КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот TristaNNN » 20 сеп 2011 02:40

tprodanov написа:Бъркаш. Едното е вътрешен фактор, другото е външен. Външния фактор обединява, вътрешния разединява. Нямам никакво съмнение, че тяхната посещаемост ще я постигнат поне три отбора от А група, ако бъдат захвърлени във В. Всъщност, сега отбора им като започна да играе зле и шансовете за А група се стопиха, започнаха с виковете за оставки, курви и подобни. До тук беха митовете.

[offtopic]Стопихте леда, мисля че вече ви е време да излезете заедно Изображение :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 07:41

milen.hristov написа:
Teo написа:Когато котката я няма, мишките пируват... :roll:

Леее колко си прав приятелю,трябваше един цесекар да влезе и да каже най-точният коментар в случая .Едно голямо браво от мен.Само бих те допълнил ''когато Вълкът се прибира у дома, мършата в стадото първа го отнася''

Ти,май,на цесекарите им се радваш повече,отколкото на левскарите,а?Мога да събера няколко такива твои "коментари".Че и в техния форум ходиш да плюеш по нас.Човек почва да се замисля...

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 20 сеп 2011 07:46

Днес е 20.09.2011 или по-просто казано "Батковден ".Батковден е най-новият именен празник в България,празнува се от 20.09.2009,на този ден празнуват всички фенове на отборчето от Панчарево и всички платени фенове на мустака,които сега ни пробутват тази кампания.На Батковден се яде курбан от Казан.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 09:19

Red_Girl написа:
tprodanov написа:Ти разбира се, девойче, имаш правото да пречупваш всичко през твоята призма, това е нормално. Проблема (за теб де :mrgreen: ), е че статистиката е категорично на друго мнение.
http://football24.bg/leagues/attendance ... ason_id/12

Сега очаквам да ми кажеш как тя не е вярна. Но пък тогава ще трябва да обясниш, как така ние всеки сезон имаме между 3 000 и 4 000 продадени карти, пък вие тоя сезон продадохте 22.

Пък ти си доказвай. Но лошото е, че не си по темата, но пък, всъщност вие от 22 години не сте по темата, тя се смени..

Има доста неща, които ти не знаеш за сектора ни. И тва колко карти са продадени не е никва гаранция за хората, които ще са на стадиона. Общо взето проблемът при Левски и ЦСКА е един общ- има ли резултати, има и хора. И там е цялата работа, че след загуба половината публика изчезва и си оставаме едни и същи 200 човека, които си подкрепяме отбора. А виж Ботев кво правят-не играя в А група и пак ни бият по посещаемост. Затова ти казвам, независимо , че сте лепили плакати, които са били отразени от медийте, паднете ли, няма да има хора. Ако биете, ще има. Тва е цялата работа и при нас е така.

Toва е напълно нормално.Ако отдеш на едно представление но актьорите се представят ужасно,сценариста и режисьора са бездарни,ще отиде ина второ ако прствлението също е толкова слабо ще отидеш ли отново

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 20 сеп 2011 09:29

sostenere написа:фифи перото, първо искам да ти кажа, че съм на 25 години и изобщо си се объркал, ако ме мислиш за някой на 17-18 години... и второ баща ми е бил в този сектор, ходил е навсякъде, познавал е всички тартори в сектора преди 89-та година и ми е разказвал примерно за баскетболен мач, финал(жени) за Ронкети в Ямбол между Марица и Левски как са крали от магазините в града и после в залата продавачките с милиционерите са показвали извършителите и това по времето на режима, тогава също са ставали простотии, а знаем че не може да се прави съпоставка на онова време, живота и онзи сектор Б със ситуацията и живота в момента, времето е съвсем различно, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...

А разказал ли ти е че милиционерите ни свалиха от влака на Карлово през ноща, и ни гонеха като обезумели. Казал ли ти е че през ниви и ливади бягахме за да стигнем до любимия отбор. Да сме там, при отбора. Да ги подкрепяме, да ги обичаме. И не само тогава.....ВИНАГИ. Бяхме едно - отбор и агитка. И се подкрепяхме и при победа, и при загуба. Нямаше фракции, нямаше делене. Имаше ЛЕВСКИ и нищо друго. Не ни плащаха, не ни агитираха не ни молеха. Ние бяхме там, ВИНАГИ И ЕДИННИ. И преди и след мач си пиехме бирата, и се кефехме. Нямаше злоба, нямаше омраза, нямаше делене. Еееееееех спомени, спомени.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 20 сеп 2011 09:31

milen.hristov написа:Toва е напълно нормално.Ако отдеш на едно представление но актьорите се представят ужасно,сценариста и режисьора са бездарни,ще отиде ина второ ако прствлението също е толкова слабо ще отидеш ли отново

Еми не съм много съгласен с теб. Недей да сравняваш футбола с театъра или киното, защото всички ние сме фенове на даден отбор. И за разлика от някой филм, ти не отиваш на стадиона да подкрепяш актьорите, сценаристите или режисьорите, а отбора който ти е на сърцето. Ето това е разликата!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 10:06

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:Toва е напълно нормално.Ако отдеш на едно представление но актьорите се представят ужасно,сценариста и режисьора са бездарни,ще отиде ина второ ако прствлението също е толкова слабо ще отидеш ли отново

Еми не съм много съгласен с теб. Недей да сравняваш футбола с театъра или киното, защото всички ние сме фенове на даден отбор. И за разлика от някой филм, ти не отиваш на стадиона да подкрепяш актьорите, сценаристите или режисьорите, а отбора който ти е на сърцето. Ето това е разликата!

Съгласен съм,но тогава защо от тези плакати ни приканват да подкрепяме не само отбора (нещо см което съм съгласен ),но и ръководството

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 20 сеп 2011 10:16

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:

Съгласен съм,но тогава защо от тези плакати ни приканват да подкрепяме не само отбора (нещо см което съм съгласен ),но и ръководството

Напротив, от тези плакати ни приканват да подкрепяме само отбора, "без значение от резултатите! Без значение от противника! Без значение от играчите, ръководството и личните ти предупреждения."
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 10:46

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:

Напротив, от тези плакати ни приканват да подкрепяме само отбора, "без значение от резултатите! Без значение от противника! Без значение от играчите, ръководството и личните ти предупреждения."

Аз подкрепям отбора на стадиона съм,това обаче не ми пречи да критикувам все повече т.нар. ръковоство,но явно ме прави по-малко левскар според гугутиките на владко

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 20 сеп 2011 10:59

Пълнотто наименование на кампанията е 'Подкрепяйте Баткоff,докато съсипе ЛЕВСКИ ДОКРАЙ".Казани с този надпис са продавани днес на откриването на IKEA на околовръстното и са били най-продаваният артикул.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Върни се в “Левски”