Търпението към БФС се изчерпа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

valcosel
Контакти:

Re: Търпението към БФС се изчерпа

Мнениеот valcosel » 03 дек 2014 12:07

ralka_levskarka написа:Пред Сектор Б има камери, тамън две, отгоре на тръбите са.

Кой отговаря за тях!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 дек 2014 12:09

valcosel написа:
ralka_levskarka написа:Пред Сектор Б има камери, тамън две, отгоре на тръбите са.

Кой отговаря за тях!

Сигурно клуба, сочат към публиката :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 03 дек 2014 12:33

Трябва всички до един да се махнат в БФС !

Какво правят някой президенти на футболни клубова - това е конфликт на интереси демек те си дърпат чергата към техните отбори пример да сте видели наказания за Ловеч - Разград или Славия ?

Трябва да се въведе правилото шеф на БФС да е с мандат 4 +4 години и хайде чао !

Нямат място в БФС дейставащи лица независимо в кой клуб са на работа!
В момента най-ощетени са Левски и ЦСКА !?
Последна промяна от balef на 03 дек 2014 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 03 дек 2014 12:42

memnto написа:И какво следва сега, след като търпението се изчерпа? :roll: 8-)
Иначе преди ние бяхме смешни, че сме ревяли след всеки мач.. :mrgreen:

[offtopic]Почти съм сигурен, че и снощи писах тук. :?[/offtopic]

Пич, ако вас ви глобят толкова пари сашетата и бат стою
ще се самозапалят бе.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 12:59

memnto написа:И какво следва сега, след като търпението се изчерпа? :roll: 8-)

При нас е ясно - прави се ремонт и се сменя дограмата до 3-тия етаж :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 дек 2014 13:03

Те не копират ЦСКА, не хич, изобщо. :oops:
И като им отвориш сайта на нкп и хоп - декларацийката им, придружена със снимка от "червеното посещение" в БФС-то. 8-)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 дек 2014 18:20

С тези лумпени ще си плащаме и плащаме, докато ... можем !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 дек 2014 00:52

warhead написа:
Foreigner написа:Проблемът не е, че Левски са наказани. Проблемът е, че за нещата, за които наказват Левски, останалите клубове минават метър.
Гонзо много добре си каза - наказаха ме за един мач, можеше и за повече, виновен съм.
В същото време половината щаб на Цска нахлу на терена, наказание - НЯМА.
Колев (ако не бъркам) от Ботев взима флага на съдията - НИЩО. Ако играч на Левски направи подобно нещо - минимум 2 мача.
В същото време въпросът много лесно може да се реши - монтират се няколко камери, дават се материалите на прокуратурата и вместо клубът да плаща 40хил, 80 човека да платят по 500лв с предупреждения за забрана на спортни събития и така.

Ама как може да сравнявате изцепката на Гонзо с нахлуване на щаба на ЦСКА !И как да няма последствия като Ст.Младенов младши отнесе 5000 и 1 мач наказание отделно наказаха отбора с пари!

П.С.За същата изцепка във 2-а дивизия на Испания треньора отнася 10мача и 10хил евро !Сравнете го с на Гонзо наказанието! ;)

Друг е въпроса че ако ги няма ЦСКА и Левски ,БФС ще фалира! :mrgreen:

Ей, доста се чудих дали да не спомена същото, ама не ми се занимаваше.
Като се случи нещо покрай Левски и медиите започват ТОЧНО КАТО ТЕБ - във 2-ра дивизия на Испания, в 6-та на Ботсвана, миналия месец в Мексико, бла-бла... доказателства защо е редно да се накаже Левски, но не вадят примери как на почти всички останали отбори в А група за същите неща им се разминава.
Няма си забравя каква кампания се поде срещу Гарата навремето, че дръпна (леко, колкото да му обърне внимание) ръкава на съдията. Та тогава в предния кръг и в следващия футболисти на няколко отбора спокойно си блъскаха и бутаха главните съдии между тях си и никой не беше наказан.
Аз ще ти дам пример от Англия, където ако Стойчо беше треньор щеше да е на скамейката в следните кръгове 1, 6, 11, 16 и т.н., т.е. след всеки мач щеше да си отнася по 5 мача наказание.
...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 дек 2014 23:26

Наказание трябва да има, защото това което се случва напоследък минава всякакви граници. Проблемът е, че не се наказват виновните, а се източва един клуб който е във финансово затруднение и се получава, че вместо футболния съюз да помага на футбола, той го натиска надолу в блатото. Тези наказания не са ефективни и ако ще глобите да са по 1 млн. след всеки мач, те няма да решат проблема, а дори го задълбочават. Клубът изнемогва финансови и става все по-слаб, а на ония олигофрени не им пука и си продължават с неадекватните действия по трибуните. Това е все едно аз да изляза и да потроша колата на някой съсед и като наказание да дойдат от общината и да накажат целия блок примерно да не може да ползва паркинга пред блока за определено време. Ами много ясно, че при такова наказание няма да се замисля да го направя отново ако някой друг съсед ме издразни или просто ми е скучно и няма какво да правя. Тук задължително трябва намеса на държавата и да издирва провинилите се до колкото е възможно и да се налагат персонални наказани и всеки нанесъл щети някъде да бъде осъден да си ги възстановява и ако са чупили 100 човека, но е хванат само един, то той пак да е задължен да плати всичко. Тогава дори само като си помислиш какво може да ти се случи и ще ти се изпарят дяволите от главата. Преди време бях чел някъде, че за кражба на вафла от супермаркет в Дубай се лежи 7 г. в затвора. В резултат на това обаче кражбите там са доста по-редки в сравнение с много други места. Та така - само строги закони ще вкарат в пътя изметта подвизаваща се по няшите стадиони.

Върни се в “Левски”