Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tamkuan
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Мнениеот tamkuan » 02 юли 2019 21:40

Паулин....го малтретират българските съдии , които за 15 нарушения на мач срещу него дават 1-2 жълти картона.Пусни си мач на голям европейски отбор и виж , какво дават за 2-3 фала срещу звездите им.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2019 21:42

kempesmario написа:Лично мое мнение : Каргас е отлично попадение. Прави впечатление много доброто му позициониране, играта с глава. Лошото е че му трябват още мачове да се успокои както каза колегата по горе. Висок снажен, бърз мисля, че с Холмар ще са перфектна двойка.

Много сте свалили нивото като фенове. Тоя Каргас в един мач прави дузпа, после ЧК и после асистенция за противника и ти му пишеш ОТЛИЧЕН ?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 юли 2019 21:43

tamkuan написа:Паулин....го малтретират българските съдии , които за 15 нарушения на мач срещу него дават 1-2 жълти картона.Пусни си мач на голям европейски отбор и виж , какво дават за 2-3 фала срещу звездите им.

И това го има, ама и Паулин е прекалено глупав та често сам си проси да го ритат.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 02 юли 2019 21:46

Вчерашния мач изобщо няма да го коментирам - той трябва да бъде урок за вечни времена за всички млади БГ-футболисти! Чета в някои мнения, че гърка бил слаб. Изобщо не съм съгласен! Да, сгафи и днес, и вчера, но 9 от 10 ситуации ги отигра по правилния начин.... Не забравяйте - това са все пак контроли! Не забравяйте - той е само на 4 мача в този отбор! Все си мисля, че заедно с исландския мен ще направят добър тандем.... но времето ще покаже! Вратаря от днес, трябва да бъде основния за сезона. Мариани трябва да му забранят да изпълнява корнери и фалове, а на Паулиньо не знам каква терапия трябва да бъде приложена, че да се събуди...…….

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 02 юли 2019 21:47

В сравнение с вчерашния мач, то днешният беше перфектен.
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 юли 2019 21:47

Тоя Паулиньо няма никакъв футболен интелект и си мисля, че Заря и Левски ще са върховете в кариерата му, освен по-голям клуб не се излъже да го вземе и да го учи на футбол. Иначе той качества си има, но не умее да ги ползва, не са го и научили. Играе като Нар, да се вре в противника и да си проси нарушения. Финтове умее да прави само на място от спряло положение, а заради лошото си позициониране и липсата на тайминг често не може да ползва и скоростта си, за да вземе предимство.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 02 юли 2019 21:51

Каргас е по-добър доктор от Тиам... така, че прехвалените звезди на Първа лига да си имат едно на ум!!!!! :lol: :lol: :lol:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юли 2019 21:54

k_oleto написа:толкова много ги избирате новите, а един контузен дойде, втори получава вчера ЧК, а днес с основна вина за гола. Вижда се работата на Ивайло Петков

Сериозно ли ?
Бацка , хайде да не ни занимаваш с глупости :)

Синия хейтър се покри , крив резултат , неприемлив :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 19:30 часа

Мнениеот Kotooshu » 02 юли 2019 21:57

k_oleto написа:
atanasovt048 написа:Не виждам полза от това, Костов да почва титуляр в този мач, освен да тренираме направо за реванша.

ми чета, че и И. Димитров е изгонен - кой да пусне ?

Чи :) как пък бил изгонен И. Димитров , днес игра ... парадокс някакъв ще знаеш :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 02 юли 2019 21:59

alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
За мача прилично представяне и крещяща немощ пред гола. Абе изобщо от проверките изглежда, че май само читав вратар сме си намерили. Изобщо предстои голяма мъка.

На мен още първия мач не ми хареса, но тогава всички мислеха, че се заяждам, което не беше така. Още срещу бразилците на няколко пъти го разминаха и той ги събори грубо и съдията на два пъти му прави забележка. За мималия сезон има 8 мача изиграни и се отчел с 5 жълти картона и 1 червен. Дузпата срещу Зенит, както и да е, ама червения картон.... Първо видя ли как не мажа да си спре елементарна топка, без никой да му пречи, и от там че не я спря се хвърли и за малко да строши краката на човека. А за днешната асистенция също без коментар. Този младеж са го взели заради ръста, обаче всичко друго му липсва. Титулярна двойка Рейш и исландеца или ще има ядове в защита.

Върни се в “Левски”