Монтана (Монтана) - Левски (София) | 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) | 06.05.2016г. 18:00ч

Мнениеот futbolqga » 06 май 2016 20:42

batmanlevski написа:Футбол Лягче, то по прякора ти личи ,че си свикнал да полягаш , докато такива делят футболистите на мой и твой , любимия ти отбор ще изгние в Щ група , а ние ще играем в евротурнирите, а Емо Влев такъв ще ви ушие на финала,че там и Пеевски Ганчев не могат да ви спасят , а ти злобей, злобей :)

А, значи аз деля футболистите на мои и твои? А това, че ти ревеш за черната паламарка не е делене викаш :lol: А иначе твоя любимец ще отнесе поне тройка на финалчето. И то не защото футболистите на Монтана са лоши. Просто треньора им е кухичък горкия.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 май 2016 20:43

Мистри написа:
popokutepetel написа:
Мистри написа:
popokutepetel написа:
Мистри написа:Комичен мач.нека сега , хората , които "разбират" от футбол да обясняват, как е без значение, отборът се обиграва, футболистите са напрегнати, теренът е тежък, топката е кръгла... :lol: С тези футболисти и този отбор ще играем в ЕКТ? Това наистина е майтап.

Грухи, концентрирай се с наблюдения и констатации в аматьорския футбол. Догодина вероятно Каменица фен :)
Иначе за мача нормално тренировъчно мачле. Добре започнаха, но след 4-5 пропуска както се казва мача заспа.
Все пак да си честитим завръщането в Европа след две години отсъствие, защото с тези три точки от днес това вече е факт и на теория.
С привличането на двама-трима качествени футболисти Левски може да изглежда значително по-добре.

Упреците към Стоев са, че играем само с един нападател и то в мачове почти без значение и че отбора играел неатрактивно и не вкарвали. В пореден мач се вижда, че и с един нападател Левски създава много положения, жалкото е че предимно вкарва малко, но това и с трима нападатели няма да се промени.
Нека се обиграва отбора в този вариант и да запазят стабилността на защитата и средната линия за да не се ядосваме после, че след много нападателен футбол сме загубили със случаен гол от някой евроанонимник.

Докато има неврастеници като теб, самозадоволяващи се с посредственоста и безхаберието, то Левски ще слиза все по-надолу и като клуб и като игра.Щом ти харесва-бъди щастлив.Което значи, че не аз съм грухи. :mrgreen: Мислех да направя разбор на чисто спортните моменти в този мач, но за теб е по-важно да обиждаш и да си вземеш париците.

Ами като гледам не слиза, ами от седмо място се качи на второ :lol: А с анализи не се мори. Можеш да анализираш как се променя дата за мач от В група, защото имаш да играеш полуфинал за купата :lol:
А ми е странно ти какво изобщо очакваше да се случи? Безсмислен мач да мине за Левски. Чакаш да се напъват, че някой да вземе да се контузи? Играха си играта, владяха си мача през целите 90 минути, противника не направи нищо. Толкова за протокола. И Х да бяха направили все тая.
А спортно-технически се видя, че в отбора е поработено сериозно върху статичните положения. Има още доста какво да се прави, но за това има няколко месеца.
А за ЕКТ не бери грижа. Тази година с този коефициент ще е за обиграване. Ако стигнат пейофите това ще е успех. Не вярвам да ги преодолеят, но пък знае ли се.

Ти си голЕм майтап.Аре беги се въргаляй в люляците, като един твой "съидейник".Обиграване в ЕКТ. :lol: И да ти обяснявам , какво значи Левски за нас, хората които живеят с тази идея от над 50 години, такива , като теб няма да разберат.Мач без значение. :lol: Не прави нещо, което не можеш-да мислиш.

Кво значи за теб Левски бе малоумник? Ай не се напъвай да не вземеш да се наакаш. Пиивай там аспирин Протект и лягай, че стана утре :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 май 2016 20:55

[offtopic]
popokutepetel написа:Пиивай там аспирин Протект

Ооо, забелязвам тук продуктово позициониране и скрита реклама! :)[/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 май 2016 21:01

futbolqga написа:
batmanlevski написа:Футбол Лягче, то по прякора ти личи ,че си свикнал да полягаш , докато такива делят футболистите на мой и твой , любимия ти отбор ще изгние в Щ група , а ние ще играем в евротурнирите, а Емо Влев такъв ще ви ушие на финала,че там и Пеевски Ганчев не могат да ви спасят , а ти злобей, злобей :)

А, значи аз деля футболистите на мои и твои? А това, че ти ревеш за черната паламарка не е делене викаш :lol: А иначе твоя любимец ще отнесе поне тройка на финалчето. И то не защото футболистите на Монтана са лоши. Просто треньора им е кухичък горкия.

оо, ти сега на секс го обърна, добре,че си призна,че си падаш по мъже, ама нормално то в Щ група , така , нормално е да объркате резбата ;)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 21:14

Днес трябва да е станало ясно и за дебилите какво имам впредвид, като казвах, че Тунде тактически не е готов. Макар работата с него да дава резултат и да има напредък в това отношение. Инак е звяр, още два месеца му трябват.
За мача-яд ме е, че не бихме и днес с 5-1. Много портиме чисти положения, това е и хубаво( щото ги създаваме) и лошо( щото не ги вкарваме).
Монтана е странен съперник...отзад Кокала ги е наредил перфектно, и това може да им донесе Купата. Но на практика нямат положение цял мач днес, което пък е заслуга на Стоев и играчите му. Сините определено подобряват непрекъснато играта си в дефанзивен план, правилното движение и разполагане на играчите в защитна фаза прави впечатление дори и на неспециалистите. Напред имаме вече и централен, и негов заместник. Трябва ни тип Аниете...
Доволен съм, че бихме и май на практика осигурихме ЕКТ. А и избегнахме коментари от доброжелатели при евентуална не-победа днес. Красива игра на този терен няма как да се очаква, този мач е в историята и гледаме към следващия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 май 2016 21:25

sin4ec написа:Днес трябва да е станало ясно и за дебилите какво имам впредвид, като казвах, че Тунде тактически не е готов. Макар работата с него да дава резултат и да има напредък в това отношение. Инак е звяр, още два месеца му трябват.
За мача-яд ме е, че не бихме и днес с 5-1. Много портиме чисти положения, това е и хубаво( щото ги създаваме) и лошо( щото не ги вкарваме).
Монтана е странен съперник...отзад Кокала ги е наредил перфектно, и това може да им донесе Купата. Но на практика нямат положение цял мач днес, което пък е заслуга на Стоев и играчите му. Сините определено подобряват непрекъснато играта си в дефанзивен план, правилното движение и разполагане на играчите в защитна фаза прави впечатление дори и на неспециалистите. Напред имаме вече и централен, и негов заместник. Трябва ни тип Аниете...
Доволен съм, че бихме и май на практика осигурихме ЕКТ. А и избегнахме коментари от доброжелатели при евентуална не-победа днес. Красива игра на този терен няма как да се очаква, този мач е в историята и гледаме към следващия!

Коментарите от доброжелатели няма как да ги отминем ;) Е тук всякви полу-идиотчета се вихрят да обясняват колко е зле Левски щот не играли на кръв и не били в този невероятно важен мач поне с 10 гола. Комици, като недоразумението със светофарчето винаги се намират :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 21:32

popokutepetel написа:Коментарите от доброжелатели няма как да ги отминем ;) Е тук всякви полу-идиотчета се вихрят да обясняват колко е зле Левски щот не играли на кръв и не били в този невероятно важен мач поне с 10 гола. Комици, като недоразумението със светофарчето винаги се намират :roll:

Тоя кукер със светофара го заеби. Щом и с футболягата се е оял, дето е толкова добронамерено момчето, няма смисъл от коментари. Такива винаги ще има, но не те са проблем. Разиграващ халф и резерви на двата бега ни трябват-ето това е проблем!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 май 2016 21:38

Честито целта ЕКТ е изпълнена и на практика. Дори и второто място е факт. Мисля да се постави цел пред треньора, поне да преминем първия съперник в ЕКТ, че в последните три опита там се спъвахме. Победихме корав съперник който не се дава лесно на никой в последно време и поне заради това не трябва да бъдат съдени победителите днес. Поне днес нека няма глупави критики. Иначе ще сме единствените които си плюят отбора след всяка победа, което е много тъпо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2016 21:47

Не знам кои са люляците, не съм се напивал от месеци( което вече си е проблем), а доносник...нямам представа за какво иде реч. Не ме и интересува. Скапаняк си ти, светофарче, но това си е твой проблем.
Голям християнски празник е и бихме, а то инак бих те пратил, дето трябва. Нейсе.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 май 2016 21:55

Момчетааа, честита победа, сядайте на масата и не се карайте за глупости! :) Айде наздраве и весели празници! :)

Върни се в “Левски”