Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2010 18:01

Vojdek написа:
blue avalanche написа:Като сме сбъркали с изброените "дърва",дай да караме и със следващите по този начин,така ли?

Това "после" ще бъде ча-а-а-а-к през лятото.Е,и?Вместо някой по-полезен да я направи тази "прословута" подготовка,да чакаме Слори,белким се развихри!И през лятото тепърва да търсим играч,така ли?И да се молим Младенов да е налице,щото алтернативата е Слори?Мерси!Няма нужда...

Aха.Само да те питам:кой ще вземат на негово място?Някой друг, който не е във форма,за да може да го чакате него,а?
Или имаш предвид някой? А и да ти кажа за това наш'то първенство си трябва подготовка.Не можеш да очакваш, че като дойдат хора, които до оня ден са играли футбол, веднага да се настроят на това, което правим тук.

А "прословутата" подготовка май-май не знаеш в какво се състои.Тя не е само за обиграване със съотборниците.

А и от това, което аз видях, не е в Слори проблемът.Проблемът е, че само Гарата знае къде да тича за да получава пасовете.Останалите са ми стил Ивелин Попов и Бербатов в националния - дори и да му сочиш на попето къде трябва да отиде, той пак не схваща.

1."Само да те питам:кой ще вземат на негово място?"
Ами който и да вземат,по-зле от него няма да е(поне от това,което виждам досега)
2."А "прословутата" подготовка май-май не знаеш в какво се състои.Тя не е само за обиграване със съотборниците."
Точно така!И по-добре да я направи някой,който ще е полезен!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 17 ное 2010 18:13

blue avalanche написа:1."Само да те питам:кой ще вземат на негово място?"
Ами който и да вземат,по-зле от него няма да е(поне от това,което виждам досега)
2."А "прословутата" подготовка май-май не знаеш в какво се състои.Тя не е само за обиграване със съотборниците."

И кой ще е тоя някой? Дай име. Иначе думите ти са само въздух.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2010 19:42

Vojdek написа:

Един Г.Иванов,например.Слори е по-слаб в момента и от Садула,и от Чепилов.По-трудно ще ми е да открия играч,от който Слори да е по-добър.Може би ти ще ми подскажеш?

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 17 ное 2010 21:29

"
От Топспорт.бг

Режат заплатата на холандеца
Последна редакция: 17.11.2010, 10:12
Публикуване: 17.11.2010, 10:05
Размер на шрифта: a a a
Снимка:
levski.bg

Левски
Сезон 2010/11
Холандецът Анвеле Слори няма да мърда от "Герена" поне до края на сезона, твърди "Тема спорт".

Бързоногото крило разочарова с изявите досега и спортният директор Георги Иванов в прав текст обяви, че юношата на Екселсиор ще напусне отбора през януари.

На подобно развитие на нещата се е противопоставил лично собственикът на клуба Тодор Батков. Причина за това е голямата неустойка, която трябва да бъде платена на Слори в случай, че договорът му бъде прекратен, а именно 100 000 евро.

Заплатата на тъмнокожото "лале" обаче ще бъде намалена с 20%. Слори ще взема по-малко пари, докато не започне да се представя на ниво.

Ако е е вярно това ме радва
Последна промяна от ЛАЗО ЛЕВСКАРА на 17 ное 2010 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 17 ное 2010 21:30

Нито едното, което е по-вероятното.Но поне ни даде тема за разговори.... :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 17 ное 2010 21:34

Vojdek написа:Нито едното, което е по-вероятното.Но поне ни даде тема за разговори.... :lol:

Не съм запознат с Топспорт, но предполагам, че не пускат партенки.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2010 21:59

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:
Vojdek написа:Нито едното, което е по-вероятното.Но поне ни даде тема за разговори.... :lol:

Не съм запознат с Топспорт, но предполагам, че не пускат партенки.

Само дето препечатват от "Тема Спорт"(ако ме разбираш).

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2010 22:20

Проблемът тук е че всички имаха огромни очаквания: ние феновете, ръководството, а и меддите понадуха малко балона. Човекът дойде в лоша кондиция, имаше липса на игрова практика, езикова бариера, попадна в чужда държава, и т.н. Това е разбираемо. Тъпото е, че за 2-3 месеца няма как тези детайли да се ошлайфат...време си трябва. От друга страна, гледах внимателно играта на Слори в мачовете срещу Лил и Академик на живо. Няма как да си кривя душата-той няма никакъв усет за пласиране, ама никакъв... От 10 ситуации, едва в 1 успява да застане така, че да получи топката (и тогава просто го е страх да пробие по фланга)...в това отношение е пълна трагедия. Това е качество, което или имаш-или не.
Явно не се получават нещата, има и такива ситуации в живота, така че здраве и късмет на Слори :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2010 22:32

Vojdek написа:

Ами да се надяваме че ще има приятна изненада. Име от родната А група няма на този етап, не очакваме и да има. Футболист тип Сержиньо Грийн, никому известен, а в същото време професор по футбол за родните стандарти ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”