АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Ти така и така не подкрепяш Левски,защо се пънеш толкова?

- Stahlgewitter
- Контакти:
balef написа:От 1976 година рядко пропускам мач на любимия ми отбор Левски.
Сега съм твърдо решил докато Батков е собственик няма да стъпя на стадиона - Г.Аспарухов е на 200 метра от мен.
Така и така сме комшии,да те черпя бира?

Sinite ot Sofia написа:Абсолютно против празни трибуни... чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим.
Точно затова ни завиждат всички и ни подкокоросват.
- Stahlgewitter
- Контакти:
NOMER14 написа:Sinite ot Sofia написа:Абсолютно против празни трибуни... чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим.
Публиката на ЛЕВСКИ няма да изчезне,колкото и да искат някои хора.Рано или късно отбора пак ще играе добре,тогава всички ще са там дори и песимистите,плюещите и пускащите тъпи анкети форумни драскачи.Ще се снимате на стадиона,ще поствате снимки във фейса и ще обяснявате как сте ЛЕВСКАРИ откакто сте се родили.Но вътре в сърцата си ще сте пак същите мишоци,които само ще чакат следващия провал да изпълзят от малките си мрачни дупчици и да драскат всякакви идиотии.

Stahlgewitter написа:NOMER14 написа:Sinite ot Sofia написа:Абсолютно против празни трибуни... чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим.
Публиката на ЛЕВСКИ няма да изчезне,колкото и да искат някои хора.Рано или късно отбора пак ще играе добре,тогава всички ще са там дори и песимистите,плюещите и пускащите тъпи анкети форумни драскачи.Ще се снимате на стадиона,ще поствате снимки във фейса и ще обяснявате как сте ЛЕВСКАРИ откакто сте се родили.Но вътре в сърцата си ще сте пак същите мишоци,които само ще чакат следващия провал да изпълзят от малките си мрачни дупчици и да драскат всякакви идиотии.
Айде не ми изскачай с това кой бил мишок и кой не , става ли ? Копираш човека с мегафона. Някои хора си създадоха погрешно мнение по отношение на подкрепата , мислят си че всичко им е позволено.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Stahlgewitter
- Контакти:
Мнението си е лично мое,и няма да го променя никога,и дори и ти си вътрешно си съгласен с мен,но няма как да го признаеш,предвид статута ти на лидер на групата на "песимистите".

С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Мръсната свиня Батков ни направи за смях точно за 100 годишнината, това няма да му го простя нигога 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Stahlgewitter
- Контакти:
zlobul написа:С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.
Всички сме Левскари,zlobul,но постоянното плюене по всичко дразни страшно много.Да не мислиш,че аз съм страшно доволен и щастлив?
[offtopic]На 39 съм[/offtopic]

Stahlgewitter написа:zlobul написа:С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.
Всички сме Левскари,zlobul,но постоянното плюене по всичко дразни страшно много.Да не мислиш,че аз съм страшно доволен и щастлив?
[offtopic]На 39 съм[/offtopic]
След като не можем да се организираме 30 000 за да покажем недоволствието си от политиката на клуба , ти каква алтернатива предлагаш ?
Айде сега да те видя как ще ми отговориш ?
ПС На мен например ми писна да печеля дерби само на трибуните , а връщането на инджинера го считам , като повтаряне на една и съща грешка , което е недопустимо. Преди беше Достанич , сега е Мурсия .