nikiobicata написа:filcolins написа:В държавата на шибаняка толкова. При тези играчи, тези съдийски тесли са подигравка. Мълчаливия акционер ще вземе да фалира преди отбора. Единственото умно нещо е да кляка пред портите на министерски съвет и да връща акциите на толупа.
Колко много глупости си нацвъкал... защо продължавате да вярвате в тези измислици, а не мислите с главите си?! Левски е заседнал в блатото на посредствеността от години... Нека се обърнем и видим грешките които допусна клуба... всичко започна с влизането в ШЛ и изхарчените пари... толкоз!
За днешния мач.... според мен Стоянович “тества” играчите преди зимната пауза... той я чака тази пауза защото може бе някой му е обещал “цветни бъднини”

Че е така, така е за парите от ШЛ.
Ама айде да не ми говориш, че Тонев, Триумвирата, Русев и Божков не са политически назначения....тоя клуб последните 7 години си сменя през 2 години собственика. На кой според теб трябва да се благодари освен на оная мазна пача Тиквоча?
Та тия манафи тръгнаха да бутат стадиона без да имат една стотинка обезпечение да строят. Аре да не ми говориш какви големи левскари са.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!