Представяне на отбора: Левски - Хасково | 2:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Представяне на отбора: Левски - Хасково | 2:1FT

Мнениеот milen.hristov » 13 юли 2014 01:17

ehh написа:
ralka_levskarka написа:
W84me написа:Нервите ми няма да издържат тоя сезон...

Би трябвало още от края на миналия, да сте подготвени за това, не знам какво сте очаквали..

Повечето от вас все едно падат от небето или са прекалено емоционални за да виждат реално. Е, нека едно момиче, което е на половината възраст на повече от вас, да ви го каже. Големи драми, голямо нещо...

И двамата сте абсолютно прави

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 юли 2014 01:21

gzagorov написа:
Stahlgewitter написа:
sin4ec написа:Не съм съгласен с освиркването на Минев. Да, миналото лято направи курвенски номер на Гари, но защитаваше цветовете на отбора си от Пловдив. Да, предпочете онази оферта за повече пари, но той е на години и има логика в това. Нека го видим как ще играе и ще се раздава, и тогава го съдим, винаги може да бъде освиркван! Който е безгрешен, пръв да хвърли камък, на мен ми е жал за момчето, така не се прави...

Аз съм напълно съгласен,тоя да става и да се маха,тука да не е иди ми дойди ми.Майната му на скапания селяк.Бил на години и приел оферта,ми да си седи там бе,за какъв чеп се довлече на Герена.Жалко човече е тоя,не го защитавай,не заслужава.

Пламен Димов, като не е показвал знаци на публиката, пó ли е добре да остане да играе? Или големите левскари, дето все са много мотивирани, особено в треньорското поприще?
Хората са го измислили - няма вечни приятели, има вечни интереси. Никой не е казал да се строи статуя в чест на Минев на Герена, но ако играчът ще помогне на отбора, не знам как да нарека тези, които искат да го изгонят. Разбирам Гонзо да избираше защитници измежду Пике, Лам, Компани и Тиаго Силва, да се ядосвате за Минев. Или поне ако защитата, и в частност лявата страна, не беше най-слабото звено на "Левски" за последната петилетка - също.
Призовавам тези, които ще хвърлят камъните, първо да извадят милионите, за предпочитане преди края на трансферния прозорец.

И понеже няма пари дай да го поемем от всеки,който може /много евентуално/ да помогне с нещо.Ние сме ЛЕВСКИ,не някакво провинциално тимче.
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 юли 2014 02:32

Средняшка работа е този отбор на Левски ,очертава се поредна година на мъки и разочарования ,трябва да си сляп и нищо да не вдяваш от футбол за да ти стане ясно, че с тези играчи Левски отново ще се бори за 4-5 място в най-добрия случай,щом такива отбори като Хасково не можем да избучим поне с 3-4 гола ,смятайте какво ще е с малко по-силните отбори ,направи ми впечатление и доста грубата игра на Хасково при положение, че все пак това е контрола .

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 13 юли 2014 08:40

Абсолютно точно изказано мнение което напълно споделям! Само една малка поправка , без да искам да засегна по някакъв начин автора и тя е в това: .."очертава се поредна година на мъки и разочарования ,трябва да си сляп и нищо да не вдяваш от футбол за да ти стане ясно".... По-правилно ще е, за да "НЕ" ти стане ясно....
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 13 юли 2014 09:19

grasiani написа:Средняшка работа е този отбор на Левски ,очертава се поредна година на мъки и разочарования ,трябва да си сляп и нищо да не вдяваш от футбол за да ти стане ясно, че с тези играчи Левски отново ще се бори за 4-5 място в най-добрия случай,щом такива отбори като Хасково не можем да избучим поне с 3-4 гола ,смятайте какво ще е с малко по-силните отбори ,направи ми впечатление и доста грубата игра на Хасково при положение, че все пак това е контрола .

Доста оптимистично мнение. Този отбор на Левски е най-слабият, който съм виждал, а гледам футбол от времето на Кирчо Ивков и Пальо Панов. Дори миналата година имахме по-добър отбор. Има поне четири отбора, които са по-добри от нас и максимумът е първата шестица. Показателно за състоянието на Левски е, че Берое направо ни разказа играта, а едва ли са вложили повече пари в отбора си. И все пак надежда има, Батков обеща- много скоро велики евровечери :) :mrgreen: :o .

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 юли 2014 09:48

По- ведро де! Пловдивските отбори не ги бройте за тях не е ясно дали въобще ще започнат първенството, а и да го започнат може и да не го завършат. Славия тази година правят приличен отбор и за мен ще са другия освен Берое отбор от челната шестица.Черно море са загадка обаче Станков е грамотен треньор и може да направи боеспособен тим.Другите са вие ,ние ,Лудите и Ловеч.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2014 10:37

След 5 контроли, все пак може да се щрихират някои неща.

Има свежест в тактически аспект.
Личи си, какво изисква Мурсия, но за съжаление играчите към момента, не успяват да изпълнят в голяма степен задачите си.
Това се дължи и на прекалено лимитираните възможности на някои от футболистите.
За момента, Пл. Димов, Балтанов и Домо, нямат място сред титулярите.
Тези 3-мата, грешаха най-много и се представиха най-слабо в подготовката.
И то с доста голяма разлика от най-добре представилите се.
Което дефакто, дърпа Левски назад.
Щото 3-мата играят в трите линии - защита, халфова и нападателна.
На моменти буквално съботират играта на съотборниците си.

Колебливи, но с възможности за по-добра форма, са Белаид, Прохазка, А. Огнянов и Божинов.
На ниво и в добра форма са - Стойчев, Р. Димитров, Минев, Крумов, Велев, Бедоя и Краев.
Испанеца наистина впечатлява, но си мисля, че е най-добре да играе зад нападателя, щото на фланга му се губи едно силно качество, като комбинативноста.

В заключение ...
Струва ми се, че сме на около 60 % от възможностите на играчите и отбора.
Тези играчи могат повече и отбора, също.
Ако колебливите играчи качат още малко форма + 1-2 попълнения от рода на Бедоя, с оглед на стила, който иска да наложи Мурсия, на съперниците ни, ще им се стъжни живота. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 юли 2014 12:26

Тази година нищо-----океи.Просто се наслаждаваите на играта без емоции отрицателни и ядове. Подкрепяите всички млади футболисти и хубавите разигравания.Погледнете и останалите отбори.Освен Лудогорец си мисля че останалите 4-5 след тях са на едно ниво.Литекс ги видяхме каква са сила...ЦСКА продължават със покупките на килограм които ще лъснат слад 2 месеца като безпарични или напуснали....Ботев ще си изгуби добрите футболисти и ще поеме към средата на таблицата....Локо Пловдив не ги коментирам те ще са супер зле ако продължат въобще....Само един Берое като че ли виждам като по постоянен.Такива изглежда са времената за всички отбори.Трудни.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 13 юли 2014 15:03

THE G.A.M.E написа:След 5 контроли, все пак може да се щрихират някои неща.

Има свежест в тактически аспект.
Личи си, какво изисква Мурсия, но за съжаление играчите към момента, не успяват да изпълнят в голяма степен задачите си.
Това се дължи и на прекалено лимитираните възможности на някои от футболистите.
За момента, Пл. Димов, Балтанов и Домо, нямат място сред титулярите.
Тези 3-мата, грешаха най-много и се представиха най-слабо в подготовката.
И то с доста голяма разлика от най-добре представилите се.
Което дефакто, дърпа Левски назад.
Щото 3-мата играят в трите линии - защита, халфова и нападателна.
На моменти буквално съботират играта на съотборниците си.

Колебливи, но с възможности за по-добра форма, са Белаид, Прохазка, А. Огнянов и Божинов.
На ниво и в добра форма са - Стойчев, Р. Димитров, Минев, Крумов, Велев, Бедоя и Краев.
Испанеца наистина впечатлява, но си мисля, че е най-добре да играе зад нападателя, щото на фланга му се губи едно силно качество, като комбинативноста.

В заключение ...
Струва ми се, че сме на около 60 % от възможностите на играчите и отбора.
Тези играчи могат повече и отбора, също.
Ако колебливите играчи качат още малко форма + 1-2 попълнения от рода на Бедоя, с оглед на стила, който иска да наложи Мурсия, на съперниците ни, ще им се стъжни живота. ;)

Вчера каза Гонзо играчите ще ги имаме тая седмица. :) Дано после вземим да мачкаме. ;)

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 13 юли 2014 15:45

Вълчан написа:Тази година нищо-----океи.Просто се наслаждаваите на играта без емоции отрицателни и ядове. Подкрепяите всички млади футболисти и хубавите разигравания.Погледнете и останалите отбори.Освен Лудогорец си мисля че останалите 4-5 след тях са на едно ниво.Литекс ги видяхме каква са сила...ЦСКА продължават със покупките на килограм които ще лъснат слад 2 месеца като безпарични или напуснали....Ботев ще си изгуби добрите футболисти и ще поеме към средата на таблицата....Локо Пловдив не ги коментирам те ще са супер зле ако продължат въобще....Само един Берое като че ли виждам като по постоянен.Такива изглежда са времената за всички отбори.Трудни.

Правилно, а и защо е такова положението в Берое - с малко пари, но ядрото футболисти и треньор се седят, а не като при нас, след 2 мача и айде да ги няма...
България !!!!

Върни се в “Левски”