Славия (София) - Левски (София) / 0-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Славия (София) - Левски (София) / 16:15 / Неделя
абе след мача Гошо Петков показа ли мустака 

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:emigo73 написа:Левски продължава да играе без централен нападател.
Централният нападател си вкара гола, мисля.
Не ме разбирай погрешно,но преди и след гола,който можеше да го вкара и Бедоя, централнияТи нападател не се чу,не се видя.Мога още.да давам.примери за играта ни в нападение,но не искам да разваля радоста Ти от победата.
С Уважение:
- popokutepetel
- Контакти:
caci написа:От нашите юноши трудно ще излезе футболист за Левски.Орачев,Краев и Курдов трябва да си плащат за това че са в отбора.Прохазка и Бедоя играят несигурно,бъркат много пасове и губят често единоборства.А като цяло целия отбор не може да задържа и разиграва топката.
Ами не знам как така реши? Орачев, Краев и близнаците са гръбнака на младежкия национален отбор, той в момента показва завидни резултати. Това показва добър потенциал за тези момчета. А за Орачев не забравяйте, че той не е крило, а преквалифициран защитник. Курдов не е лош футболист, но прекалено се е пренавил и това го сковава. За съжаление това се видя и днес. Жалко, че Вутов вместо да търка пейката в Италия не се върна за един сезон тук. Живко Миланов показа, че може да е лидер в отбора. Жалко, че договора му е само до НГ. Във фаза защита има известно подобрение, топката се отнема значително по-чисто от предишните години. В нападение старите слабости - бавно разиграване, липса на качествен изпълнител на статични положения и липса на удари от средно и далечно разстояние. Да се надяваме тези неща да се подобрят за бъдеще.
- batmanlevski
- Контакти:
за пореден мач забелязвам и дано и треньорите в Левски го забележат , че когато Левски играе по-прибрано , както срещу Славия, Ч.Море , Литекс , се откриват повече пространства напред и Левски става много опасен и напротив когато играе срещу отбори които се затварят като Пирин и Л/ПД трудно стига да ситуации за гол , ами толкова ли е трудно да се смени тактиката и срещу тези дето се затварят да ги дръпнем в нашата половина и да си ги хващаме на контри ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
Честита победа!
Добре проведен мач от Стоев, но за малко един некадърник щеше да провали усилията на целия отбор.
На този трябва да му бъде забранено със закон да играе футбол. Млад е още, съветвам го да запише в някой университет да учи, защото от футбол пари няма да изкара. Доста резервни пейки ще обиколи, ако продължи да играе футбол. Скоро го виждам как ще го изгонят от Левски. Тотален некадърник. Една топка да не може да спре. Чудя се на Стойчо защо го пусна. С какво помогна? Аз го запомних само с картоните. Тотал щета си, Орачев. Колкото по-бързо го разбереш, толкова по-добре за теб.
Хубавата новина е, че поне в мача с Берое няма да го видим в игра. Надявам се и след това.
Браво на Живко! Вижда се, че за българското първенство е класа.
Можехме да ги качим на разлика, но пропускът на Курдов и после на Прохазка попречиха. Нищо, така е по-сладко. Дано сега поне дебелият да замълчи.
Добре проведен мач от Стоев, но за малко един некадърник щеше да провали усилията на целия отбор.
На този трябва да му бъде забранено със закон да играе футбол. Млад е още, съветвам го да запише в някой университет да учи, защото от футбол пари няма да изкара. Доста резервни пейки ще обиколи, ако продължи да играе футбол. Скоро го виждам как ще го изгонят от Левски. Тотален некадърник. Една топка да не може да спре. Чудя се на Стойчо защо го пусна. С какво помогна? Аз го запомних само с картоните. Тотал щета си, Орачев. Колкото по-бързо го разбереш, толкова по-добре за теб.
Хубавата новина е, че поне в мача с Берое няма да го видим в игра. Надявам се и след това.
Браво на Живко! Вижда се, че за българското първенство е класа.
Можехме да ги качим на разлика, но пропускът на Курдов и после на Прохазка попречиха. Нищо, така е по-сладко. Дано сега поне дебелият да замълчи.
- popokutepetel
- Контакти:
emigo73 написа:ralka_levskarka написа:emigo73 написа:Левски продължава да играе без централен нападател.
Централният нападател си вкара гола, мисля.
Не ме разбирай погрешно,но преди и след гола,който можеше да го вкара и Бедоя, централнияТи нападател не се чу,не се видя.Мога още.да давам.примери за играта ни в нападение,но не искам да разваля радоста Ти от победата.
С Уважение:
Абе кой можел да го вкара не знам, особено като знам какъв вкарвач е Бедоя

Това дърво Орачев не знам какво прави в Левски играч на ниво Б група.
Кудорв, гол кога
@ Урсула от кеф, че оня пропусна падна на колене
@ Изненада е пълна... Левски би Славия!

Важна победа и много публика!
С Берое още повече! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- popokutepetel
- Контакти:
Teo написа:Кудорв, гол кога![]()
![]()
Цска кога плаща дългове?
Кога бие титани като Чико Бяга без дузпа?
Кога?
Айде бегайте в окръжните.