Шест години от мача Левски - Удинезе

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Шест години от мача Левски - Удинезе

Мнениеот Синьо сърце » 19 мар 2012 21:18

drvasko98 написа:Винаги, когато се говори за големия успех на тогавашния отбор на Левски, трябва да се сещаме за мачовете с Публикум, когато Георги Петков ни спаси от отпадането. Това го казвам не като заяждане, а за да бъдем по-търпеливи, когато нещо се гради. И че за да стигнеш до успехите, трябва да се научиш да се справяш с неуспехите. А понякога във футбола разликата от големия триумф до пълния провал е един гол в 90-тата минута, едно вратарско спасяване, един автогол 2 минути преди края, три гола за три минути при изтекло редовно време, победен гол с последния удар в мача. Тук нещата опират и до така наречения късмет. Аз съм убеден обаче, че той винаги идва/не идва напълно заслужено. Затова нека не бъдем прекалено критични и си подкрепяме отбора, макар че има много неща, които не ми се нравят.

Да, аз бях в Целе на дъжда и помня как почна походът! И в реванша се мъчихме здраво, но бихме и после всички знаят историята!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

JoRro0
Контакти:

Мнениеот JoRro0 » 19 мар 2012 21:50

ВЕЛИК МАЧ!!! Не помня как съм реагирал след 2рия ни гол, но съседът ми се разчука по стената да пазя тишина :D Дано и тази година играем поне в групите на Лига Европа... Не знам за другите, но на мен ми е по-интересно да гледам български отбори (няма значение кой!) в Европа, отколкото Манчестърските отбори, Лондонските и т,н, САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 23 мар 2012 20:37

Поздравления за темата!

Брех, минаха 6 години... Дано не минат още 6 или... 20 за нещо подобно!

Бях на стадиона и после 2-3 дена си оправях гласа (по-голямо викане съм чувал само на Левски - Галатасарай (1-1)). А след пропуска на Ицо Йовов буквално ми стана лошо - мина ми през акъла дали да не тръгвам за Пирогов...

Удивително е колко голямо значение имат спортните емоции. Мисля, че няма (почти) нищо по-искрено и по-непосредствено от футболната радост. Къде остана онзи плакат "Левски, ти си всичко за нас"?...

Жалко само, че след онази "приказка" 2005-2006 нещо стана - гафа с Пелето, сафарито в Африка, Тампере - кой, как и защо предизвика всичко това все още никой не е обяснил...

Но, Левски си остава завинаги - от дядовци на внуци и така... вече близо (или даже повече) от век!

Само Левски!

Върни се в “Левски”