Партизан - Левски / 1/16 финал за Купата на България/ 21.10.2020 / 14:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Партизан - Левски / 1/16 финал за Купата на България/ 21.10.2020 / 14:30
И какво му е смешното, че заради Валери Божинов водим ли?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Какви времена доживяхме,и срещу Партизан да сме на тръни
САМО ЛЕВСКИ!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Fbf написа:И какво му е смешното, че заради Валери Божинов водим ли?
Смешно е нивото на някои от останалите.. Че Божинов, дето не е играл от сума ти време влиза и няма грешно отиграване цяло полувреме. На мен лично ми хареса, имаше и едно хубаво двойно със Стивън Петков и още една две хубави комбинации.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Така е. Валери Божинов си е класен футболист. Вижда се с просто око, въпреки слабия противник.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

NOMER14 написа:groti написа:Къде го гледате мача. Някой ще хвърли ли линк?
виж на лични
Мерси на всички
110 години любов!
Fbf написа:Така е. Валери Божинов си е класен футболист. Вижда се с просто око, въпреки слабия противник.
Божинка, как успяваш да играеш и да пишеш едновременно?
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
Защо на екипа на Божинов няма "Л"? Това сигнал за ентусиазираната посредственост, в която клубът е затънал ли е, или намек за футболната изключителност на Валери, подобен на двете (вместо три) ленти на екипа на Кройф от Световното във ФРГ от 1974 г.? 
Само "Левски"!
Здравко Димитров ни е най-острият футболист. Да го пускат него вместо Павлин и на другия фланг Насиру. Стасита масита и Павлинчовци пейка.
Не знам чичо Гошо да пробва Божинката като разиграващ халф, че с тези дефанзивни халфове на куп нищо добро не ни чака следващите мачове.
Не знам чичо Гошо да пробва Божинката като разиграващ халф, че с тези дефанзивни халфове на куп нищо добро не ни чака следващите мачове.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Е тоя автогол реши нещата.
Общо взето да се е**т тия смешници
Общо взето да се е**т тия смешници
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Testa_di_Legno написа:Защо на екипа на Божинов няма "Л"? Това сигнал за ентусиазираната посредственост, в която клубът е затънал ли е, или намек за футболната изключителност на Валери, подобен на двете (вместо три) ленти на екипа на Кройф от Световното във ФРГ от 1974 г.?
Това го бях забравил:
Има персонален екип на „Адидас“ с две ленти
Тъй като цял живот беше рекламно лице на „Пума“, а Холандия играеше с „Адидас“ , Кройф си издейства само на неговата фланелка легендарните три линии на ръкавите да са само две. Така излиза и във финала на световното първенство през 1974 г., където „лалетата“ губят 1:2 от домакина Германия.