efbet Лига: Левски - Лудогорец, Вторник от 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски - Лудогорец, Вторник от 17:45
Мъри не харесва консуматорите, а типичните деветки са такива. И се опитва да открие топлата вода. Не разбирам и аз как Жиру цял мач не го чувам и накрая на мача е вкарал два гола. И Пипо беше такъв и колко още. И Гонзо и Гарата бяха консуматори. А като гледам Рикардиньо, виждам Жеан Карлош. Дано не съм прав. Колко години вече "Левски" играе без класическа девятка? Да продължава все в тоя дух Мъри. Народът го е казал, не аз: "Козата си иска пръч!", в нашия случай - деветка, класическа.
vvessel написа:skitnik32 написа:един направи Мъри защитник, сега - халф.... е може и вратар да е бил... незнам... малък съм.
В Левски игра халф. Поне последния престой, който си спомням. Преди това може да е бил и нападател, защото си спомням, че с цска ни вкара гол, но преди да стане треньор си беше халф.
Мъри в началото на кариерата си е офанзивен халф и нападател. Такъв играе и в Левски и във Фенербахче. При вторият му престой при нас го преквалифицират и дръпват назад.
alexdb написа:vvessel написа:skitnik32 написа:един направи Мъри защитник, сега - халф.... е може и вратар да е бил... незнам... малък съм.
В Левски игра халф. Поне последния престой, който си спомням. Преди това може да е бил и нападател, защото си спомням, че с цска ни вкара гол, но преди да стане треньор си беше халф.
Мъри в началото на кариерата си е офанзивен халф и нападател. Такъв играе и в Левски и във Фенербахче. При вторият му престой при нас го преквалифицират и дръпват назад.
Нещо като Матесус.
- metodito
- Контакти:
С "Щурм" не беше ли защитник? Един идиот помня тогава му направи това в окото. Имаше огромен съсирек там.
metodito написа:Мъри не харесва консуматорите, а типичните деветки са такива. И се опитва да открие топлата вода. Не разбирам и аз как Жиру цял мач не го чувам и накрая на мача е вкарал два гола. И Пипо беше такъв и колко още. И Гонзо и Гарата бяха консуматори. А като гледам Рикардиньо, виждам Жеан Карлош. Дано не съм прав. Колко години вече "Левски" играе без класическа девятка? Да продължава все в тоя дух Мъри. Народът го е казал, не аз: "Козата си иска пръч!", в нашия случай - деветка, класическа.
Това което си спомням ьа Жеан Карлош е, че много добре се пласираше, сам си създаваше положения, но много пропускаше. Вкара няколко гола, но не беше това, което очаквахме. А май тлъста сума беше отпуснал Батков за него. Той затова се и ядоса на Мъри, че отпусна сума пари за селекция, а бяхме на 16 точки от цска. Тогава взехме и Жоазиньо, Зе Соарес, Тасевски, Рабех, все футболисти за които се даваха не малко пари. Само Тасевски дойде след като му изтече договора, но сигурно е взимал сериозна заплата.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Това което си спомням ьа Жеан Карлош е, че много добре се пласираше, сам си създаваше положения, но много пропускаше. Вкара няколко гола, но не беше това, което очаквахме. А май тлъста сума беше отпуснал Батков за него. Той затова се и ядоса на Мъри, че отпусна сума пари за селекция, а бяхме на 16 точки от цска. Тогава взехме и Жоазиньо, Зе Соарес, Тасевски, Рабех, все футболисти за които се даваха не малко пари. Само Тасевски дойде след като му изтече договора, но сигурно е взимал сериозна заплата.
Има футболисти, които само като ги погледнеш как изглеждат, как се движат, може да ги прецениш, до някаква степен. Толкова ли е трудно, ако трябва и от трета френска дивизия да вземеш едно голямо лошо гледащо негро? У нас защитниците даже ще гледат да го пропускат. Чат-пат гледам Лига 1, еми там, ако играеха само белчовци, щеше да е ебаси тъпото. Този Рикардиньо, дано да бъркам, но като физика и движение, не изглежда заплаха. Техничен, елегантен, бърз, ок. Трябва да е мощен, бърз и много зъл. За Жеан, статистиката след България говори добре. Мъри е видял в него потенциал, но не оправда очакванията. Докато Дарко оправда отвсякъде очакванията. Баси сагата беше помня. И когато дойде...
Рикардиньо почти не го мернах в мача с изключение на една ситуация в която вместо да бие тръгна да си повежда топката и замина положението. Не можа да си е спре както трябва ли, или реши да влиза още по навътре, а беше на 7-8 метра от вратата. Това не е поведение на голмайстор или въобще играч от класа. Роналдо пък само дето е бърз. Иначе нито пас, нито удар. Уелтън нищо общо с играта преди една година. Преди той правеше разликата, сега е една от многото бразилски мижитурки. И за тия хора са плащани трансферни суми. И някой преди това ги е гледал и е казал, че стават. Мъри като говори кой с какви пари е ощетил Левски, не е зле да каже кой му води футболистите.
А напълно е възможно проблема да е в треньора и ако дойде друг, тия хора да избухнат. Въпреки че съм по-скоро скептично настроен. Не показват уникални данни до сега, а все нещо трябва да загатнат. Със същия успех може да вземе трима от Б група без пари и ще има същите резултати. А може и по-добри.
А напълно е възможно проблема да е в треньора и ако дойде друг, тия хора да избухнат. Въпреки че съм по-скоро скептично настроен. Не показват уникални данни до сега, а все нещо трябва да загатнат. Със същия успех може да вземе трима от Б група без пари и ще има същите резултати. А може и по-добри.
- metodito
- Контакти:
В негова защита бих казал, че в дефанзивен план изглеждаме супер... с условност на вратаря. В офанзивен план обаче съм съглсен с теб. В атака има банда скъпи несретници-легионери. Но защитниците на "Левски" са най-класните от всички в лигата. Сумата и голове паднаха заради вратаря, не заради тези пред него.
- metodito
- Контакти:
Между другото, искам да отлича Краев в този мач. Момчето върна много топки и се стара истински. Евала!
- metodito
- Контакти:
Требе си пръч обаче. Да връщат Гонзо. Понеже е явно, че няма деветка. Може да съвместтява директорстването с играта.