Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:На тях стадион не им трябва! Те бойкотират![]()
Синьо сърце написа:Да,отборът е сглобен и общо-взето хомогенен.Относно стойността на селекциите като футболни качества-това тепърва ще се види,но на мен не ми е ясно какво точно взеха ЦСКА и Литекс?Май и на тях не им е ясно,но нейсе...Левски има потенциал за титла и групите на ЛЕ,,дали Гонзо ще го развие е отделна тема.Но мен ме притеснява Литекс-отпаднат ли рано,пак са шампиони!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.
Тоя смешник не спря да провокира в последните дни и видимо да дразни всички потребители във форума на Левски. Тая майна е развалила с участието си цялата дискусия там, където е влязла.
ehh написа:Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.
Тоя смешник не спря да провокира в последните дни и видимо да дразни всички потребители във форума на Левски. Тая майна е развалила с участието си цялата дискусия там, където е влязла.
milen.hristov написа:ehh написа:Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.
Той е писал по темата,но е с по-различно мнение,прилагаше и факти към мнението си.
blue avalanche написа:Първо кажи -добро утро и тогава с рогата напред! ........аз комиците не ги гледам, така че споко! Кви бойкоти ве, при нас е пълна хармония и единомислие
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и турция и турция.........................ами хайде кажи нещо умно, в комедиите си добър
и недей плагиатствай от мен
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Със сигурност съм ги гледал повече от теб, иначе нямаше да пишеш наизустКараджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри
с резервите няма да те натоварвам
Вашия Тонев е с голям потенциал, както и Горанов от Берое[дай Боже да го вземем след година] сега взехте[откраднахте] Орачев-също много добър с потенциал! Милиев и Иванов са посредствени играчи, ама щом си ги харесвате-да са ви честити!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не само, че пиша, ами съм пуснал където трябва и мод да ви стана, така че свиквайте
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
асимилацията ти е в криза и то сериозна и ще ти отговоря така; Бензукан не е виновен, че Рабех е пиянде, но е приятел на Тиберканин
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Че,каква,викаш,беше темата?
Ако може да цитираш и фактите му,че нещо ми се губят...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта