bobo_13 написа:Мъка, мъка, мъкаааа.... едно положение за цял мач. Ужассссс. Стига с тия глупости в началото на подготовката, не били подготвени...айде само извинения. Допреди 1 месец играеха за първенство, нали и ние излизаме по 1 месец отпуска, после от 1-ия дени ни емват, а тия трябва да ги чакаме да влязат във форма???? Каква умора ве, нали цял живот тренирате? Разбирам една година дане сте тренирали, играли и да се иоплаквате, а вие .....
Първо нямахме 1 положение..... мразя когато някой не назовава нещата както са, а "дава и малко от себе си" , преиначава истината и т.н.
Второ това, което пишеш относно подготовката.......... ти верно не разбираш от нищо. Първо не само теб те емват, емват ги и тях..... и те са на договор, както виждаш ти след работа се прибираш у вас, те не се прибират ( в момента ), а са на лагер, далече от роднини и т.н. Второ човек , ти никога ама никога не си спортувал, сигурен съм! Едно е да тренираш един път на ден, друго е да тренираш сутрин и следобед ( вечер ) - съвсем нормално е да са по изморени, но за това се прави това, след това като почнат да тренират по веднъж на ден, да са свежи, да имат сила и т.н. Ти си един от онези, които знаят само да плюят - семпъл си. Първо виж колко юноши играха в този мач (Р. Цонев - който ни е най-добрия поне за мен в момента, Владислав Мисяк, Мики Орачев, Галин Ташев, Божидар Краев, Илия Димитров може и да изпусна някого ) , да ние ще залагахме на юноши, но това ще става плавно, в момента участие в официалните мачове ще вземат може би Р. Цонев, Мисяк, Орачев - като не се наемам да казвам като какви ( титуляри или резерви ). Днес не играха лошо - да по принцип трябва да бием отбор като Монтана, но това е контрола, подготвителен период. Ти ще си един от тия, които при първата грешна стъпка на отбора ще искат да гонят треньора...... писна ми от такива като теб, най-вече заради такива именно не върви отбора!