Левскарите спят зимен сън от над 15 години, а не от последния сезон. Най-нормалното нещо е да очакват мачовете в ЕКТ с интерес и да се опитат да напълнят стадиона, за да си създадат някаква емоция и еуфория около мача (по принцип в първенството също трябва да е постоянно пълно, ама няма качествен продукт). Получава се невероятен празник и спомен, както за големите, така и за малките левскарчета. Това настроение не можем да им го отнемем и да им съобщим да не ходят, защото клубът не работи в положителна посока вече толкова време. На терена публиката не играе, но след това тя ще има шанса да оцени представянето.
Днес, ако ме питат за реална прогноза - бих казал 0:3, обаче няма да тръгна да убеждавам хората да не присъстват на събитието.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Джемили...Мислович и гол за 2-0 - най-футболните играчи в родното първенство. Другото е добитък.
Явно при Митков ще се окаже че тази контузия е хронична.
tmanolov написа:wilge написа:tmanolov написа:...
Съвършено вярно, но да напомня, че Миланов е един от двата големи гряха на Мъри - да го изгониш, заради АсАнчо?!!? За Кашкавалчо да не отварям тема, че е писано и говорено предостатъчно. Иначе пълнеж си имаме предостатъчно, канибализиране то на отбора на Мъри почти е приключило, да видим колко време ше отнеме на експертизата преди да фалираме
Защо да е изгонен? Разбраха се да го пуснат в арабския футбол за да изкара някой лев. Така поне писаха.
И с Попето така - сам си тръгна, нали, нр беше изгонен, за да се налага АсАнчо :)
Не разсъждавай като фен от сектора с демонтирани седалки. Двата случая нямат нищо общо. Попето нещо не се разбра с треньора, а съпругът на госпожата не го подкрепи. За това отиде под тепетата. Аз специално не съм очаквал друго от него. Той не за пръв път предава Левски. Ако си спомняш, когато дойде каза на всеослушание, че идва на Герена заради баща си. Явно баща му е по-голям левскар от него. За мен лично въпросното лице е на една нога с Бандаловски и Кавдански. Както и да е. Това е минало. В момента гледам носещите сини екипи какво се мъчат да направят на игрището в Правец. С тази игра... Както викахме като деца: "Каква Европа, какви пет лева." Очаквах повече от Марин и Рупанчето. Цък. Между другото очаквах стъкления Асанчо да се счупи. Време му беше. Направи го. В момента Р. Кирилов показа класа и реализира. Браво. Пишат, че "Алекс Петков ще сменя отбора. А може би и първенството". Дали да не вземем един вече научен защитник. Когато игра в Левски беше още много млад. Мои си разсъждения.
- blue avalanche
- Контакти:
Serafim написа:blue avalanche написа:Serafim написа:blue avalanche написа:И още нещо - Г.Миланов НИКОГА не е бил плеймейкър! Ама никога!
И защо да не е? Питам, защото звучиш много категорично. И по какво определяш кой футболист е плеймейкър и кой не е? Тасевкси и Миланов имат почти идентично голове и асистенции.
Асистенциите не правят някого плеймейкър! И Сангаре подаде на Джемили за гол срещу Спартак Пл. Това прави ли го плеймейкър?
А головете, пък, какво общо имат?
Кажи ми по какво определяш кой е плеймейкър? Ако не можеш да се аргументираш значи просто си говориш празни приказки, но е странно, че го правиш по някакъв много категоричен начин, сякаш си някакъв футболен капцитет, с чието мнение другите трябва да се съобразим.
Аз ще ти изброя типични плеймейкъри, пък ти сам си прецени дали Миланов (че и Тасевски) е в "групата":
Де Бройне
Г.Йорданов (Ламята)
Павел Панов
Зико
Шави
Ат.Михайлов
Бруно Фернандеш
Платини
и т.н., и т.н.
Говоря като роля на терена.
Нормално е Асенчо да се контузи. Той е намерил мекото на хляба. От години е постоянно контузен но заплатата си тече, и тя е много над заплатата на медицинските сестри, които стачкуват и които работят в пъти повече от един футболист. Това е положението. Фабиен е следващия Асенчо.
Асенчо и Маринчо са най-слабите в отбора, за съжаление! Следващите са Лима, Алдаир, Сангаре...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:Serafim написа:blue avalanche написа:Serafim написа:blue avalanche написа:И още нещо - Г.Миланов НИКОГА не е бил плеймейкър! Ама никога!
И защо да не е? Питам, защото звучиш много категорично. И по какво определяш кой футболист е плеймейкър и кой не е? Тасевкси и Миланов имат почти идентично голове и асистенции.
Асистенциите не правят някого плеймейкър! И Сангаре подаде на Джемили за гол срещу Спартак Пл. Това прави ли го плеймейкър?
А головете, пък, какво общо имат?
Кажи ми по какво определяш кой е плеймейкър? Ако не можеш да се аргументираш значи просто си говориш празни приказки, но е странно, че го правиш по някакъв много категоричен начин, сякаш си някакъв футболен капцитет, с чието мнение другите трябва да се съобразим.
Аз ще ти изброя типични плеймейкъри, пък ти сам си прецени дали Миланов (че и Тасевски) е в "групата":
Де Бройне
Г.Йорданов (Ламята)
Павел Панов
Зико
Шави
Ат.Михайлов
Бруно Фернандеш
Платини
и т.н., и т.н.
Говоря като роля на терена.
Миланов е бих казал, deep-lying playmaker.
Павката, Начко и Платини са си голмайстори, не са баш плеймейкъри.
10 номер са. Едно време тези номера значеха много.
10 номер са. Едно време тези номера значеха много.