Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 21:14
Днес трябва да е станало ясно и за дебилите какво имам впредвид, като казвах, че Тунде тактически не е готов. Макар работата с него да дава резултат и да има напредък в това отношение. Инак е звяр, още два месеца му трябват.
За мача-яд ме е, че не бихме и днес с 5-1. Много портиме чисти положения, това е и хубаво( щото ги създаваме) и лошо( щото не ги вкарваме).
Монтана е странен съперник...отзад Кокала ги е наредил перфектно, и това може да им донесе Купата. Но на практика нямат положение цял мач днес, което пък е заслуга на Стоев и играчите му. Сините определено подобряват непрекъснато играта си в дефанзивен план, правилното движение и разполагане на играчите в защитна фаза прави впечатление дори и на неспециалистите. Напред имаме вече и централен, и негов заместник. Трябва ни тип Аниете...
Доволен съм, че бихме и май на практика осигурихме ЕКТ. А и избегнахме коментари от доброжелатели при евентуална не-победа днес. Красива игра на този терен няма как да се очаква, този мач е в историята и гледаме към следващия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]