ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"
Само че има една огромна разлика между бутанията между двамата докато са на земята и това бутане докато Акуаро е във въздуха. Ако аз застана рамо до рамо с теб и сме да речем на еднакви килограми надали ще можеш да ме избуташ или поне ще ти е доста трудно. Ако обаче скоча във въздуха съвсем лек тласък с ръката от твоя страна ще ми попречи да остана на мястото където съм бил. Съгласен ли си с това? Няма как да отиграе Акуаро топката при положение, че е скочил да я избие и Дембеле го е бутнал с дясната ръка. Защо се правите на слепи и не признаете очевидното. Не го свирил съдията, минало, ок. Но поне не говорете глупости и признайте, че фаул при гола има.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- ralka_levskarka
- Контакти:
mistreated написа:Само че има една огромна разлика между бутанията между двамата докато са на земята и това бутане докато Акуаро е във въздуха. Ако аз застана рамо до рамо с теб и сме да речем на еднакви килограми надали ще можеш да ме избуташ или поне ще ти е доста трудно. Ако обаче скоча във въздуха съвсем лек тласък с ръката от твоя страна ще ми попречи да остана на мястото където съм бил. Съгласен ли си с това? Няма как да отиграе Акуаро топката при положение, че е скочил да я избие и Дембеле го е бутнал с дясната ръка. Защо се правите на слепи и не признаете очевидното. Не го свирил съдията, минало, ок. Но поне не говорете глупости и признайте, че фаул при гола има.
To фала си го има, но е още при избутването на Дембеле .. гледай пак мача

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:...
То всеки си вижда каквото му е изгодно

Няма смисъл да се спори според мен...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Синият Болярин
- Контакти:
mistreated написа:Само че има една огромна разлика между бутанията между двамата докато са на земята и това бутане докато Акуаро е във въздуха. Ако аз застана рамо до рамо с теб и сме да речем на еднакви килограми надали ще можеш да ме избуташ или поне ще ти е доста трудно. Ако обаче скоча във въздуха съвсем лек тласък с ръката от твоя страна ще ми попречи да остана на мястото където съм бил. Съгласен ли си с това? Няма как да отиграе Акуаро топката при положение, че е скочил да я избие и Дембеле го е бутнал с дясната ръка. Защо се правите на слепи и не признаете очевидното. Не го свирил съдията, минало, ок. Но поне не говорете глупости и признайте, че фаул при гола има.
Само дето Акуаро си помага с ръце през цялото време. Ако беше натиснал Дембеле за миг, ОК, ама той продължава да го бута, изтласква го с двете ръце, пречи му да скочи и го използва за упора при собствения си отскок. Естествено, че във въздуха и с много по-леко бутане Акуаро може да бъде изваден от равновесие, но до този отскок нямаше да се стигне без "спомагателните средстава"(ръцете). След играта рамо в рамо Дембеле си спечели по-добра позиция и топката отиваше към него. От този миг през цялата ситуация Акуаро си ползва ръцете и така взе по-добрата позиция. Накрая Гара го избута и си я върна. Ако я нямаше продължителната нечиста игра на Акуаро, ситуацията е по-скоро за фал. Но защото през цялото време си служеше с ръце, нямаше очи да поиска нарушение. Получи се с неговите камъни по неговата глава.
- ralka_levskarka
- Контакти:
delpi написа:ralka_levskarka написа:...
То всеки си вижда каквото му е изгодно![]()
Няма смисъл да се спори според мен...
Да дрън дрън, каквото му е изгодно вика, майй от доста далече си личи че си чорбарин или греша ;? Още к0гато бати Дембеле ;д взе топката и влезе в наказателното поле защитникът го избута защото видя че става лошо

П.П. Просто Гара Дембеле ги направи луди

Да дрън дрън, каквото му е изгодно вика, майй от доста далече си личи че си чорбарин или греша ;? Още к0гато бати Дембеле ;д взе топката и влезе в наказателното поле защитникът го избута защото видя че става лошопък и съдията си каза: каквото съм видял това съм свирил!
П.П. Просто Гара Дембеле ги направи луди!
Може и да съм чорбарин, може и да не съм

Като понатрупаш малко стаж във форума ще разбереш!
Но мнението ми беше от неутрална гледна точка - принципно казано!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Да дрън дрън, каквото му е изгодно вика, майй от доста далече си личи че си чорбарин или греша ;? Още к0гато бати Дембеле ;д взе топката и влезе в наказателното поле защитникът го избута защото видя че става лошопък и съдията си каза: каквото съм видял това съм свирил!
Може и да съм чорбарин, може и да не съм![]()
0о извинете, аз не спя във форума Г-н 1000 мнения

Може и да съм чорбарин, може и да не съм![]()
Ся кат ти се казва, че си чорбарин, що спориш бе брато?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

0о извинете, аз не спя във форума Г-н 1000 мнения
За почти 2 години откакто съм регистриран 1000 мнения са нищо според мен

Интересно с какво в мнението си ти заприличах на "чорбарче"?

Ама спокойно, казано от теб не ме обижда...
rhaegar написа:...
Ся кат ти се казва, че си чорбарин, що спориш бе брато?![]()
![]()
Шоуто е пълно