Geonik написа:Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят.![]()
ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
metodito написа:Nuke написа:
Няма как да си як и здрав, без да си подготвен физически. Как става това?
Например да вдигаш 200 от лежанка и цял ден да бъркаш бетон. За първото се изисква да си як просто. За второто нещо повече.
Добре, разбирам ви какво говорите всички, но все пак си мисля, че Хубчев друго имаше предвид. Може да греша!
bubka написа:TristaNNN написа:bubka написа:Време е да се стегнем и Левски и ЦСКА-София (София) да влезем в групите, а алъш-веришката зелена трупа да отпадне за за поне два поредни сезона. Това е начинът футболът ни да дръпне, а зеленият тумор да го закърши малко за финанси. Да го видим Киро тогава ще дава ли пари за съдии в родното първенство и ще инсценира ли полиграфи.
Баси, какво ви е причинил тоя Киро бе, такава комплексарщина не съм виждал никъде.![]()
[offtopic]Не бих нарекъл комплексарщина отвращението ми от купените победи и титли на Лудогорец. Всеки нормален фен би трябвало да не одобрява такива неща.
Другият момент е тоталният монопол на Домуса - като се почне от участието му в БФС и се стигне до неговите медии, които държат ТВ правата. Такива неща не са здравословни за никое първенство.[/offtopic]
[offtopic]Айде спрете се малко с тоя микренски ТВ популизъм. По-добре ли ви беше, когато преди години лигата беше на тъмно, а? Въобще, какво ви брига кой предава мачовете. Като не ви е кеф, не ги гледайте и не плащайте. Пътувайте си в понеделник вечер, примерно, до другия край на страната и си подкрепяйте там онова. Баси, аман от тия завери и врагове.
И друго, като толкова ревете за съдии и титли, вие колко пъти бихте Разград и нас тоя сезон? Сметна ли добре точиците? Като се почнете да ги чегарите редовно на зеления терен, тогава ще ревункате и ще дирите врагове. А в Европа какви ги свършихте освен, че ви изхвърлиха още на жребието, или и за това вие е виновен Гела? Комплексари такива![/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
“Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта, че искаме да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние”, казва Петер Гал-Андрезли.
https://www.sportal.bg/news.php?news=795376
Здравейте, за два мача ли е наказан Левски да играе без публика?
Нека се заканват тези смешковци Румборак
, тъкмо Левски да не се отпуска.
Нека се заканват тези смешковци Румборак
Да, за два мача...
[offtopic]
От килата е. За тая височина ако си спортист, който трябва да тича ще си не повече 81, макс 82 кила. Имаш твърде много маса за по-продължително тичане.[/offtopic]
Geonik написа:Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят.![]()
От килата е. За тая височина ако си спортист, който трябва да тича ще си не повече 81, макс 82 кила. Имаш твърде много маса за по-продължително тичане.[/offtopic]
Nuke написа:“Не се отказваме. Отиваме за втория мач с мисълта, че искаме да се борим. Ще ни е трудно след 0:2, но ще се опитаме да ги убием за победата. Ще направим всичко възможно да продължим ние”, казва Петер Гал-Андрезли.
Е, много ясно, че така ще кажат. Ако някой си мисли, че тия ще дойдат на разходка в София, жестоко се лъже.
Сега е важно как треньорите ни ще разпределят силите в понеделник и в четвъртък, че и в двата мача искаме победи. Никакво "хахо-хихи", да ги държи нащрек и здраво стъпили на земята!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
galin56 написа:[offtopic]Geonik написа:Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят.![]()
[offtopic]То да е само от килата..... с мед да го намажеш!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Дени Алар дали ще е готов за реванша?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !