Общо-взето, към 70-на мин. от двубоя румънците стояха по-добре и правилно на терена.
Много сериозен съперник... За нашата действителност.
Резултатът не е важен.
Но е изключително важно С.С. да си направи някои изводи.
Контролата може да ни бъде много полезна, щото виторулци показаха доста сериозни слабости в играта ни.
И все пак за нас не играха, спокойно можем да го кажем - най-добрите ни футболисти, Де Нойер и Костадинов.
А именно при изнасянето на топката и в центъра, направихме най-много грешки.
Така че, това днес не е реалното лице на Левски.
И с оглед на представянето ни в атака, май-май ще трябва да се зарадваме на привличането на Христов.
/контрола/ Левски София - Виторул | 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
-
THE G.A.M.E
Re: /контрола/ Левски София - Виторул | 0:0 FT
mikata написа:Няма никаква идея в средата на терена
Без Жоро Костадинов и Де Нойер, на този етап - толкоз.
С тая средна линия и Суарес и Бензема да дойдат няма да вкарат гол 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
THE G.A.M.E написа:mikata написа:Няма никаква идея в средата на терена
Те са дефанзивни халфове
България има природни богатства,
blue avalanche написа:mikata написа:Няма никаква идея в средата на терена
За да има идея в средата,отпред някой трябва да се движи и да се открива!
Именно затова трябват читави нападатели, че и читави крила, иначе играчите стават като бушмен пред "Хилядолетния сокол" - никаква идея защо са стигнали до наказателното и към кого да продължат атаките. Настоящият СТД да не беше играл нападател, щеше да е разбираемо да не вижда нуждата от читав играч отпред, пък то...
Дано поне май-юни месец нуждата от стабилна деветка да не изненада за пореден път Инженера като декемврийски сняг столична община.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
THE G.A.M.E
mikata написа:Те са дефанзивни халфове
Да де, от тях тръгват атаките, те поемат топката от защитата, а днес това бе най-големият ни проблем.
Румънците отнеха сумати топки пред пеналта ни, и като цяло, в нашата половина.
Ради и Мигел играха днес на позициите пред защитата, тотална излагация.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
mikata написа:THE G.A.M.E написа:mikata написа:Няма никаква идея в средата на терена
Те са дефанзивни халфове
Така де, именно те изнасят топката и се справят прилично. А играейки 2мата пред защитата, Бедоя си играе на плеймейкъра и центъра определено е различен. Бедоя вече има и конкуренция в лицето на Мехди ( навярно видяхте някои моменти, които загатнаха качествата му, рано му е още). За мен едва в последните 2 контроли ще видим г/д какво ще става пролетта - Менгелето, Христов, Джереми и Жорката ще играят. Да се надяваме с Веско всичко да е наред!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Дано само някои не са забравили как допреди година "сините" бъркаха всяко второ или трето подаване. Буквално, броил съм ги. И какви бяха резултатите от контролите на всеки подготвителен лагер и то уж с по-качествени състезатели и по-голям бюджет. "Левски" редовно губеше от къде-къде по-слаби тимове в сравнение с "Виторул".
Не казвам, че трябва чак толкова да се сваля летвата, но дано Стоев продължи да си работи нормално, защото ако Отговорния пак поеме отговорност, нещата си отиват не към още една, а още много поредни нулеви години.
Не казвам, че трябва чак толкова да се сваля летвата, но дано Стоев продължи да си работи нормално, защото ако Отговорния пак поеме отговорност, нещата си отиват не към още една, а още много поредни нулеви години.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
Serafim
- Контакти:
Не знам дали щото почти нищо не гледах от забиване и проблеми със свързването със сайта и се бях изнервил, та и нашите ме дразнехс с безсмислени разигравания в защита и безплодната атаки или наистина си бяха без капка идея.
Няма лошо от такива мачове, къде противника пресича и мачка за всяка топка.
СС наистина ги научи да си подават и да разиграват, но липсва идея какво да се прави с топката пред наказателното поле на противника.
Днес Нар беше неефективен. 60 кг крило, дето ще поема топката с гръб към врата и там ще извежда някой измежду Бедоя или Краев...
Няма лошо от такива мачове, къде противника пресича и мачка за всяка топка.
СС наистина ги научи да си подават и да разиграват, но липсва идея какво да се прави с топката пред наказателното поле на противника.
Днес Нар беше неефективен. 60 кг крило, дето ще поема топката с гръб към врата и там ще извежда някой измежду Бедоя или Краев...
Казаха ли нещо за контузията на Минев?