Не хулете по Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Re: Не хулете по Гонзо
След полусезона мисля, че Гонзо успя да надъха играчите в синьо и направи каквото можа. Оценката ми е, че отлично се справи с временната си длъжност като треньор на Левски. Надявам се, че през пролетта ще облече и фланелката с номер 9, за да бъде отново лидер на любимият ми клуб.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Само с надъхване не става. Да мотивацията е важна, но е второстепенна в случая.

- bigbonusprize
- Контакти:
Гонзо на терена? Стига глупости. Няма никаква физическа подготовка и не е тренирал от 6 месеца. На 33 години трудно ще си върне формата... По добре да купят някой.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- deepblue1963
PFC Litex написа:Всички са виновни http://gong.bg/view_article.php?article_id=108201 за момента в ситуацията и като анализ на полусезона това сочат статистиките.
От съдийки тесли ще загубиш мач, два, три, но цели 12 ли са 13 за полусезона си е сериозна аларма за нещо объркано някъде другаде преди грешките на самите съдии.
deepblue1963 интернет е красноречиво доказателство, къде какво има и няма нужда човек да живее някъде си, за да разбере там какво има.
Може и един мач да загубиш от "тесли",но ако е за купата-кво прайм?И какво пише по Интернет за "жестоките" стадиони в Гана?Казах ти,че съм живял там по една единствена причина:защото ме попита откъде знам.Това,което е валидно за Нигерия,е валидно за Гана,Кот Д'Ивоар и т.н.От ливадите хората правят футболисти и шампиони.Толкоз по въпроса.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Гонзо не става:
1-бърка тактиката(пуска Бардон в дефанса и губим по двама на мач),а ако ли не Симонович
2-не сменя състава(играхме с две леки крила-Жо и Мечо в калта на Тича а после садията беше виновен)
3-играем с една и съща схема независимо от противника и от това какви играчи има на разположение(контузени наказани и вращащи се от контузия)
за мен вариянт е И.Илиев а Гонзо изобщо да не се враща на терена да се излага спомнете си напъните на Стоичков,Пенев и костадинов в ЦСКА и финала за купата..
1-бърка тактиката(пуска Бардон в дефанса и губим по двама на мач),а ако ли не Симонович
2-не сменя състава(играхме с две леки крила-Жо и Мечо в калта на Тича а после садията беше виновен)
3-играем с една и съща схема независимо от противника и от това какви играчи има на разположение(контузени наказани и вращащи се от контузия)
за мен вариянт е И.Илиев а Гонзо изобщо да не се враща на терена да се излага спомнете си напъните на Стоичков,Пенев и костадинов в ЦСКА и финала за купата..
Абсолютно съм против Гонзо да остане треньор.
Стара истина е, че от нападател треньор НЕ става. Нищо против личността Гонзо, но за треньор се иска повече мисъл и комбинативност...
Стара истина е, че от нападател треньор НЕ става. Нищо против личността Гонзо, но за треньор се иска повече мисъл и комбинативност...
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
-
danchobara
- Контакти:
Според мен Гонзо трябва да отиде някъде в чужбина да се учи на тактика,схеми и т.н. и ,като се прибере в ЛЕВСКИ да бъде помощник треньор на някой достоен треньор,който ще бъде в ЛЕВСКИ,но наистина трябва да имаме отличен треньор от класата на английските отбори или испански,италиански,немски,а защо не и от чишки или гръцкиотбори,но иначе чест му прави на Гонзо че се нагърби с толкова много проблеми в най-тежкият момент на ЛЕВСКИ.Само ЛЕВСКИ!!!
- ultralevski
- Контакти:
Ясно е,че ни трябва истински треньор.Но всички знаеме колко малоумен и немислещ за ЛЕВСКИ е нашия президент - тодор батков.Почти съм сигурен,че Гонзо ще си остане треньор.
ТОДОРЕ УМРИ !
ТОДОРЕ УМРИ !
Само феновете са важни!
shammi написа:Абсолютно съм против Гонзо да остане треньор.
Гулит, Кройф, Ван Бастен, Рийкард май все защитници бяха.
Марадона е отделен случай - беше резерва.
- deepblue1963
левскар07 написа:shammi написа:Абсолютно съм против Гонзо да остане треньор.
Гулит, Кройф, Ван Бастен, Рийкард май все защитници бяха.
Марадона е отделен случай - беше резерва.
Истината е,че от големи футболисти-големи треньори не стават.Стоп!!!Не искам 1000 мнения по въпроса:голям футболист ли е Гонзо.Нито Меноти,нито Беардзот,нито Моуриньо,нито Хитцвелд(айде да не изброявам още) са били нещо особено като футболисти.Да не говорим за цяла група професионални треньори,които,докато играчите са си джиткали топката,са изучавали професията.Накратко и в защита на Гонзо:
1.Той прави каквото може.Дали е много ,малко или достатъчно-това е.
2.Той никога не е твърдял,че е "страхотен треньор".
3.Той можеше да си стои директор и от височината на своя пост да гледа как отбора затъва.
4.Сега е момента,заедно с Батков да вземат правилното решение:как ще върви Левски оттук нататък(това включва трансфери,треньор,финансиране-всичко).
За нас остава едно-да се надяваме да го направят.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!