Сектор Б отговори на "професора"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

Re: Сектор Б отговори на "професора"

Мнениеот МЕЦИ » 23 юли 2010 19:50

Noir написа:
МЕЦИ написа:
Noir написа:Глупости! Човек пише в тема, в която му е интересна. Тази тема и изявлението на фен клуба ви е и явна провокация към отбора и феновете на ЦСКА, тоест ни засяга:) Нещата за ЦСКА си ги обсъждам във форума на ЦСКА, а провокациите, ако ми се занимава - във форума, в който са излезли :) Ама нищо ти си изкажи клишето - да ти стане кеф, че си го затапил :)

Имате форум? :)Самата дума кеф отговаря на въпросът ,защо мразите Левски :idea:

Само омраза ти е в очите :) Аз просто не искам някой да се поставя над други хора в дадена област, извън спорта, само защото е от Левски... може би това се опитваше да каже и колегата, който ти нахули :) Това, че сте фенове на Левски не ви прави нещо повече от феновете на другите отбори. В този форум съм се държал прилично и мненията ми не са празни нападки, а обосновани поне от моята гледна точка, ако в тях виждаш омраза... не знам :)

В моите очи-не-В твоите-от долна гледна точка...твоята...падналите така гледате...Не ми давай съвети,защото надали си дорасъл за тях.Просто си гледай ...как да го нарека..Отбора? :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 23 юли 2010 19:53

Rodn1 написа:Нали знаеш ...те са сами срещу всички.... :lol:

Да.А вие сте...като всички...Безлични...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 23 юли 2010 21:17

golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?

Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара

Бате от далече си личи, моля те не се прави на Левскар защото си смешен и не постигаш нищо :evil:
Оправи си ника и бегай в другия форум да нищиш Олимпиакос Никозия :oops: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 юли 2010 21:45

golqmlevskar написа:Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?

Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара

Бахаххаха, баси дебила. Май ти прозира червеничкото отдолу, а?
Абе едно ми е чудно, ние тук имаме такава традиция да кръщаваме на ценни за нас хора всякакви неща - най-типичния пример е внук на дядо, улица на герой, отбор на герой, дете на кръстник, ей такива неща. Вие в Турция май нямате такива неща, м? А, и Апостол, в България се пише с главна буква.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 23 юли 2010 22:55

tprodanov написа:

Абе едно ми е чудно, ние тук имаме такава традиция да кръщаваме на ценни за нас хора всякакви неща - най-типичния пример е внук на дядо, улица на герой, отбор на герой, дете на кръстник, ей такива неща. Вие в Турция май нямате такива неща, м? А, и Апостол, в България се пише с главна буква.

Те в Турция не знаят какво е Апостол :mrgreen: А ше ги еба у турците :!:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 23 юли 2010 23:03

МЕЦИ написа:В моите очи-не-В твоите-от долна гледна точка...твоята...падналите така гледате...Не ми давай съвети,защото надали си дорасъл за тях.Просто си гледай ...как да го нарека..Отбора? :)

Дам... виждам в на кой постовете има излишна злоба и нападки:) Определено са моите. Твоите са тези смислените, аргументираните... Не знам кога сме паднали, освен ако не се отъждествяваш с един малко известен кипърски отбор... До колкото помня последните два мача с Левски не бяхме паднали... или да речеш, че сме завършили след вас - не сме... странно, може би защото съм недорасъл. Присмех е думата, която търсиш за мненията ми, а където не пасва - просто гражданска позиция. Ако ти изнася да ги взимаш за омраза - ОК. Аз мразя :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 юли 2010 23:20

Под паднали едва ли има предвид точно на мач ;)
Има хора, които винаги стоят долу в калта, има и такива, които ходят с вдигната глава, и това не зависи как е завършил мача, или квото и да е там. Пък що те е сложил при падналите - ваша си работа :mrgreen:

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 23 юли 2010 23:50

Аха... ясно. Малко далеч от акъла ми беше този смисъл... тук вече сигурно има още по-сериозни аргументи. @МЕЦИ Забравих да кажа - съвети не давам, казвам си позицията. Ако се чувстваш засегнат от нея - прекратяваме разговора

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 24 юли 2010 01:06

tprodanov написа:Под паднали едва ли има предвид точно на мач ;)
Има хора, които винаги стоят долу в калта, има и такива, които ходят с вдигната глава, и това не зависи как е завършил мача, или квото и да е там. Пък що те е сложил при падналите - ваша си работа :mrgreen:

Прав си, но бързо изключи компа, че ще те удари тока ...знаеш, влажно е в калта.И да ти кажа право, по-добре си стой с глава в калта,..всяка жаба , да си знае гьола все пак

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 24 юли 2010 01:14

tprodanov написа:

Виж сега, ти си много ценен опонент за мен.Аз съм напълно съгласен с това твое мнение и може би ще те израдвам, като ти кажа, че ми подариха куче, което кръстих Продан в твоя чест.Страхотно псе е , носи обувки, вестници и най-вече на бой.

Върни се в “Левски”