АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Ще ходя на мачовете
67
50%
Няма да ходя на мачовете
68
50%

Общо гласове: 135

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?

Мнениеот Stahlgewitter » 05 авг 2014 20:34

Ти така и така не подкрепяш Левски,защо се пънеш толкова?
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 авг 2014 20:48

balef написа:От 1976 година рядко пропускам мач на любимия ми отбор Левски.
Сега съм твърдо решил докато Батков е собственик няма да стъпя на стадиона - Г.Аспарухов е на 200 метра от мен.

Така и така сме комшии,да те черпя бира?
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 авг 2014 20:54

Sinite ot Sofia написа:Абсолютно против празни трибуни... чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим.

Точно затова ни завиждат всички и ни подкокоросват.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 авг 2014 21:00

NOMER14 написа:
Sinite ot Sofia написа:Абсолютно против празни трибуни... чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим.

Публиката на ЛЕВСКИ няма да изчезне,колкото и да искат някои хора.Рано или късно отбора пак ще играе добре,тогава всички ще са там дори и песимистите,плюещите и пускащите тъпи анкети форумни драскачи.Ще се снимате на стадиона,ще поствате снимки във фейса и ще обяснявате как сте ЛЕВСКАРИ откакто сте се родили.Но вътре в сърцата си ще сте пак същите мишоци,които само ще чакат следващия провал да изпълзят от малките си мрачни дупчици и да драскат всякакви идиотии.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 21:08

Stahlgewitter написа:
NOMER14 написа:

Публиката на ЛЕВСКИ няма да изчезне,колкото и да искат някои хора.Рано или късно отбора пак ще играе добре,тогава всички ще са там дори и песимистите,плюещите и пускащите тъпи анкети форумни драскачи.Ще се снимате на стадиона,ще поствате снимки във фейса и ще обяснявате как сте ЛЕВСКАРИ откакто сте се родили.Но вътре в сърцата си ще сте пак същите мишоци,които само ще чакат следващия провал да изпълзят от малките си мрачни дупчици и да драскат всякакви идиотии.

Айде не ми изскачай с това кой бил мишок и кой не , става ли ? Копираш човека с мегафона. Някои хора си създадоха погрешно мнение по отношение на подкрепата , мислят си че всичко им е позволено.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 авг 2014 21:11

Мнението си е лично мое,и няма да го променя никога,и дори и ти си вътрешно си съгласен с мен,но няма как да го признаеш,предвид статута ти на лидер на групата на "песимистите".
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 21:15

С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 авг 2014 21:21

Мръсната свиня Батков ни направи за смях точно за 100 годишнината, това няма да му го простя нигога :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 авг 2014 21:21

zlobul написа:С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.

Всички сме Левскари,zlobul,но постоянното плюене по всичко дразни страшно много.Да не мислиш,че аз съм страшно доволен и щастлив?
[offtopic]На 39 съм[/offtopic]
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 21:45

Stahlgewitter написа:
zlobul написа:С какво публиката на Левски е въздействала върху ръководството (освен онзи смешен акт със събличането на тренера)? Те ни организират казански афери...ние - "Само Левски" , те лягат на герена с 1-3 на онези ...ние пак "Само Левски" , локомотивеца събори стадиона и даде още куп обеяания които не изпълни ама публиката на Левски - "Тонев е пич , шото си дигал телефона и не отказвал срещи" Кой е мишока в случая . Кога целия стадион е подхванал в един глас "Батков вън " ?...всичките мълчат. аре престани да ми дигаш кръвното , кой бил левскар и кой не . Явно си гледал само Гонзо ...типично за 18 годишен.

Всички сме Левскари,zlobul,но постоянното плюене по всичко дразни страшно много.Да не мислиш,че аз съм страшно доволен и щастлив?
[offtopic]На 39 съм[/offtopic]

След като не можем да се организираме 30 000 за да покажем недоволствието си от политиката на клуба , ти каква алтернатива предлагаш ?
Айде сега да те видя как ще ми отговориш ?

ПС На мен например ми писна да печеля дерби само на трибуните , а връщането на инджинера го считам , като повтаряне на една и съща грешка , което е недопустимо. Преди беше Достанич , сега е Мурсия .

Върни се в “Левски”