За плакатите на Герена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: За плакатите на Герена

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:32

SAMP написа:
magga написа:
SAMP написа:Аз съм за човек с микрофон, но да не е с общ успех от образованието си 3.10(10-ата е от 4-а по физическо)!!!Трябва по интелигентни ерудирани фенове да се влеят в фенските структури :)

Не съм казал,че е зле идеята,но като пия една и съща песен цял мач честно казано ми става тъпо :roll: Ние имаме доста повече от 1-2 песни,които агитката пее на всеки мач през по-голямата част от времето

Точно затова казвам,че е нужно зад микрофона да има интелигентен човек ;)
Да усеща ситуацията,да хване момента,когато се вдига адреналина и да вдигне стадиона и т.н.
Има мн да се желае още ;)

Може да не сте съгласни не знам ,но Теди Джоржо по доста оригинален начин надъхва агитката във Варна за волейбола

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:34

levskioleole написа:Навсякаде има хулигански групировки(да уточня не харесвам осбено побоищата тип засади ,защото могат да пострадат невинни хора!Като искат да се бият да си организират бой-както е в Русия,Полша и т.н)
Някой хора пишат на изуст-Паок,Арис,Фенербахче,Галатасарай,ДИнамо Загреб,Църевена Звезда,Партизан,руските отбори,Украинските,Полските-е те имат такива хулигани ,че на Милен свят ще му се завие,само че при тях има правила и не е ,както при нас да се правят засади и да се бият децаи възрастни
потърсете в интернет и научете,а после говорете:)

Защо ще копираме простотията,а не хубавите неща

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:37

SAMP написа:НЕ съм отявлен почитател на СЗ,но Тепсиев беше несериозен за шеф на фен клуба според мен ;) А да не говорим,че Марти Джи беше пълна трагедия и все запяваше песни в неподходящ момент и никой не го бръснеше за слива ;)

С какво гугутката е по-сериозен,да не би да е по-образуван и,възпитан и културен.Просто някой реши да извадим и ние едно дуче,само дето нащо за сметка на червеното не е устато и само мълчи

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 00:45

milen.hristov написа:
Не те прави заради това попитах те какво работят и с какво образование са.
Бай Петко го дадох за пример,че има и други левскари които трябва да ги показваме идаваме за пример
Защо полицията от 6,5 мил. българи е арестувала точно тях,как става този избор чоп ли са теглили

Виж, нека не даваме бай и Петко като пример, щото има един куп наистина достойни, готини левскари.
Колкото до въпроса ти - защото, полицията си има списък - когато е за хулиганство винаги хващат футболните агитки, арестуват някого, минава време случая се забравя, те пускат хората, полицията излиза суха - ние ги хващаме, те ги пускат. Тоя филм съм го гледал достатъчно пъти, така беше и с трамвай 20. Едно от най-гнусните неща е да се хващат и обвиняват невинни хора, за да се гони рейтинг на институция.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 00:46

SAMP написа:НЕ съм отявлен почитател на СЗ,но Тепсиев беше несериозен за шеф на фен клуба според мен ;) А да не говорим,че Марти Джи беше пълна трагедия и все запяваше песни в неподходящ момент и никой не го бръснеше за слива ;)

Кво общо има Марти Джи и с кой е сравнението тук всъщност?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2011 00:47

tprodanov ,какъв е този случай с трамвай 20 ,защото не мога да се сетя :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:49

tprodanov написа:
milen.hristov написа:
Не те прави заради това попитах те какво работят и с какво образование са.
Бай Петко го дадох за пример,че има и други левскари които трябва да ги показваме идаваме за пример
Защо полицията от 6,5 мил. българи е арестувала точно тях,как става този избор чоп ли са теглили

Виж, нека не даваме бай и Петко като пример, щото има един куп наистина достойни, готини левскари.
Колкото до въпроса ти - защото, полицията си има списък - когато е за хулиганство винаги хващат футболните агитки, арестуват някого, минава време случая се забравя, те пускат хората, полицията излиза суха - ние ги хващаме, те ги пускат. Тоя филм съм го гледал достатъчно пъти, така беше и с трамвай 20. Едно от най-гнусните неща е да се хващат и обвиняват невинни хора, за да се гони рейтинг на институция.

Добре но защо не са ме хванали мен,а момчета които между другото и са осъждани вече
,т.е. които наистина биха престъпили закона

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 00:54

Мисля, че отговорих. Теб има ли те в списъците на полицията като фен от групировка?

турбоген - http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/28318

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2011 00:56

tprodanov написа:Мисля, че отговорих. Теб има ли те в списъците на полицията като фен от групировка?

Аха ,сетих се ;) Това стана след Дружба.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 00:58

tprodanov написа:Мисля, че отговорих. Теб има ли те в списъците на полицията като фен от групировка?

Сега вече те разбрах.Еми значи ще продължавам да се пазя от такива хора както до сега,дори и да искат да бъдем приятели.Пък е ясно ,че в групировка и няма да вляза.

Като последно за тази вечер: пичове нека бъдем добри момчета,а не да се правим на лоши за да сме готини сред мадамите

Върни се в “Левски”