Декларация на Южна Дивизия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове искат оставки в "Левски"
Айде стига бе! Сигурно едвам сколасваш да си купиш кутия цигари, а си тръгнал акъл да даваш. Ако имаш пари извади ги и купи Левски и тогава да те видим какво ще правиш когато такива като тебе започнат да те псуват и да правят протести и да не те пускат на стадиона. Тези от Цска имат защо да мразят Батков и то до гроб. Обаче фен на Левски преди да дръзне да пише срещу Батков най-напред следва да докаже,че е допринесъл за Левски повече от Батков. Това е логичното и нормалното, а всичко друго е антилевскарско. Твърдите,че сте истински Левскари, че обичате Левски, тогава съберете по десетина лева от човек, нали сте милиони и направете трансферите и едва тогава ще можете да искате оставки и да сеете раздори. Айде стига!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
EG5KO написа:Най-после нещо смислено от фенклуб на "Левски"! Сините фенклубове се "гугуткозираха" и клекнаха пред Батков! Вече ме е срам от това! Да не кажа, че ме е гнус! Не мога да си обесня как едни от най-борбените и непримирими фенове сега застанаха в поза "партер" пред Батков и Гугутка! Аз съм от поколението, чийто фенклуб бе ПРЕД БАНЯТА и затова не мога да понеса мекошавостта на сегашните "гугутки". Ако сте пичове - дайте срок на Мустакатия до месец да продаде акциите на клуба и ако не го стори - ежедневен тормоз! По всякакъв начин - демонстразии пред офиса му, недопускането му на стадиона, масов бойкот на мачовете на любимия ни тим. Знам,че "гугутките" веднага ще ревнат, че така тимът няма да се класира за Европа и провалът ще е пълен. Да, ама не! С такова пагубно ръководство (продажба на всичко класно, преотстъпване на ЛЕВСКАРИ по разни отборчета и не купуване на класни играчи) провалът е неизбежен! Нека вцички ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да направим по нещо, та мустакатият дондсник да забрави пътя към "ГЕРЕНА" !
Позната история , упорито върви по стъпките на СКУНКСА
Като фен на ЦСКА ги подкрепям, тъй като всеки мисли за гъза си с извинение
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- za nas e toj religiq
- Контакти:
plamak написа:Айде стига бе! Сигурно едвам сколасваш да си купиш кутия цигари, а си тръгнал акъл да даваш. Ако имаш пари извади ги и купи Левски и тогава да те видим какво ще правиш когато такива като тебе започнат да те псуват и да правят протести и да не те пускат на стадиона. Тези от Цска имат защо да мразят Батков и то до гроб. Обаче фен на Левски преди да дръзне да пише срещу Батков най-напред следва да докаже,че е допринесъл за Левски повече от Батков. Това е логичното и нормалното, а всичко друго е антилевскарско. Твърдите,че сте истински Левскари, че обичате Левски, тогава съберете по десетина лева от човек, нали сте милиони и направете трансферите и едва тогава ще можете да искате оставки и да сеете раздори. Айде стига!!!
Абе з....
Последна промяна от za nas e toj religiq на 05 мар 2010 21:37, променено общо 1 път.
za nas e toj religiq написа:Абе з....Всеки фен си плаща билетчето като отиде на мач нали??? Що да няма право да си изкаже мнението или да търси сметка на някой??? И не на феновете е работа да правят трансфери и да оправят клубната политика!!!!!!!!!! Това е работа на ръководството а като е некъдърно или не може да си ходи!! Не да се натискат всички да дърпат от баницат
![]()
Абсолютно съм съгласен с теб... Левски, както и твоя отбор Ботев са повече от собственост на някакви некадърни президенти, които са докопали баницата и лапат ли лапат, а говорят, че са на загуба... едва ли щяха да стоят начело на отборите, ако губят собствени пари...
- Captain Stottlemeyer
Re: Декларация на Южна Дивизия
Стига сме се карали на средата на шампионата за кеф на "прасчовци", "селяни", "еклери", "буфери" и вся остальная непьющая сволочь
(Моля модераторите да отбележат, че определенията свързани със съсловна принадлежност, ж.п. състав, сладкарски стоки и пр. са в кавички)
Всички единни на мача в Овча купел (нека го напълним този стадион, не му се случва често
)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- za nas e toj religiq
- Контакти:
someone написа:za nas e toj religiq написа:Абе з....Всеки фен си плаща билетчето като отиде на мач нали??? Що да няма право да си изкаже мнението или да търси сметка на някой??? И не на феновете е работа да правят трансфери и да оправят клубната политика!!!!!!!!!! Това е работа на ръководството а като е некъдърно или не може да си ходи!! Не да се натискат всички да дърпат от баницат
![]()
Абсолютно съм съгласен с теб... Левски, както и твоя отбор Ботев са повече от собственост на някакви некадърни президенти, които са докопали баницата и лапат ли лапат, а говорят, че са на загуба... едва ли щяха да стоят начело на отборите, ако губят собствени пари...
Не мога да кажа че Левски е от долюбваните от мен отбори, но подкрепям всички фенове които искат да се отарвът от президенти които гледат на отборите си не като на такива, а като фирми за печелене на пари! Помня какъв беше Левски до преди 10на години и смея да кажа че сега не е дори и бледо копие на тогавашния отбор! А защо??
- bigbonusprize
- Контакти:
monster1011 написа:Не е вярно. Само от квалификациите са над 1 милион евра. Отделно от лига Европа имат 1млн евра сигурни от класирането плюс отделни. Я сега сложи и в тази цифра от тв права. Мтел подписват договор за 1млн лева спонсорство и това е от много време. Можеш да ги провери тези цифри. Отделно около 2млн лева са продажбите. Стига с тези митове на Батков. Иначе за Овча купер работата е ясна... Ама за Батков не е...
Съгласен съм- само едно питане- Кой е Ваашия собственик? Име и т.н. Дай го и аз ще ти уредя Борат да продаде, отдавна го иска а Баждека ми е съсед (не познат)
Цената е 20 млн евро - 38 млн лева. Дай ми името на кандидата и всичко ще е ок. Другото е само дай да лаем по форумите[/quote]
20 млн евро за Левски? Безумие... На базата на какво струва толкова? Повече от 10млн евро е смешно да се иска. Да не говорим, че реалната му цена е съвсем по ниска...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Гугутката е мекушава и жалка душичка, която е на хранилка при агент Тара

- monster1011
- Контакти:
bigbonusprize написа:monster1011 написа:Не е вярно. Само от квалификациите са над 1 милион евра. Отделно от лига Европа имат 1млн евра сигурни от класирането плюс отделни. Я сега сложи и в тази цифра от тв права. Мтел подписват договор за 1млн лева спонсорство и това е от много време. Можеш да ги провери тези цифри. Отделно около 2млн лева са продажбите. Стига с тези митове на Батков. Иначе за Овча купер работата е ясна... Ама за Батков не е...
Съгласен съм- само едно питане- Кой е Ваашия собственик? Име и т.н. Дай го и аз ще ти уредя Борат да продаде, отдавна го иска а Баждека ми е съсед (не познат)
Цената е 20 млн евро - 38 млн лева. Дай ми името на кандидата и всичко ще е ок. Другото е само дай да лаем по форумите
20 млн евро за Левски? Безумие... На базата на какво струва толкова? Повече от 10млн евро е смешно да се иска. Да не говорим, че реалната му цена е съвсем по ниска...[/quote]
Само името струва много пари. Има бази, евентуални бъдещи права върху стадиони, играчи, традиции и т.н. А и това не са толкова много пари за средносилен отбор в Европа. Досега ме обеждавахте как на година приходите са повече от 5-6 млн лева, нормално е клуба да струва 6 пъти повече от приходите за една година