ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)
Та последно ще има ли още рев за въпросния червен картон, защото очевадно по всички правила на футболната игра в тази ситуация съдията е отсъдил правилно?
Последна промяна от Dust на 14 апр 2019 23:18, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- blue avalanche
- Контакти:
ELFen написа:Стана добър мачРадващото е, че има и реалисти, а по дискутиращите спорни теми...
Засада за Кишерю, при 200% гол дали има?
Дузпата на Вандерсон : 1:3 - от една камера е дискусионна, от 3 - не виждам каквото и да е съприкосновение /поне 20 см. дистанс/.
Къде е описана степента и позицията на радване след гол и в кой член е описана последваща санкция, извън късане на фланелка?
...и наистина си е услуга, че Горанов няма да играе срещу ЦСКА София, има голям шанс да биете - играта на Левски е с видимо подобрение !
Човек, който тръгнал да защитава румънския селяндур, тръгнал да ми се прави на обективен...
За ритника на Кешеру в главата какво се полага? Има ли камера, на която да изглежда неумишлен?
- blue avalanche
- Контакти:
k_oleto написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Домусчиев се беше подсигурил със съдията. Чиста дузпа не дава за Левски, но бърза да свири такава за Лудогорец.
Толкова са нагли и противни, че предпочитам Литекс да стане шампион.
Подсигуриха се срещу осакатения отбор на Левски.
Както казват:"Шубето е голям страх!"
Нищо не се оставя на случайноста.
Ти малко като Томислав Русев. Той пък от към младежи го докара
Д. Иванов - ЦЗ ви защитник е на 23г. и това му е първи мач като титуляр (вероятно ? )
Станислав Иванов - 20г. и има 9 включвания в мачове и първи в стартов (вероятно ? ) Горе пишете, че играете с 10 човека с него, обаче ..........за 20г. футболист да има 9 участия в мач ?? Ти Аякс да си гледал ?? Ще го съсипете това момче - дори и да е качествено. Най-любимия ми: Иван Горанов - стигнал и до национала. Няма фен на Левски дето да го харесва, обаче и няма фен на Левски, който да не пише, че иска българи.
Айде прочети горното - ама без да се дразниш и ще видиш много неща: Едно от които е, че например: Белмонт е 5 пъти по не кадърен от горните трима, ма за него нищо - плюете БГ момчетата и на всичкото отгоре - пишете, че Левски е осакатен...
С "анализите" на Д.Иванов, Ст.Иванов и Горанов какво се опита да кажеш? Че не стана ясно. Ти, самият, разбра ли си мисълта?
- damyanov1963
Kiril2681 написа:damyanov1963 написа:HardWork написа:tiparnik написа:Директивата е ясна. Мастиите от Разград, трябва да станат шампиони. Тука последните мачове съдиите се бяха поспрели да ги побутват. Направиха една изкуствена интрига уж, че Левски и ЦСКА имаме шанс за титлата. Вече последните кръгове наближават и няма да се рискува. Съдията нагледно показа, кой кой е в първенството. И вместо ние феновете на Левски и ЦСКА да се дърпаме и обиждаме. И като свирят против ЦСКА, феновете на Левски, да злобеят, или, както днес да свирят феновете на ЦСКА да злобеем. Време е да се обединим феновете и да изметем това продажно ръководство на БФС и незабавно въвеждане на VAR. Защото се поставете на мястото на Божков или Ганчев. Какъв ти е стимула да инвестираш пари в някой от тези отбори, при положение, че първенството е наредено и шампиона е ясен. А от там и пътят ти към единствените големи приходи за българските отбори, а именно европейските турнири.
Време е за обединение !!!
П.С от фен на ЦСКА.
Аз не видях нито един фен на ЦСКА днеска в този форум да драпа и обижда! Едва ли някой от нас се кефи на загубата на Левски. Би било хубаво ако феновете на Левски също започнат да показват здрав разум, като спрат със системното заяждане. Истината е, че няма никакъв смисъл да се мразим. Футболът би трябвало да възпитава уважение, дисциплина и феърплей, а не омраза, злоба и лицемерие!
Не знам как ще ви прозвучи моето изказване, може би популистко, или както се казва там, но, феновете на двата ни отбора винаги са били за пример за останалите в България. Едно време, когато ходехме заедно на мачовете и след това зедно се прибирахме, а на стадиона седяхме едни до други в А и В сектор нямаше проблеми и така беше в цяла България. След това при демокрацията запичнаха войните по улиците и другите фенове започнаха да ни подражават. Ако сега започнем да се държим както преди, сигурен съм, че това отново ще стане модерно и за останалите фенове - имам предвит най-вече пловдивските.
Всъщност, струва ли си заради една игра, от която някои печелят милиони, ние да се псуваме и биеме?
Дамянов, преди време си говорихме в този форум, бях ти казал, че никога не ме е боляло сърцето така, както на Антверпен - Левски, нищо че съм цесекар от малък. Така беше навремето, така е, пак ги имаше бъзикането, закачките, фолклора, но на мачове съм бил с 2 аверчета от Левски и един от Славия - никога не е имало проблем! Сега народа оскотя! Полудя, оскотя, и затъпя! Хубаво пишеш, но няма да стане, за подобни неща требе и акъл!Апропо...майните са непоправими!
И ти си прав, че оскотяхме, но причините са доста по-дълбоки. Напрегнат и изнервен живот, от там и футболните изблици на агресия, която ни идва, като отдушник. И аз се съмнявам, че това може да стане, но има и една поговорка - Прави, каквото трябва, пък да става каквото ще.
Виждал съм на мач Ливърпъл и Евертън как феновете на двата отбора седят заедно с децата си, всеки с шалче на любимия си отбор и си говорят и се смеят, така че, кой знае...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- blue avalanche
- Контакти:
Dust написа:Та последно ще има ли още рев за въпросния червен картон, защото очевадно по всички правила на футболната игра в тази ситуация съдията е отсъдил правилно?
Ти си един чорбар, от който не може да се очаква обективно тълкуване на правилата, когато са срещу Левски.
ELFen написа:Стана добър мачРадващото е, че има и реалисти, а по дискутиращите спорни теми...
Засада за Кишерю, при 200% гол дали има? Не, нямаше засада, наш Иванчо я покрива.
Дузпата на Вандерсон : 1:3 - от една камера е дискусионна, от 3 - не виждам каквото и да е съприкосновение /поне 20 см. дистанс/. Така да бъде. Аз нямам претенции, защото съдията показа еднакъв аршин както срещу нападателя на Славия при скорошен наш мач, ситуациите са сходни.
Къде е описана степента и позицията на радване след гол и в кой член е описана последваща санкция, извън късане на фланелка? Съдията е п****** и вдигна картон от кумова срама след като видя Ушев на пистата.
...и наистина си е услуга, че Горанов няма да играе срещу ЦСКА София, ФАКТ има голям шанс да биете - играта на Левски е с видимо подобрение !
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Странджата
- Контакти:
Не искам да започвам спор. Искам само да попитам дали имам право да се съмнявам в редовността на първия гол. Марселиньо надхитря нашата защита - заедно с другите двама, които явно не играят, защото са зад защитата ни. Марселиньо елиминира и Михайлов. След това подава или стреля към вратата, но последен играе с топката Кашерьо, който в момента на удара/паса на Марселиньо на мене ми изглежда в засада - Михайлов е зад него, друг играч от Левски между топката и гол линията не се вижда.
blue avalanche написа:Човек, който тръгнал да защитава румънския селяндур, тръгнал да ми се прави на обективен...
За ритника на Кешеру в главата какво се полага? Има ли камера, на която да изглежда неумишлен?
Можеше да се даде жълт - за нескопосано отиграване , застрашаващо здравето на съперника - не мисля, че е умишлено в 10 мин. .
висша математика:31 ≠ 4 

Странджа, това са две различни ситуации в една атака и голът е редовен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- blue avalanche
- Контакти:
ELFen написа:blue avalanche написа:Човек, който тръгнал да защитава румънския селяндур, тръгнал да ми се прави на обективен...
Можеше да се дадеа жълт - за нескопосано отиграване , застрашаващо здравето на съперника - не мисля, че е умишлено в 10 мин. .
Я, пак погледни камерите! Съвсем скопосано вдигане на крака към главата на противника!
Но от фен на ФК Делиорман не очаквам безпристрастно мнение. Особено от такъв, който защитава и оправдава румънския селяндур.
Влизането на Горалски отзад, в краката на Райнов, не заслужаваше ли ЖК? Ударът с глава на Моци беше ли от засада? Моци спря ли Мариани с нарушение? Гледай камерите. Ама внимателно гледай.