Отбора за новия сезон е готов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 17:24

На тях стадион не им трябва! Те бойкотират :!: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2011 17:27

BLUE CHAMPIONS написа:На тях стадион не им трябва! Те бойкотират :!: :lol:

. :lol: :lol:
Трябва им, трябва им. Кои греди ще режат иначе? :) Ако е на Васил Левски се губи чара...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 юли 2011 17:57

Да,отборът е сглобен и общо-взето хомогенен.Относно стойността на селекциите като футболни качества-това тепърва ще се види,но на мен не ми е ясно какво точно взеха ЦСКА и Литекс?Май и на тях не им е ясно,но нейсе...Левски има потенциал за титла и групите на ЛЕ,,дали Гонзо ще го развие е отделна тема.Но мен ме притеснява Литекс-отпаднат ли рано,пак са шампиони!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 20 юли 2011 19:16

Синьо сърце написа:Да,отборът е сглобен и общо-взето хомогенен.Относно стойността на селекциите като футболни качества-това тепърва ще се види,но на мен не ми е ясно какво точно взеха ЦСКА и Литекс?Май и на тях не им е ясно,но нейсе...Левски има потенциал за титла и групите на ЛЕ,,дали Гонзо ще го развие е отделна тема.Но мен ме притеснява Литекс-отпаднат ли рано,пак са шампиони!

Което е много вероятно,да им се случи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юли 2011 21:00

Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.
Тоя смешник не спря да провокира в последните дни и видимо да дразни всички потребители във форума на Левски. Тая майна е развалила с участието си цялата дискусия там, където е влязла.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 юли 2011 21:24

ehh написа:Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.
Тоя смешник не спря да провокира в последните дни и видимо да дразни всички потребители във форума на Левски. Тая майна е развалила с участието си цялата дискусия там, където е влязла.

+1914 ,нз кой го е напраил този мод той е неадекватен ! : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юли 2011 21:43

ehh написа:Браат, честно, този милен христов е баси смешният модератор, щом дава поле за изява на едно прасе-провокатор, какъвто се явява в последните дни този цска-майна.

Той е писал по темата,но е с по-различно мнение,прилагаше и факти към мнението си.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 юли 2011 21:45

Ами,има нещо такова,но общо-взето майна спазва правилата.Пък и реално погледнато,не виждам причина хора като теб да се дразнят от мненията му...Има далеч по-дразнещи хора от него,но нали все пак е форум,кво да се прави... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 22:14

milen.hristov написа:

Той е писал по темата,но е с по-различно мнение,прилагаше и факти към мнението си.

Първо кажи -добро утро и тогава с рогата напред! ........аз комиците не ги гледам, така че споко! Кви бойкоти ве, при нас е пълна хармония и единомислие
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и турция и турция :lol: .........................ами хайде кажи нещо умно, в комедиите си добър :mrgreen: и недей плагиатствай от мен :lol:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Със сигурност съм ги гледал повече от теб, иначе нямаше да пишеш наизуст :mrgreen: Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри :lol: с резервите няма да те натоварвам :mrgreen: Вашия Тонев е с голям потенциал, както и Горанов от Берое[дай Боже да го вземем след година] сега взехте[откраднахте] Орачев-също много добър с потенциал! Милиев и Иванов са посредствени играчи, ама щом си ги харесвате-да са ви честити!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не само, че пиша, ами съм пуснал където трябва и мод да ви стана, така че свиквайте
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
асимилацията ти е в криза и то сериозна и ще ти отговоря така; Бензукан не е виновен, че Рабех е пиянде, но е приятел на Тиберканин
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Че,каква,викаш,беше темата?
Ако може да цитираш и фактите му,че нещо ми се губят...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 22:22

blue avalanche написа:Първо кажи -добро утро и тогава с рогата напред! ........аз комиците не ги гледам, така че споко! Кви бойкоти ве, при нас е пълна хармония и единомислие
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и турция и турция :lol: .........................ами хайде кажи нещо умно, в комедиите си добър :mrgreen: и недей плагиатствай от мен :lol:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Със сигурност съм ги гледал повече от теб, иначе нямаше да пишеш наизуст :mrgreen: Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри :lol: с резервите няма да те натоварвам :mrgreen: Вашия Тонев е с голям потенциал, както и Горанов от Берое[дай Боже да го вземем след година] сега взехте[откраднахте] Орачев-също много добър с потенциал! Милиев и Иванов са посредствени играчи, ама щом си ги харесвате-да са ви честити!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не само, че пиша, ами съм пуснал където трябва и мод да ви стана, така че свиквайте
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
асимилацията ти е в криза и то сериозна и ще ти отговоря така; Бензукан не е виновен, че Рабех е пиянде, но е приятел на Тиберканин
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Че,каква,викаш,беше темата?
Ако може да цитираш и фактите му,че нещо ми се губят...

Аваланч, не си прави труда!, не се ли сещаш, че ще ти каже, че е писал тези мнения в отговор на сини провокации :!: заеби
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”