Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 21:12

TristaNNN написа:Tова е то Левски-хем в един миг тъжно лице, хем в следващ момент усмивка до уши. Морал, чест и принципи! До дупка! Няма Батков, няма Шматков, няма "национални" каузи, няма обединения от вси страни! Затуй бие сърцето, за честта и принципите!

Абе малко е усмивка през сълзи, както се пее в една руска песен, но е усмивка... Честно казано, аз лично очаквам разгром в събота. То че нищо няма да вземем и таз година, е ясно, ами да си играят мачовете за публиката, ще се получат нещата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 мар 2014 21:13

ralka_levskarka написа:
NOMER14 написа:Днес колеги-левскари ме питаха как го виждам мача. Казах им, че твърдо бием с около 5 на 1. Радостни обещаха да ме черпят, ако това стане. :) Не знам за победа ли е обещанието или за точен резултат. :roll:

Нека приемат, че е за победа, все пак мач за Купата :mrgreen:

Няма как...
Твърдите фенове не трябва да показва никаква слабост, а да окуражаваме по-податливите ;)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 мар 2014 21:16

Честита победа на всички левскари! Но дотук с еуфорията. Предстои реванш, предстоят мачове за първенство. Наивно е да си мислим, че състоянието на отбора се е подобрило. При това ръководството, треньорът и футболистите са същите.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 12 мар 2014 21:18

Честито на всички левскари. Днес играхме с половин отбор, който не е водил подготовка срещу многомилионната селекция на Ботев. Така, че никой няма право да омаловажава победата ни. Белаид май ще се окаже най- сериозното ни попълнение този сезон- изключителна игра в защита и много добри включвания напред. Даниел Димов можем да го изтеглим в халфовата линия, а Чмовш да играе централен защитник. Рамос и Бастош имат да наваксват кондиционно и ни трябват работоспособни халфове, ако искаме да пресираме противника. Бастош спокойно може да играе като втори нападател, вместо да мъчим Макриев и Генков. Пелето в никакъв случай не трябва да помирисва терен, а Туре нека влиза резерва на Рамос. Пламен Крумов показа мъжество, но по- добре да се възстанови напълно и тогава да играе. Днес се видя, че е малко неуверен и контузията му пречи. Дано напрежението падне за съботния мач и не играем така нервно като през второто с Ботев.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 12 мар 2014 21:28

Бастос, като го сменят все едно излизат още 2-ма с него, отбора става друг в лошия смисъл:) Определено не е поредното менте.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 12 мар 2014 21:33

Браво на нашите,най-после да ни стоплят малко с тази победа.Доста добра игра и много добър мач за целия отбор,наистина днес играхме като един отбор със страшни пасове един към друг,много добро разбирателство.Според мен това трябва да е титулярния състав и другиден.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 12 мар 2014 21:33

Cooler написа:Бастос, като го сменят все едно излизат още 2-ма с него, отбора става друг в лошия смисъл:) Определено не е поредното менте.

Лошото е, че като свърши въздуха и става друг играч, иначе в него има много класа. Селекцията ни изобщо не е лоша, просто много закъсня. Естествено, Йовов беше последния виновен, но го отнесе. А истинските виновници си ги знаем всички.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 12 мар 2014 21:35

сини богове написа:
Cooler написа:Бастос, като го сменят все едно излизат още 2-ма с него, отбора става друг в лошия смисъл:) Определено не е поредното менте.

Лошото е, че като свърши въздуха и става друг играч, иначе в него има много класа. Селекцията ни изобщо не е лоша, просто много закъсня. Естествено, Йовов беше последния виновен, но го отнесе. А истинските виновници си ги знаем всички.

Напротив малко преди да го сменят,мина 4,5 човека и да направи добър удар.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 мар 2014 21:37

Жоржиньо написа:Браво на нашите,най-после да ни стоплят малко с тази победа.Доста добра игра и много добър мач за целия отбор,наистина днес играхме като един отбор със страшни пасове един към друг,много добро разбирателство.Според мен това трябва да е титулярния състав и другиден.

Може би Димов трябва да смени Бру в центъра, а до Белаид да застане Чмовш. Сигурен съм обаче, че отново ще стартират Аймен и Дани до него.
Само Левски!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 12 мар 2014 21:40

siniq_fen написа:
Жоржиньо написа:Браво на нашите,най-после да ни стоплят малко с тази победа.Доста добра игра и много добър мач за целия отбор,наистина днес играхме като един отбор със страшни пасове един към друг,много добро разбирателство.Според мен това трябва да е титулярния състав и другиден.

Може би Димов трябва да смени Бру в центъра, а до Белаид да застане Чмовш. Сигурен съм обаче, че отново ще стартират Аймен и Дани до него.

За мен лично Бру заигра много добре след 30тата минута днес,но това е мое мнение.Не мисля,че точно в този мач трябва да се изпробва нова двойка централни защитници,пък и Димов и Белаид се разбират доста добре.
Последна промяна от Жоржиньо на 12 мар 2014 21:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”