/контрола/ Левски - Бърно |06.02.2016| 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: /контрола/ Левски - Бърно |06.02.2016| 16:00 часа

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2016 22:53

Teo написа:[offtopic]Контрола с ЦСКА, кога? Когато излезете срещу нас чак тогава може да говорите, че играете някакъв футбол... :idea:[/offtopic]

Виж кво, вземи се вземи в ръце и стига си срал! Имаш си любим клуб с милион проблеми и е добре да се съсредоточиш там. Контролите на Левски - успешни или не-надали ще ви решат проблемите, а и не можете да биете некви аматьори по Гърция. То и вие сте аматьори, та не се барай излишно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 фев 2016 09:48

sin4ec написа:
Teo написа:[offtopic]Контрола с ЦСКА, кога? Когато излезете срещу нас чак тогава може да говорите, че играете някакъв футбол... :idea:[/offtopic]

Виж кво, вземи се вземи в ръце и стига си срал! Имаш си любим клуб с милион проблеми и е добре да се съсредоточиш там. Контролите на Левски - успешни или не-надали ще ви решат проблемите, а и не можете да биете некви аматьори по Гърция. То и вие сте аматьори, та не се барай излишно.

[offtopic]Много се надъхвате нещо и си вярвате, че сте някакъв отбор за това... по всяко едно време може да Ви преземиме на земята, само трябва да откликнете на поканата :idea:[/offtopic]

KanKor
Контакти:

Мнениеот KanKor » 07 фев 2016 10:06

Teo написа:
sin4ec написа:

[offtopic]Много се надъхвате нещо и си вярвате, че сте някакъв отбор за това... по всяко едно време може да Ви преземиме на земята, само трябва да откликнете на поканата :idea:[/offtopic]

Защото ТЕО от позицията си на форумен калъф, е изпратил официална покана на ПФК "Левски" за прИземяване, чрез контролна футболна среща с отбор от аматьорските групи на България.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 фев 2016 10:47

Teo написа:[offtopic]Много се надъхвате нещо и си вярвате, че сте някакъв отбор за това... по всяко едно време може да Ви преземиме на земята, само трябва да откликнете на поканата :idea:[/offtopic]

[offtopic]Не бих имал нищо против да ви набутаме 7-8 гола и после да се оправдавате една година, че сте аматьори, но не виждам смисъл от контрола точно с вас.
Под приземяване вероятно имаш предивид, да ни контузите половината отбор нарочно по примера на микренския гном, който изнесе спектакъл със сестрите ви от Ловеч за да ни вземат 7 точки.[/offtopic]
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 фев 2016 11:34

В тази, както и в последните 2 проверки, можем да окачествим представянето на Левски като - Много тичане, но малко КПД.
Изразходваме доста енергия, но резултатът насреща, не отговаря на трудът.
Дано това да не е хроничен проблем.
В по-голямата част от срещите през есента, го имахме същото нещо.

Можеби с интегрирането на Христов и Менголо в състава, нещата в атака ( където е основният проблем ) ... Ще се подобрят от към КПД.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 фев 2016 12:06

Тичат доста. Прави ми впечатление и на мен, че повечето ни противници към 60та минута вече клякат, с изключение на Румънците. Явно италианеца е добър рпрофесионалист.
Не знам обаче и на какво ниво от подготовката си са тези отбори, с които играхме.

Иначе това са от типа отбори, които бихме срещнали в третия предварителен кръг на ЛЕ... И преди да кажете "много нови, не са сработени" - същото ще е и края на лятото, когато пак ще има нови и когато, евентуално, ще трябва да играем предварителни кръгове и (евентуално) квалификации за ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2016 13:50

Serafim написа:Тичат доста. Прави ми впечатление и на мен, че повечето ни противници към 60та минута вече клякат, с изключение на Румънците. Явно италианеца е добър рпрофесионалист.
Не знам обаче и на какво ниво от подготовката си са тези отбори, с които играхме.

Иначе това са от типа отбори, които бихме срещнали в третия предварителен кръг на ЛЕ... И преди да кажете "много нови, не са сработени" - същото ще е и края на лятото, когато пак ще има нови и когато, евентуално, ще трябва да играем предварителни кръгове и (евентуално) квалификации за ЛЕ.

Ами затова целта беше да се вземат ЦЗ и ЦН СЕГА!!!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 фев 2016 19:04

blue avalanche написа:
Serafim написа:Тичат доста. Прави ми впечатление и на мен, че повечето ни противници към 60та минута вече клякат, с изключение на Румънците. Явно италианеца е добър рпрофесионалист.

Ами затова целта беше да се вземат ЦЗ и ЦН СЕГА!!!

Ами взеха. Лукин поне в приятелските мачове показва супер-форма, вкл. и голове вкара. С Карнер би трябвало да изградят стабилна двойка. Да видим какво ще покаже Венци Христов. Оценката на Стоев е, че е в много добро физическо състояние и не е много назад в подготовката. За сега не е ясно какво може Менголо. Нар за съжаление е посредствен и трудно ще бъде компенсирана липсата на Живко Миланов по този фланг. За съжаление от другата страна нещата също изглеждат трагични. Орачев не знам какво бъдеще във футбола има. Но е изключително проблемен и редовно прави много сериозни грешки. Минев вече не е първа младост. Дано Менголо притежава качества и ги покаже бързо защото иначе този фланг го пишем бегал.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 07 фев 2016 20:02

alexdb написа:Ами взеха. Лукин поне в приятелските мачове показва супер-форма, вкл. и голове вкара. С Карнер би трябвало да изградят стабилна двойка. Да видим какво ще покаже Венци Христов. Оценката на Стоев е, че е в много добро физическо състояние и не е много назад в подготовката. За сега не е ясно какво може Менголо. Нар за съжаление е посредствен и трудно ще бъде компенсирана липсата на Живко Миланов по този фланг. За съжаление от другата страна нещата също изглеждат трагични. Орачев не знам какво бъдеще във футбола има. Но е изключително проблемен и редовно прави много сериозни грешки. Минев вече не е първа младост. Дано Менголо притежава качества и ги покаже бързо защото иначе този фланг го пишем бегал.

Мисля, че двойката централни защитници за пролетта ще е Александров - Лукин, дори и Карнер да се възстанови от контузията. На мен лично Нар ми хареса в тоя мач, не го гледах докрай, но определено имаше добри отигравания. Истината е, че сме страшно зависими от Костадинов и Де Нойер, без тях сме, да не кажа силна дума, трагични (добре, силна беше :lol: ). Орачев е много зле в защита горкият, откъм бързина е добър, умее да излъже един-двама, но дотам. Трябва много да наблегне над играта си в защита, все пак е бек. За централния нападател съм доста скептичен и мисля, че пак ще имаме огромни проблеми с тоя пост. Нямам му нещо доверие на Венци Христов, а и на евентуалното ново попълнение от Нигерия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /контрола/ Левски - Бърно |06.02.2016| 1:0 FT

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2016 12:45

Аз пък съм доволен от играта на Нар, при все че дойде преди по-малко от месец. Това, което ми прави приятно впечатление при него е, че се старае да пробива и всячески опитва да придвижва играта напред, което трудно мога да кажа за Орачев, който без да е дублиран от Минев, винаги гледа да се отърве от проклетата топка. Та, мисля си, че негърчето ще се окаже доста прилично попълнение, но може би ще му трябва известно време да посвикне с идеите на треньора и футболните традиции по родните терени. Затова, по-полека с критиките. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”