Да спасим БК Левски! 15.02.2015 - БЪДИ ТАМ!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да спасим БК Левски! 15.02.2015 - БЪДИ ТАМ!
Страхотен спортен празник. Радвам се , че пропътувахме 800 км. от синьото море до София и обратно ,за да се потопим в морето на синята емоция.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Отново доказахме, че за нас невъзможни неща няма. Поклон пред всички сини сърца, които дойдоха днес. Залата днес беше ПЪЛНА. Балконите седяха празни, заради сериозното струпване на фенове в останалите сектори, особено в "Б". Същото се получи и на юбилея, когато в сектор "Б" не можеше да си движиш ръцете, за сметка на уж празния "г". Левскарската общност обича силно и никога не ще оставим Левски сам. От създаването ни до наши дни, винаги сме се отличавали с това, че ние пеем за Левски. Титлите и купите са на заден план.. точно тази идентичност никога няма да изчезне. С Хасково отново там - до Левски!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Добре бе хора, виждате колко е хубаво когато се съберем всички заедно, как се изпълваме с гордост и положителни емоции, как цяла България нас гледа и т.н. Ами идвайте на мачове бе, било то на стадиона или в залата. Хем тези изживявания ще бъдат по-чести, хем няма да се налага да се правят подобни благотворителни акции, защото на 3 мача да бяхме напълнили зала Универсиада и щяхме да съберем същите средства като днес, а отбора нямаше да бъде напуснат от някои от най-силните ни играчи. Знам, че днес много хора не бяха от София и трудно биха могли да пътуват за всеки мач, въпреки че има и такива които го правят, но толкова ли няма 5-10 хиляди левскари в София? Ако ходим редовно по 4-5 хиляди на баскетбол и по 9-10 хиляди на футбол, а за дербитата да пълним стадионите то тогава и отбора ще изглежда по-добре. Айде моля ви се, вземете се в ръце!
plamenst7 написа:Добре бе хора, виждате колко е хубаво когато се съберем всички заедно, как се изпълваме с гордост и положителни емоции, как цяла България нас гледа и т.н. Ами идвайте на мачове бе, било то на стадиона или в залата. Хем тези изживявания ще бъдат по-чести, хем няма да се налага да се правят подобни благотворителни акции, защото на 3 мача да бяхме напълнили зала Универсиада и щяхме да съберем същите средства като днес, а отбора нямаше да бъде напуснат от някои от най-силните ни играчи. Знам, че днес много хора не бяха от София и трудно биха могли да пътуват за всеки мач, въпреки че има и такива които го правят, но толкова ли няма 5-10 хиляди левскари в София? Ако ходим редовно по 4-5 хиляди на баскетбол и по 9-10 хиляди на футбол, а за дербитата да пълним стадионите то тогава и отбора ще изглежда по-добре. Айде моля ви се, вземете се в ръце!
Това много лесно може да стане, само трябва публиката от сектор Б да се държи както вчера в залата. Без обиди към другите отбори, особено с това селяни умрете, без предизвикване на проблеми с полиция, хвърляне на какво ли не по другите хора на стадиона и по пистата и без повече глоби за отбора. Ако някои успее да усмири най-дивите ултраси и те само подкрепят отбора си с целия колорит и атрактивност ще има доста повече хора на Герена. Простотиите които правят през последните години и най-вече месеци отблъскват доста от хората.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това, ако е ултрас култура, аз съм трамвай. В България ултраси няма.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Вчера беше яко, много ми хареса... Ето така трябва да се държим и на мачовете.
Обаче друго нещо ми направи впечатление, че после в сайтовете и форумите беше претъпкато с червени злобни и завистливи душички преливащи от омраза...
Само Левски!
Обаче друго нещо ми направи впечатление, че после в сайтовете и форумите беше претъпкато с червени злобни и завистливи душички преливащи от омраза...

Само Левски!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Аз съм предоволен от вчерашното събитие. Едва ли някой е очаквал мегаспектакъл или каквато и да е мегапродукция срещу парите си, все пак това си беше една благотворителна акция.
Горд съм, че отново показахме величието на синята общност в цялата си красота и чистота
Горд съм, че отново показахме величието на синята общност в цялата си красота и чистота

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Браво на всички които бяха вчера в залата ! НО е добре кажем едно голямо Браво и Благодаря , на хората , които си закупиха билет за дарение.. като мен и може би стотици или хиляди други от цялата страна, които нямаха възможност да присъстват но искаха да помогнат .
Последна промяна от AntrAcsA на 16 фев 2015 12:57, променено общо 1 път.
първо отново искам и аз да изкажа една голяма благодарност на всички които присъстваха,и то не само в залата ,а и на тези които бяха там с мисълта и душата си.с душа и сърце за левски сф.направиха ми обаче огромно впечетление думите на владимир владимиров-гугутката:"днес аз не съм щастлив,застанала ми е буца в гърдите.не съм щастлив защото трябва с такива мероприятия ДА СПАСЯВАМЕ отбора.отново бяхме единни,но не трябва да се стига до такива мачове"
тези му думи(не ги предавам дословно),на мен лично ми направиха по голямо впечетление дори от 11 000 отишли на мача.това е истината.да ние можем ,ние знаем как,но наистина не трябва да допускаме повече да има такива мачове за оцеляване.както по горния колега е писал истината е залата и на стадиона.както и с ДМС ЛЕВСКИ на 17 777(1лв с ддс)
САМО ЛЕВСКИ!!!
тези му думи(не ги предавам дословно),на мен лично ми направиха по голямо впечетление дори от 11 000 отишли на мача.това е истината.да ние можем ,ние знаем как,но наистина не трябва да допускаме повече да има такива мачове за оцеляване.както по горния колега е писал истината е залата и на стадиона.както и с ДМС ЛЕВСКИ на 17 777(1лв с ддс)
САМО ЛЕВСКИ!!!