В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Аиде оставете ги на мира.Има по-интересни теми като например че чорбата още не са платили за Трифонов.Да видим Перуката какво ще предприеме.
суперстар написа:Аиде оставете ги на мира.Има по-интересни теми като например че чорбата още не са платили за Трифонов.Да видим Перуката какво ще предприеме.
А дали ще посмеят да не платят на Венци Стефанов
Аз не съм Сопол! , да казвам , че колектива това, колектива онова.
Има грешки индивидуални и те се казват в очите!
Тук се казва точно и конкретно Митрев е слаб вчера и днес ясно ли е!. Защото като сбърка както Петков със Залзбург в 93мин. няма ала бала, отива в "А" окръжна да тренера за здраве, както Никето замина след Вердер, хоп и айде довиждане. Бил левскар и какво да не е по левскар от нас? То и куцото магаре е от реал, ама не играе там!
Еуфорията е хубаво нещо, но реалността е друга, както сам каза Ясен има още хляб да се яде!
Слаба защита и бавна, халфове на приливи и отливи. Вратав супер зле!
А ми да не ни разкрият ( Дани - 1 иргае 2 не играе), Гаджев мааа безмислени шутове и яко разправия, нещо се е възбудил май, централните са супер бавни и зле ориентирани, Дарко напоследак е бездарко , Киров гдето ми го налагат е супер посредствен засега днес заподозрян е вече и ИСА.
Засега имаме само Дембеле, Жо, Йовов и Милдер , очакваме повече от Гаджев, петков?,Минев?,Дарко и Грийн - другите са талаш!
Играта днес беше повече от посредствена и посна!
Има грешки индивидуални и те се казват в очите!
Тук се казва точно и конкретно Митрев е слаб вчера и днес ясно ли е!. Защото като сбърка както Петков със Залзбург в 93мин. няма ала бала, отива в "А" окръжна да тренера за здраве, както Никето замина след Вердер, хоп и айде довиждане. Бил левскар и какво да не е по левскар от нас? То и куцото магаре е от реал, ама не играе там!
Еуфорията е хубаво нещо, но реалността е друга, както сам каза Ясен има още хляб да се яде!
Слаба защита и бавна, халфове на приливи и отливи. Вратав супер зле!
А ми да не ни разкрият ( Дани - 1 иргае 2 не играе), Гаджев мааа безмислени шутове и яко разправия, нещо се е възбудил май, централните са супер бавни и зле ориентирани, Дарко напоследак е бездарко , Киров гдето ми го налагат е супер посредствен засега днес заподозрян е вече и ИСА.
Засега имаме само Дембеле, Жо, Йовов и Милдер , очакваме повече от Гаджев, петков?,Минев?,Дарко и Грийн - другите са талаш!
Играта днес беше повече от посредствена и посна!
daniel875 написа:Момчетата, които обвиняват Митрев за грешката, имат абсолютно право за това. Но по - виновни са треньорите в годините, които са учили и учат, тренират или не знам какво правят по време на тренировъчния процес. Истината е, че този отбор на Левски има огромен потенциал, но той ще се реализира при сериозна игра на всички, а не на единици. Интересно всички се юрнаха да коментират Митрев, а защо не нападате просташкото поведение на Иса през целия мач, недодяланите намери на Грийн, лошата форма на Младенов в последно време, неориентираната игра на двойката централни защитници, многото грешки на Гаджев. Левски прави страшно много грешки по време на мач за отбор, който има възможността да направо нещо наистина велико. Но това ще отстрани при някои малки, но достатъчно правдиви корекции.
Според мен си обективен и рационален. Аз също мисля, че допускаме много грешки във хода на всички мачове от началото на сезона, но при 5 нови титуляра това е нормално. Много е лесно да се критикува Грийн, но задаваш ли си въпроса на какъв език комуникира с останалите (без Мулдер)? Ако някой мисли че нашите имат по-добра тактическа подготовка от холандците.....
Отделно Божката и Гаджев бяха главни герои във жълтите хроники в края на миналия сезон....
НО, ТОЗИ ОТБОР ИМА ХЪС И ЖЕЛАНИЕ ЗА ИГРА (поне засега не и у нас)!!!!
Извън темата, смешника тренер на шампиона "латекс" червендалестия хубавец, след уволнението си каза че нямал качествени попълнения и прехвърли вината за провала си върху футболистите.
Наистина има проблем но той се нарича трньори в детско-юношеските школи (където ги има)....
Може много да се пише дискутира относно поведението, манталитета и начина на живот на младото поколение, но мисля че проблема си е по-скоро при нас на Балканите.... Справка:
Лео Меси - 23 год., Томас Мюлер - 21 год., Месут Йозил - 22 год., Серхио Каналес - 19 год. и много други момчета които не са просто "ТАЛАНТИ", те са изградени футболисти и характери отличаващи се в отборите си.
Отплеснах се.... Нека обичаме отбора си, да го критикуваме (без злоба) и да си пожелаем......ХУБАВА ПРОЛЕТ

Много добре казано Наско.съгласен съм с теб.
В Левски има много вратари, но всеки има своите недостатъци.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

-
- Контакти:
Лео Меси - 23 год., Томас Мюлер - 21 год., Месут Йозил - 22 год., Серхио Каналес - 19 год. и много други момчета които не са просто "ТАЛАНТИ", те са изградени футболисти и характери отличаващи се в отборите си.
ПЛАМЕН ИЛИЕВ 19г. (Нека се потретя)
konvoec написа:Лео Меси - 23 год., Томас Мюлер - 21 год., Месут Йозил - 22 год., Серхио Каналес - 19 год. и много други момчета които не са просто "ТАЛАНТИ", те са изградени футболисти и характери отличаващи се в отборите си.
АМИ И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА ГО НАПИШЕШ - НЯМА РЕАЛНА БАЗА ЗА ОЦЕНКА
ДА ГО ПРОДАДАТ ВЪВ КОЯТО И ДА Е ЛИГА НА ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ ИСПАНИЯ ИЛИ ИТАЛИЯ И ТАМ НАИСТИНА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ.... АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ ПРИ НАШИТЕ ХУБАВЦИ НЕЩАТА СА ИСТИНСКИ....
не беше лошо да се помисли за вратяря на Видима
Messinho написа:В Левски има много вратари, но всеки има своите недостатъци.
КЪШ ОТ ТУКА БРЕ КАРАДЖОВЧЕ