АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
На този етап не мога да предложа алтернатива и се опитвам да се настроя за това,което имаме.

Stahlgewitter написа:На този етап не мога да предложа алтернатива и се опитвам да се настроя за това,което имаме.
Дойдохме си на думата . Ти се настроиваш , ама на мен ми е писнало да се настройвам и да се чувствам , като глупак. Березервната подкрепа е типична за стадото,
Овчаря ги води на ляво , овцете тръгват на ляво , овчаря решава че трее тръгнат надясно и овцете тръгват на дясно , независимо , че пътя надясно може да е към дерето. За всеки случай овчаря е пуснал и три копоя да не би случайно някоя овца да реши да тръгне в друга посока . Същото нещо се получава и при нас.
Освен да бойкотираме мачовете засега друга алтернатива за реакция - НЯМА . Те сами ще се молят да се върнем на стадиона ...правили са го веднъж....особено когато трее в края на сезона да платят милион и нещо на мустакатия заради "подарените" акции.
ПС: По гонзово време пак бяхме разделени на "разбирачи" и "истински левскари". Получава му се на момчето , спор няма.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Как няма да се ходи на мач..
..това си е направо боикот за отбора.Не стига че няма пари ами и да се боикотира по този начин не става.Нека има плакати ... скандирания и отстояване на мнения и там подобни....но отборът има нужда от тези средства колкото и малко да са те.Няма кои да ги даде за сега.

Вълчан написа:Как няма да се ходи на мач....това си е направо боикот за отбора.Не стига че няма пари ами и да се боикотира по този начин не става.Нека има плакати ... скандирания и отстояване на мнения и там подобни....но отборът има нужда от тези средства колкото и малко да са те.Няма кои да ги даде за сега.
В-група и нов собственик !
ПС: А за това , че няма пари не съм виновен аз или феновете , а единствено мустакатия. Така че ако все още се чудиш защо във Левски няма пари , попитай него .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Няма по-голяма беда за един отбор, а и за една държава, от масовото безразличие на хората. Бедата не е толкова Батков, колкото това, че Левски е изоставен от хора наричащи себе си левскари. Левскари, ама такива които са от Левски само когато е добре. Много обичаме да сме със силните на деня. Грозна работа! От това страда и цялата ни държава. Повечето хора са обърнали гръб на случващото се в нея и очакват всичко да се оправи от самосебеси и са дали поле за изява на Доган и кадрите на БКП които си разиграват коня в държавата вече 25 години. Ще решаваме проблемите си с бездействие и безразличие. Не народ, а мърша сме ние! Не е казано напразно.
Последна промяна от plamenst7 на 05 авг 2014 23:47, променено общо 1 път.
Тези от сектор Б са по-голямата част платени фенове - каквото им се каже това правят те нямат собствено мнение .......
plamenst7 написа:Няма по-голяма беда за един отбор, а и за една държава, от масовото безразличие на хората. Бедата не е толкова Батков, колкото това, че Левски е изоставен от хора наричащи себе си левскари. Левскари, ама такива които са от Левски само когато е добре. Много обичаме да сме със силните на деня. Грозна работа! От това страда и цялата ни държава. Повечето хора са обърнали гръб на случващото се в нея и очакват всичко да се оправи от самосебеси и са дали поле за изява на Доган и кадрите на БКП които си разиграват коня в държавата вече 25 години. Ще решаваме проблемите си с бездействие и безразличие. Не народ, а мърша сме ние! Не е казано напразно.
Пич ти наред ли си или си пишеш колкото да не заспиш . До онзи ден съм бил плътно в сектор-Б . Недей да слагаш хората под общ знаменател шото ме дразниш с твоите утопистки виждания втълпени от някъде си (може би знам от къде точно). Ако не ми пукаше мислиш ли че щях да си хабя нервите ? И не ми говори кой бил левскар и кой не. За разлика от повечето усещам когато един човек се гаври с нещо което обичам до болка .
Не знам защо си мислиш, че ти никого не дразниш с твоите виждания и призиви да изоставим отбора който обичаме. Когато обичаш нещо или някой до болка, както ти твърдиш, най-логичното нещо е винаги да го подкрепяш и да се бориш за неговото по-добро бъдеще, а не да бягаш и да го изоставяш.
plamenst7 написа:Не знам защо си мислиш, че ти никого не дразниш с твоите виждания и призиви да изоставим отбора който обичаме. Когато обичаш нещо или някой до болка, както ти твърдиш, най-логичното нещо е винаги да го подкрепяш и да се бориш за неговото по-добро бъдеще, а не да бягаш и да го изоставяш.
Сега пак ли трябва да обяснявам , че това е реакция с оглед на случващото се в последните месеци ? Ясно е че няма как да се съберем 30 000 и да погнем мустака . Какво друго остава ? Или трее подкрепя и тройчо за тренер , ако тара и гонзо решат. Шот един ден и такова решение могат да вземат.
Аре малко мисъл , не става само с подкрепа на сляпо .
-
Stahlgewitter, аватара ти е объркан ....
На този на снимката повече му отива да пише "Roma" , вмесно "Joma"
Да не се залъгваме... чисто ромче си е пишман треньорчето.
J като се обърне става на r. Нещо дефектна тениска носи.
На този на снимката повече му отива да пише "Roma" , вмесно "Joma"

J като се обърне става на r. Нещо дефектна тениска носи.