Игра с прогнози за мачовете на ФК Левски - 2024/25 г.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Игра с прогнози за мачовете на ФК Левски - 2024/25 г.
Благодарности на организатора за играта.
Честито на призьорите и безкрайни благодарности на организатора. Често разумът казваше по негативен резултат, но сърце не ми дава да напиша загуба или някой изстрадан хикс.
Мачовете от ЕКТ не е лошо да бъдат включени, а все си мисля, че ще влезем в групите на ЛК.
Мачовете от ЕКТ не е лошо да бъдат включени, а все си мисля, че ще влезем в групите на ЛК.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
olimpi написа: а все си мисля, че ще влезем в групите на ЛК.
Голям си оптимист, да не кажа мечтател...
Честито на призьорите и благодарности на организатора. След месец наново с нови надежди за един още по-силен ЛЕВСКИ.
извинявайте, че чак сега виждам тази тема - значи, понеже винаги съм фен на нещо отгоре на Кубертеновия принцип, то за победителя от играта догодина аз лично обещавам новата мачова фланелка или нещо друго от магазина на подобна стойност. Не ви се меся в правилата - както си ги решите, такива ще са, аз само ще осигуря наградата за първия. Да обясня и що го правя - щото хем искам да купя нещо и да подпомогна отбора, хем заради г.з. се спирам, а така съвестта ми ще е чиста. От мен това за победителя догодина и даже ще следя играта и темата :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Аз, ние си имаме вероятно мачови фанелки.
Благородно от ваша страна да рекламирате Палмичките.
Благородно от ваша страна да рекламирате Палмичките.