Царско село - Левски / 12.12.2020 / 16:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Царско село - Левски / 12.12.2020 / 16:30

Мнениеот alexdb » 12 дек 2020 18:53

helic написа:Момчета, погледнете го откъм добрата му страна.
Следващия мач Юруков и Старокин няма да могат да играят :mrgreen:

Да и ще гледаме някои други пълни недоразумения. Това което виждаме е някаква подигравка с феновете - да седим и да гледаме тоталната агония която е ясно къде ще ни заведе. Нещо де, организираните фракции вероятно са доволни и ще измислят нови начини за извличане на пари от феновете.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 дек 2020 18:57

alexdb написа:

Да и ще гледаме някои други пълни недоразумения. Това което виждаме е някаква подигравка с феновете - да седим и да гледаме тоталната агония която е ясно къде ще ни заведе. Нещо де, организираните фракции вероятно са доволни и ще измислят нови начини за извличане на пари от феновете.

Е поне ще пуснат Галчев. На него няма какво толкова да му се ядосваме

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 12 дек 2020 19:00

alexdb написа:

Ами промени нещо ти тогава, тия неща се оправят с пари, които ще докарат по-добри играчи, като ги няма, това е положението. Дано да подпишат с генерален спонсор и заедно с по-дребните рекламодатели и с нашите финанси, да подобрят нещата.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 12 дек 2020 19:15

В държавата на шибаняка толкова. При тези играчи, тези съдийски тесли са подигравка. Мълчаливия акционер ще вземе да фалира преди отбора. Единственото умно нещо е да кляка пред портите на министерски съвет и да връща акциите на толупа.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 12 дек 2020 19:22

filcolins написа:В държавата на шибаняка толкова. При тези играчи, тези съдийски тесли са подигравка. Мълчаливия акционер ще вземе да фалира преди отбора. Единственото умно нещо е да кляка пред портите на министерски съвет и да връща акциите на толупа.

Колко много глупости си нацвъкал... защо продължавате да вярвате в тези измислици, а не мислите с главите си?! Левски е заседнал в блатото на посредствеността от години... Нека се обърнем и видим грешките които допусна клуба... всичко започна с влизането в ШЛ и изхарчените пари... толкоз!

За днешния мач.... според мен Стоянович “тества” играчите преди зимната пауза... той я чака тази пауза защото може бе някой му е обещал “цветни бъднини”

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 дек 2020 19:25

Точката си е точка. Ще потрябва напролет.Зимата ще има селекция спокоино. Ще се вземат играчи които ще задържат клуба в златната среда. Понеже Славиша бе подведен за розово бъдеще ще си бие камшика нанякъде. Така де ...поне заплата по голяма да има. Където и да отиде ще я получи. Преглъщам всичко това стига да опънат розовите другата седмица. :mrgreen:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 12 дек 2020 19:25

На мен само ми е интересно, ако не беше Сираков, кой щеше да поиска акциите след цирка на Диков, доброжелателите Вили Вуцов и Кокала ли и ако беше някой друг какво щеше да е постигнал досега нещо различно?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 дек 2020 19:28

Пълна подкрепа за Сираков,Борисов е проблема на Левски!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2020 19:29

nikiobicata написа:
filcolins написа:В държавата на шибаняка толкова. При тези играчи, тези съдийски тесли са подигравка. Мълчаливия акционер ще вземе да фалира преди отбора. Единственото умно нещо е да кляка пред портите на министерски съвет и да връща акциите на толупа.

Колко много глупости си нацвъкал... защо продължавате да вярвате в тези измислици, а не мислите с главите си?! Левски е заседнал в блатото на посредствеността от години... Нека се обърнем и видим грешките които допусна клуба... всичко започна с влизането в ШЛ и изхарчените пари... толкоз!

За днешния мач.... според мен Стоянович “тества” играчите преди зимната пауза... той я чака тази пауза защото може бе някой му е обещал “цветни бъднини”

Че е така, така е за парите от ШЛ.
Ама айде да не ми говориш, че Тонев, Триумвирата, Русев и Божков не са политически назначения....тоя клуб последните 7 години си сменя през 2 години собственика. На кой според теб трябва да се благодари освен на оная мазна пача Тиквоча?
Та тия манафи тръгнаха да бутат стадиона без да имат една стотинка обезпечение да строят. Аре да не ми говориш какви големи левскари са.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 12 дек 2020 19:38

bilyaletdinov написа:
nikiobicata написа:

Че е така, така е за парите от ШЛ.
Ама айде да не ми говориш, че Тонев, Триумвирата, Русев и Божков не са политически назначения....тоя клуб последните 7 години си сменя през 2 години собственика. На кой според теб трябва да се благодари освен на оная мазна пача Тиквоча?
Та тия манафи тръгнаха да бутат стадиона без да имат една стотинка обезпечение да строят. Аре да не ми говориш какви големи левскари са.

Ако си бяхме били бате борисов навремето щяхме вече и да сме забравили кога сме построили новия стадион( те го направиха след уж нашето влизане в групите), това е положението, явно трябва да преминем през такъв труден период, в койтпо феновете да покажат, че им пука за отбора и сами да го издържат за момента, нещо като тест и пречистване. Така съм по-спокоен, че след време като ме няма, сигурно и нашите деца ще държат отбора така, а не да се чакат пари от оня и тоя и тн.

Върни се в “Левски”