. Лудогоре са много слаби този сезон. Но те футболистите им поначало отпаднат ли от Европа и спират да играят.
Последна промяна от metodito на 06 апр 2025 21:39, променено общо 1 път.
Отборът се казва Лудогорец, а утре имат мач, след който точките пак могат да станат 11. Не мечтайте... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 

ElCochino написа:Ами, не ми харесва Левски при Гъзко и неговите зависимости (ти май си неадекватен като Бръснача, щом след тази моя квалификация ме питаш дали съм му дъщеря, ама нейсе, тук адекватник до адекватник), ама не ми харесваше и при черепухата, при спас-педераст, при иво боклука, чак Батков ми се струва добре от разстоянието на годините.
А ти няма ли нещо да се зарадваш на победата в темата за мача или ще продължаваш да повтаряш мантричките? Вадиш 2-3 милиона, взимаш Левски и показваш как се справяш по-добре от гореизброените. Иначе си оставаш един форумен мрънкач, ти на мач откога не си ходил? На хартия всичките са от професор нагоре, а в действителност ги гонят разни синдроми на Дънинг-Крюгер (това за тези, дето обичат да хвърлят тук-таме разни тапии, висши образования, думички като бръснач, сламен човек и т.н. и да си мислят, че така изглеждат като някакъв елит, а другите - кучета ги яли).
П.П. Забравих да добавя - горе написах за едни глашатаи и те не забравиха да се появят.
Аха, ясно, имаме случай на типичен умнокрастав с много ясно изразено чувство за малоценност, от типа на "генералчето" или тонковците, които направиха всичко възможно, за ме изгонят от форума на Тетевенския (странно защо наречем левски.ком), включително с писане на компромати - нищо ново. Спокойно, няма да пиша за Украйнааааа и перемогата...
Така, за Левски - очевидно си сляп, глух, глупав или просто умнокрастав с претенциЙ, за да не виждаш какво става - очеизбождащо е. Ще ти го сумирам:
- на Левски са гарантирани ЕКТ, заради стадиона на онези, за нас стадион ще има на куково лято
- Делиорманци се мъчат да правят първенството "интересно" - правили са го достатъчно много пъти, след като дръпнат с точки, но винаги са шампиони, дори ако трябва някой като Турчев да изпуска "случайно" дузпа
- в момента в Левски, точно както и в България, сме ВИП (т.е. временно имаме пари) - това позволява на такива като Кака Кокорка да се правят на комуноидни социалки, а на г.з. да си уреди (купи) някое мачле
Изход - само със смъртта на г.з. и/или БХ. Хубавото е, че г.з. вече е взел-дал (вижте му треморите и нездравия вид и си споменете що неговата Щилияна рева да го пазим преди година и нещо), та може и да дочакаме свободата. Въпросът е как ще сме финансово, тъй като единственият ни шанс, на който г.з., акто стар комарджия залага, е пробив в ЕКТ. Да, ама ние коеф за пробив нямаме. А нямаме и играчи. А без евентуални групи (които са в сферата на хипофантастиката), финансите ще станат доста зле - напомням, че след месец ще почнем пак да плащаме по 220 000 лева на месец към НАП, после и още по 40 000 към Столична община - а откъде пари?
И да напомним още нещо от г.з. от 27.03
до 10 дни, максимум 2 седмици има голяма вероятност едно от фолемите ни задължения да бъде оправено
Големите ни задължения са:
- НАП - там имаме споразумение за разсрочване и плащания
- СО - същото
- Черепа - абсурд
- Главбулгарстрой - то вече е изизскуемо, така че остава да е то. Там и най-големият левскар ще помогне, разбира се, все пак цял стадион даде на припоците, колко му е да натисне Галвбулгар да отпишат тези към 3,5 милиона лева, дължими към тях. Е, има още 4 дни или пак ще излъже. За сефте :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:бла бла бла
бла бла бла
бла
Нали знаеш, Бръсначо, че всяка конспирация хваща кадем, ако е омешана с истини.
Леле манолката в къв филм се е вкарал, тотално изпращяване на н-та степен... :mrgreen: Трябва да го вземат при врачките от Евроком... :lol:
Рашка капут, Буданов салют ! 

От всички тези любим ми е маг Фидан, той май беше някакъв пророк даже...
- Kris_men2000
tmanolov написа:ElCochino написа:Ами, не ми харесва Левски при Гъзко и неговите зависимости (ти май си неадекватен като Бръснача, щом след тази моя квалификация ме питаш дали съм му дъщеря, ама нейсе, тук адекватник до адекватник), ама не ми харесваше и при черепухата, при спас-педераст, при иво боклука, чак Батков ми се струва добре от разстоянието на годините.
А ти няма ли нещо да се зарадваш на победата в темата за мача или ще продължаваш да повтаряш мантричките? Вадиш 2-3 милиона, взимаш Левски и показваш как се справяш по-добре от гореизброените. Иначе си оставаш един форумен мрънкач, ти на мач откога не си ходил? На хартия всичките са от професор нагоре, а в действителност ги гонят разни синдроми на Дънинг-Крюгер (това за тези, дето обичат да хвърлят тук-таме разни тапии, висши образования, думички като бръснач, сламен човек и т.н. и да си мислят, че така изглеждат като някакъв елит, а другите - кучета ги яли).
П.П. Забравих да добавя - горе написах за едни глашатаи и те не забравиха да се появят.
Аха, ясно, имаме случай на типичен умнокрастав с много ясно изразено чувство за малоценност, от типа на "генералчето" или тонковците, които направиха всичко възможно, за ме изгонят от форума на Тетевенския (странно защо наречем левски.ком), включително с писане на компромати - нищо ново. Спокойно, няма да пиша за Украйнааааа и перемогата...
Така, за Левски - очевидно си сляп, глух, глупав или просто умнокрастав с претенциЙ, за да не виждаш какво става - очеизбождащо е. Ще ти го сумирам:
- на Левски са гарантирани ЕКТ, заради стадиона на онези, за нас стадион ще има на куково лято
- Делиорманци се мъчат да правят първенството "интересно" - правили са го достатъчно много пъти, след като дръпнат с точки, но винаги са шампиони, дори ако трябва някой като Турчев да изпуска "случайно" дузпа
- в момента в Левски, точно както и в България, сме ВИП (т.е. временно имаме пари) - това позволява на такива като Кака Кокорка да се правят на комуноидни социалки, а на г.з. да си уреди (купи) някое мачле
Изход - само със смъртта на г.з. и/или БХ. Хубавото е, че г.з. вече е взел-дал (вижте му треморите и нездравия вид и си споменете що неговата Щилияна рева да го пазим преди година и нещо), та може и да дочакаме свободата. Въпросът е как ще сме финансово, тъй като единственият ни шанс, на който г.з., акто стар комарджия залага, е пробив в ЕКТ. Да, ама ние коеф за пробив нямаме. А нямаме и играчи. А без евентуални групи (които са в сферата на хипофантастиката), финансите ще станат доста зле - напомням, че след месец ще почнем пак да плащаме по 220 000 лева на месец към НАП, после и още по 40 000 към Столична община - а откъде пари?
И да напомним още нещо от г.з. от 27.03до 10 дни, максимум 2 седмици има голяма вероятност едно от фолемите ни задължения да бъде оправено
Големите ни задължения са:
- НАП - там имаме споразумение за разсрочване и плащания
- СО - същото
- Черепа - абсурд
- Главбулгарстрой - то вече е изизскуемо, така че остава да е то. Там и най-големият левскар ще помогне, разбира се, все пак цял стадион даде на припоците, колко му е да натисне Галвбулгар да отпишат тези към 3,5 милиона лева, дължими към тях. Е, има още 4 дни или пак ще излъже. За сефте :oops:
Ей слуга сатанинска като чета как пожелаваш смърта на най голямата легенда на Левски ( след ГУНДИ -ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ) след една седмица те виждал като най голямата ку..ва на дяволите в ада. Вземи си повече вазелин по пътя към АДА . Ще ти трябва поне един бидон. ГНУС ПРОДАЖНА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Ми мач, от тия, дето често ни подхлъзват, ама тоя път го взехме. Берое са доста странен отбор. За мен ако искаха да играят във всеки мач със сигурност заслужават място в топ 4.
110 години любов!