Какво,ще става с Левски другия сезон??

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Какво,ще става с Левски другия сезон??

Мнениеот south_division » 27 май 2011 22:51

Така, щом стана вече и официално ясно, че Гонзо продължава да бъде водещата фигура в Левски мога да кажа, че развитието на клуба въобще ще е нулево и следващата година я очаквам пак нулева. Дано да греша... От това което чух за трансферите се взимат 6 човека от бг шампионата по вероятно 4та вече договорени да са българи а 2та с които се водят преговори чужденци. Нямам представа кои , така мисля. Предвид "силното" ни първенство се очаква от тези 6 човека да става най много един и то при добър късмет. Другите ще са от типа Д.Младенов, Г.Христов и т.н. Що се касае за чужденците и най вече за новата ''9-ка'' която спомена Батков трябва да се молим да имаме късмета с Гара, Дъстли, а не с двойно повечето провали на Гонзо , като престъпника Матондо. Та незнам песимист ли съм или реалист ама не са добре нещата....

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 27 май 2011 22:53

Какво става с Левски? Футболистите ни искат да напуснат, Дарко буквално плаче за трансфер, Минев и той... Не ни трябват хора, които не искат да играят за отбора !
Не ми се мисли какво ще става другия сезон...
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 май 2011 00:43

maximalniq написа:Какво става с Левски? Футболистите ни искат да напуснат, Дарко буквално плаче за трансфер, Минев и той... Не ни трябват хора, които не искат да играят за отбора !
Не ми се мисли какво ще става другия сезон...

Специално на Дарко и Веско им е крайно време да поцъкат в чужбина. Най-вече Минев. ;) А Дарко хептем не му се играе, тъй че ще се радвам да го трансферираме. Един от малкото ни конвертируеми играчи ни е и можем да завържем стабилна сума при негова продажба. ;)

Малко се притеснявам за Гонзо, че ще се издъни. Дано ме опровергае.

antonionion
Контакти:

Мнениеот antonionion » 28 май 2011 02:02

Когато плюете срещу някой,казвайте защо и кого предлагате на неговото място.намястото на гонзо -дани ,на батков-?????нали се сещате ,че вече на никой не му се дават излишни пари за футбол,освен ако?????

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 29 май 2011 23:02

Ми нищо, ранно отпадане от ЕКТ, със срамна загуба на Герена от неизвестен отбор, две -три загуби и един - два равни в първенството, славна победа като гост на Калиакра (например) и обещания за добър футбол през пролетта и класиране за ЛЕ.

Това е Гонзо и батков, няма капацитет за повече :))

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 09:01

Какво да стане с Левски през новият сезон ?
Пак същото, както през изминалите два !

Както отиват нещата ...
Селекцията де факто ще е - никаква !
Не, че вероятно хич няма да я има ... като количество ще ги докараме нещата, но като качество .........
А "Гонзо" с далеч по качествени играчи този сезон нищо не направи ...
А следващият без Дембеле, не ми се мисли !

Въпреки всичко аз съм склонен да се даде кредит на доверие на "Гонзо" и щаба му, но само защото този път ( МАЙ ) ... реално ще е ясно, кой носи отговорноста за лицето на отбора.
Ако няма промяна с играта на тима в сръвнение с тази година ... значи Г. Иванов не става на този етап за тази работа !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 31 май 2011 16:27

THE G.A.M.E написа:Какво да стане с Левски през новият сезон ?
Пак същото, както през изминалите два !

Както отиват нещата ...
Селекцията де факто ще е - никаква !
Не, че вероятно хич няма да я има ... като количество ще ги докараме нещата, но като качество .........
А "Гонзо" с далеч по качествени играчи този сезон нищо не направи ...
А следващият без Дембеле, не ми се мисли !

Въпреки всичко аз съм склонен да се даде кредит на доверие на "Гонзо" и щаба му, но само защото този път ( МАЙ ) ... реално ще е ясно, кой носи отговорноста за лицето на отбора.
Ако няма промяна с играта на тима в сръвнение с тази година ... значи Г. Иванов не става на този етап за тази работа !

Напълно те подкрепям ,когато няма с кого да си измива ръцете,ще носи цялата отговорност, и ще си проличи дали е добър мениджър,който просто не е случил на треньор или си е просто "негоден"за ръководна длъжност в Левски.
Между другото ми писна в Левски и ЦСКА за изп.директори по спортно-техническите въпроси да се назначават футболни легенди,а не истински мениджъри,които са учили за тази професия.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юни 2011 21:45

Левски ще е шампион,дори с цената на ранно отпадане от Купата и ЛЕ.И на 5-6 " сигурни" мача навън.Но се надявам да влезем в групите,пък тогава да отписваме ЛЕ...Все пак са доста пари,а и точиците са важни.Но в България ще е като последните 14 мача-13 победи и равен.Това е!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 юни 2011 07:31

С една добра селекция може ида стане нещо.Стига Гонзо да ги мотивира на100%.А за тактика и дума да не става.Ще е някво ръгане,бутане,напрежение.....

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юни 2011 23:04

ЕМИЛ написа:С една добра селекция може ида стане нещо.Стига Гонзо да ги мотивира на100%.А за тактика и дума да не става.Ще е някво ръгане,бутане,напрежение.....

Мисля, че само с мотивация няма да станат нещата ...
През изминалите 2 години, когато трябваше Гонзо ги мотивираше и се вдигахме донякъде ...
Но само с една гола мотивация, титлата е невъзможна ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”