Ще си позволя да споделя малко по-различно от масовото мнение. Според мен отборът не беше добре възстановен след пехливанлъка в Разград, където за 90 минути хвърлихме толкова сили, колкото за три мача х 90 минути с Хебър общо, при хипотетични почивки само между полувремената. Или, хайде, не добре възстановен не е най-точно казано, може би по-скоро някаква комбинация от възстановяване, въздух, двуразови и кондиционни тренировки, чистене след Разград и др. Това Генчев няма да го каже, няма треньор на света, който би го казал.
Не споделям мненията, че днес този или онзи син футболист нямали място на терена, или не ставали.
Важното е, че си взехме мача без треперене, щото и такова сме виждали срещу подобни отбори на Герена. Ще има и такива двубои, но важното е, че треньорът видимо знае какво прави и взима трите точки. И в пореден мач се вижда, че приказките за заучените статични положения не са напразни.
Само Левски, нови вестници и пълна подкрепа за Генчев и отбора!
efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не съм гледал мача,но навсякъде се пише ще сме играли слабо. Треньорът на Пазарджик реве от съдията.
Май ще е като другите сезони тръгваме силно и постепенно октомври сме приключили.
Май ще е като другите сезони тръгваме силно и постепенно октомври сме приключили.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
realno написа:Генчев да спре да говори, че ще ни прави шампиони, а да се стяга, че отбора му е потрес. От тук нататък ще берем ядове с такава игра.Два паса не могат да вържат, няма комбинативност, няма идея, няма голови положения, няма нищо. Махленски футбол.
Ей ти се ебати мркъналото. Реал направиха Х с Майрока, въпреки, че имат мбапе и компания. Ние бием Хебър и голяяяям рев.
90% от мрънкачите, нямате представа какво е футбол. Оставете човека да работи, то с такива фенове, за какво са ти врагове и съперници.
Друг разправя, че октомври сме приключили, защо изобщо гледате Левски или футбол, като сте такива мрънкачи. Като не ви харесва, НЕДЕЙТЕ да гледате! Наистина масово феновете на Левски не заслужват нищо, заслужават да сме на 9-10то място и това е.
Sstefanov написа:realno написа:Генчев да спре да говори, че ще ни прави шампиони, а да се стяга, че отбора му е потрес. От тук нататък ще берем ядове с такава игра.Два паса не могат да вържат, няма комбинативност, няма идея, няма голови положения, няма нищо. Махленски футбол.
Ей ти се ебати мркъналото. Реал направиха Х с Майрока, въпреки, че имат мбапе и компания. Ние бием Хебър и голяяяям рев.
90% от мрънкачите, нямате представа какво е футбол. Оставете човека да работи, то с такива фенове, за какво са ти врагове и съперници.
Друг разправя, че октомври сме приключили, защо изобщо гледате Левски или футбол, като сте такива мрънкачи. Като не ви харесва, НЕДЕЙТЕ да гледате! Наистина масово феновете на Левски не заслужват нищо, заслужават да сме на 9-10то място и това е.
X6 за коментара!
Само Левски, радвам се на победата и че имаше близо 10 хиляди левскари на стадиона
Чакам с нетърпение мача с гладиаторите от Варна и после с тирето на Герена!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Колегите преброиха 16 дузпи :lol: :lol: Генчев видимо раздразнен каза - Няма нито една.
Сангарето май май се е поопиянил от тоз хайп и ще следва приземяване. Доста леко пада , като се имат предвид габаритите му , а решението му да подава , когато беше на 2 метра вътре в наказателното поле и без защитник между него и вратаря го оставям без коментар.
Сангарето май май се е поопиянил от тоз хайп и ще следва приземяване. Доста леко пада , като се имат предвид габаритите му , а решението му да подава , когато беше на 2 метра вътре в наказателното поле и без защитник между него и вратаря го оставям без коментар.
- Странджата
- Контакти:
Имаме нов треньор и нов отбор. От пет мача взехме четири и бяхме на пет минути от равния с Лудогорец в Разград. И пак сме недоволни. И на мене ми се искаше да бием с четири и бях писал, че по-малко ще ме наскърбят. И сега съм скръбен, но не до там, и доволен даже и оттатък.
-
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Колегите преброиха 16 дузпи :lol: :lol: Генчев видимо раздразнен каза - Няма нито една.
Ако е ситуацията, за която си мисля, свириха засада. От повторението не се вижда много ясно.
Иначе Сангарето много пада да. Май след мача с Враца писах, че бързо ще го научат как играе и няма да има такива пространства за него. В първите два мача изглеждаше, като някой срещу който няма смисъл да влизаш и да го затваряш, защото ще мине през теб и ще те отвее със сила и скорост. Сега изглежда, като някой, който трябва веднага да затвориш и "биеш" за топката, защото веднага ще падне да търси фаул. Ако няма нарушение (каквито често не се свирят срещу него) си спечелил дуела и си го направил смешен, само да ляга. Ако има нарушение - си го спрял, макар и с цената на такова и не те е задминал като тренировъчен конус.
Друг колега писа, че може би е имало пренавиване и някаква умора покрай мача с Разград, а аз писах, че Генчев се предоверява на едни и същи играчи, въпреки, че вече се говори, че Левски има дълга скамейка и равностойни играчи.
Хебър и Септември изглеждат като най-слабите отбори към момента, може би трябваше да видим Маркович, Галчев, Икенна, Макун, Митков в игра. Кой титуляр, кой с повече минути, като резерва. В определени периоди от сезона тези играчи ще трябват и трябва да се използват възможностите да играят и да са във форма. Мислович и Бала примерно влязоха с много желание. Бала имаше една-две ситуации и дори от центриранията от корнери се усети присъствието му, а Мислович гонеше всяка топка.
- LoveAndPeace
- Контакти:
33та мин , ситуацията я има в репортажа от мача. 9ка не би трябвало в подобна ситуация и за секунда да се замисля дали да бие или да подава.
Serafim написа:Тоя мач прилича на ония мачове от преди половин година - много кюскане и нищо. Положения нямаме.
Абсолютно съгласен, както и от онази серия, ама този път взехме 3-те точки :)
Типичен мач за нашата лига...който взехме, а нямаше преди година-две!!!! Бала е класа над Сангаре, който освен скорост има само един крак и не вярвам да е чак такава сензация...но има голям потенциал. Двата халф бекове са попадение, но сме в отчаяна нужда от дефанзивен халф...дано Иккенето цъфне. Пълна подкрепа и Само Левски.