zlobul на 05 Авг 2014 10:15
На господата заговорили за Славия и Локо Сф ще кажа , че изобщо не са прави . Има голяма разлика между Левски и останалите. Преди време в Овча купел и в Надежда са ходили агитките на Левски и на ЦСКА . А идеята на празния стадион е съвсем друга . Това е вид реакция с оглед на случващото се в момента в клуба.
Някой ще ми обясни ли защо измисления тръст вдигна цената на билетите за този сезон ? Що за малоумно решение е това и на базата на какво? Стадион ли имаме , отбор ли имаме , в шампионска лига ли играем или сме привлекли Меси и Роналдо ? Тези хора толкова ли са малоумни , че да не могат да преценят , че по този начин изяждат закуската на ученика или вечерята на студента и по този начин изгонват поне 20 % от хората които до този момент са идвали редовно на стадиона ?
ПС: И още нещо , когато Наско докара Петев на крака , те го съблякоха . После дойде Гонзо и две седмици чакаме същия този да приеме , а хората които го съблякоха ни обясняват , че направили грешка. Накрая идва човечеца от испания , който си заминава след 2-ия месец . Мислите ли че не се е чакало мача с ЦСКА за да се стигне до тоя цирк ?
Наско стоя и гледа тази вандалска постъпка...Не мисля,че Гонзо щеше да допусне това.
АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
batmanlevski написа:анкетата трябва да е колко мача Гонзо ще е тренер и кой ще е следващия . според мен той ще изкара 3 мача и следващият тренер ще е Топузаков .но така или иначе съм на всеки мач ако ще и Зимбройчо да е треньор
Ходи , никой не те спира. Избора си е твой и на никой друг.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Zlobul-e по-правилно щеше да е -"Ще бойкотирам мачовете на Левски защото..."- а не да пускаш провокативна тема....Както написах по рано всеки има глава на раменете си и ще си реши сам.
Ами организирайте се и го махнете този комунист ! Отидете на стадиона и му кажете да се маха! С празен стадион нищо няма да постигнете. Къде изчезнаха плакатите срещу него ? Явно е платил на някой за да му гарантира комфорт! Не може така изведнъж всичко да отмине. Тъкмо бяхте го награбили и хоп , всичко спря! Какво се случи? Щампиони ли станахте, треньор за пред хората ли докара, купата ли взехте, стадиона ли ви построи, в Европа ли играхте, школата ли даде бъдещите Сираков и Гибона? Какво стана, мили ми бра'чеди ?
- Kris_men2000
А ми какво стана .Всички с вълшебна пръчица за една нощ ни превърнаха в мишоци който само църкат в дупките си и ги е страх да се подадат навън.Това сме ние феновете на ЛЕВСКИ.МИШКИ ДОЛНИ СТРАХЛИВИ МИШКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- the_blue_fan
- Контакти:
mor написа:А червените фенове ...(и прикритите такива представящи се за сини във форума)...да не дават съвети,защото те не милеят за отбора!
+1

ЛЕВСКИ СОФИЯ
MAXIMUS написа:Ами организирайте се и го махнете този комунист ! Отидете на стадиона и му кажете да се маха! С празен стадион нищо няма да постигнете. Къде изчезнаха плакатите срещу него ? Явно е платил на някой за да му гарантира комфорт! Не може така изведнъж всичко да отмине. Тъкмо бяхте го награбили и хоп , всичко спря! Какво се случи? Щампиони ли станахте, треньор за пред хората ли докара, купата ли взехте, стадиона ли ви построи, в Европа ли играхте, школата ли даде бъдещите Сираков и Гибона? Какво стана, мили ми бра'чеди ?
Дълга тема пич. Левски загуби всичко което имаше под управлението на най-добрия ви централен нападател за всички времена . Орденоносецът използва всички инструменти за целта с която е внедрен при нас .... т.е. обезличаването на единия от грандовете в България. Два пъти го почваме и двата пъти се получава едно и също, а именно - ПОЯВЯВА СЕ 8-класника + няколко хиледарки бутнати под масата за най-"големите" левскари ...виждате ги по пресконференции .
ПС: 100 организирани фена са по силни от колкото хиляди неорганизирани. Вече имаме и зачатък от любовта между доносника и определени фенове ...даже му дадоха и име -Тръст "Синя България" .
И още нещо : Тара няма се махне от Левски преди да сме паднали със 7-0 или 8-1 ! Това е последното нещо което трябва да направи за да измие всичко !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Абсолютно против празни трибуни.. едно време на мачове на Славия и Локо (Сф) са ходили по 70 000 души. По ред причини, някои същите като обсъжданите при нас, хората се отдръпнаха, а Славия и Локото са в моментното си състояние. Батков има много грешки, много изцепки и куп неадекватни решения, но къде бяхте Вие - вечно недоволните, когато Левски (С БАТКОВ) играеше в ШЛ и ЛЕ. Да, тогава Левски отново беше на Батков, но на Герена миришеше на вестници. Вместо да плюете се радвахте на случващото се, слагахте си хореографиите, на така наречените от вас наркомани, на телефони и десктопи. Тогава беше лесно да си от Левски, тогава всеки се бие в гърдите колко голям левскар бил. За публиката на Левски титлите и купите никога не са били определящи за любовта към Левски. Преживявали сме далеч по - екстремни ситуации... смяна на името, мачкане по всички параграфи отвсякъде, но ето ни тук - левскари, все още многобройни. Аз също като други, които се изказаха, не харесвам Батков, но хайде да не е единствения виновник за случващото се. Ние сме фенове на най - големия отбор в България и като такива сме орисани да бъдем с него на върха, но и с него паднал в калта. Всеки ден чета новини за любимия отбор, вълнувам се от всяка статия (макар и тъпа), чакам следващия мач на Левски... ако мога да отида - там съм, ако не - пред екрана. Но с ЛЕВСКИ. Защото той е наш и ние трябва да го вдигнем. Публиката на Левски е най - голямото богатство на този отбор, нека не го губим. Който иска да бойкотира, или просто да подкрепя Левски, който милее и живее с Левски, да дойде на стадиона и да изкаже мнението си там! Не пред телевизора и по форуми... гласност е нужна!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Брат , много хубави думи си написал , но има едно "НО". Когато Тара пое клуба , публиката имаше идентичност , нямаше как да започне да прави простотии от самото начало , просто имаше нужда от легитимация. Показа че когато иска да управлява като хората -ГО МОЖЕ. Проблема е , че след като постигна успеха започна да разрушава всичко левскарско БАВНО , МЕТОДИЧНО И ПО ПЛАН.
Мислиш ли че досега (5години) не съм бил на стадиона и не съм подкрепял мощно ? Е , стига толкова , всяко нещо си има граници . Връщането на онзи , незнам как да го нареча така че да не получа бан означава едно -Грешката се повтаря , според мен умишлено. Разбира се цирковете под управлението на героя от едно шоу не закъсняха .
ПС : никаква подкрепа за спортния директор и тренер на фк Баткоф . НЕ Я ЗАСЛУЖАВА ако ще утре НКП да реши да даде по 50лв на фен който да дойде в Ст.Загора.
Благодаря.
Мислиш ли че досега (5години) не съм бил на стадиона и не съм подкрепял мощно ? Е , стига толкова , всяко нещо си има граници . Връщането на онзи , незнам как да го нареча така че да не получа бан означава едно -Грешката се повтаря , според мен умишлено. Разбира се цирковете под управлението на героя от едно шоу не закъсняха .
ПС : никаква подкрепа за спортния директор и тренер на фк Баткоф . НЕ Я ЗАСЛУЖАВА ако ще утре НКП да реши да даде по 50лв на фен който да дойде в Ст.Загора.
Благодаря.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ти така и така не подкрепяш Левски,защо се пънеш толкова?