efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Мнениеот Kris_men2000 » 03 мар 2025 23:18

Следващият треньор на Левски ще бъде Антон Велков. Локо С-я са като машина. Мачкат всичко наред без шум и тихомълком вървят напред. Бият с лекота. Но. Никой не им обръща внимание.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 04 мар 2025 00:44

Kris_men2000 написа:Следващият треньор на Левски ще бъде Антон Велков. Локо С-я са като машина. Мачкат всичко наред без шум и тихомълком вървят напред. Бият с лекота. Но. Никой не им обръща внимание.

Прав си. Не знам дали ще ни е треньор, но за другото си прав.
Спас Делев просто си попадна на мястото, а ако вземат и Неделев, Чочев и Терзиев, Локо Сф наистина много могат да вдигнат нивото.
При Левски проблемът е Сираков, а не друго.
Защото Веласкес прави каквото му е по силите.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 04 мар 2025 00:52

NOMER14 написа:Най ми е гот след мач в Англия, в ШЛ да видя как се поздравявавт бивши противници от различни държави, да си говорят насаме, като предполагам, че си говорят не за мача, а за битови човешки неща. Тъпите рекламотодатели не ми оставят докрай това удоволствие.
Днес изгледах няколко различни видеа за последните минути на мача и след това. Сините футболисти са пред Синята публика и си скандират. Чужденците вече с няколко незабравими мача за отбора знаят кога да клекнат, кога да вдигнат ръце, дори скандират на български, като се мъдрят двама-трима новички и не знаят какво става, на какво присътВУВАТ.
Та, капитанът Цунами си е оформен левскар с тия над 100 мача и 4 сезона за отбора. Силен-слаб, се бори докрай. Той знае какво е Левски. Това е за Мето относно сини млека и чужди.

На запад хората са цивилизовани, обърни внимание как говорят треньорите един за друг там. Хем залогът е в стотици пъти по-голям, отколкото в мач от Ефбет Лига. Анчелоти как прегърна Гуардиола на Бернабеу. Нали не мислим, че го обича? Но правят нещата с финес и културно, с уважение. А ние сме варвари. Дивашка работа. Забелязах как говореше Веласкес за Томаш и за отбора му. Това тук рядко може да се чуе от български треньор. Липсва ни възпитание. На национално ниво.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 04 мар 2025 01:01

И това вечно мрънкане от съдиите на всеки мач е дразнещо в България. Ние какво очакваме? Скапани играчи, слаби треньори, а пък съдиите да са като Колина ли? Или като Чакър? Аматьорски отбори - аматьори съдии. В живота винаги има баланс. Трябва да се наблегне на играта и доминацията. Държиш ли нещата под контрол, вкараш ли няколко гола, няма съдия, който да те спре. С ВАР ще ти отмени 1-2 гола, ама третият ще се признае. И ще биеш. А като не вкарваш и 1 и чакаш на дузпа и мрънкаш, няма как нито да биеш, нито да си силен. И друго, многооо пешеходен футбол се играе у нас. Хората навсякъде залагат на супер бързина. Ние сме като баби в Бг. Футболът и 50% от успеха в него се крие в бързината. Бавен ли си, съперникът се прегрупира, не можеш да го изненадаш, предсказуем си и нищо не постигаш. Бързината е тайната на успеха. А за това се иска добра физ.подготовка и добро боравене с топката, а не да си я укротяваш по 15 сек. Трябва да се залага на бързина, ако искаме да произвеждаме конкурентноспособни футболисти.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 мар 2025 09:04

ogrizko написа:Искам да се извиня от името на ПФК Черно море на феновете на Левски - ако Илиан Илиев беше избрал дали да води само Черно море или само националния, то със сигурност щяхте да биете срещу ЦСКА. Причината за вашите неуспехи е единствено и само злобното джудже.

Щилиян Щилиев дължи извинение основно за това, че не си е набил една злобарка, както само той си може, преди 26 години, а е посадил такъв припок в г.з. на жена си. Щото няма друг вариант за Щилиян Щилиянов (Джуни), освен да е правен в г.з :mrgreen:

Футболистът Илиян Илиев беше наистина класа, докато треньорът е меко казано спорен - аз не го обвинявам, той си гледа отбора и засега отборът му се представя прилично, макар и играейки като катъри, както и не смятам, че е лош тренер за националния, но като човек е неособено убедителен именно в хуманитарния профил. Именно затова и правеният в г.з негов син е такъв заблуден припок!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 мар 2025 11:59

tmanolov написа:
ogrizko написа:Искам да се извиня от името на ПФК Черно море на феновете на Левски - ако Илиан Илиев беше избрал дали да води само Черно море или само националния, то със сигурност щяхте да биете срещу ЦСКА. Причината за вашите неуспехи е единствено и само злобното джудже.

Щилиян Щилиев дължи извинение основно за това, че не си е набил една злобарка, както само той си може, преди 26 години, а е посадил такъв припок в г.з. на жена си. Щото няма друг вариант за Щилиян Щилиянов (Джуни), освен да е правен в г.з :mrgreen:

Футболистът Илиян Илиев беше наистина класа, докато треньорът е меко казано спорен - аз не го обвинявам, той си гледа отбора и засега отборът му се представя прилично, макар и играейки като катъри, както и не смятам, че е лош тренер за националния, но като човек е неособено убедителен именно в хуманитарния профил. Именно затова и правеният в г.з негов син е такъв заблуден припок!

Добре, може би си прав. Извинявам се тогава от името на ПФК Черно море за Илиан Илиев и неговото семейство като цяло - жена и деца. Единствено те са виновни, когато Левски не успее да победи. Злобното джудже и семейството му правят цялата мизерия в българския футбол и особено на Левски - ако не беше той, досега щяхте да сте спечелили много титли и купи ама на..... пък най-голямото му престъпление според мен е това, че като бивш левскар не нарежда на играчите на Черно море нарочно да загубят мачовете си срещу сините ами ги кара да играят за победа. Такова злобно джудже да иска да се играят мачовете срещу сините просто няма! И на всичкото отгоре влизат здраво в единоборствата играчите на Черно море вместо да играят като балерини. Просто Левски бродират и танцуват по терена, докато некадърните моряци само знаят да ритат като магарета. Та, извинявам се за наглостта на Черно море, защото все някой трябва да ви се извини за тази нечестна игра от наша страна. Със сигурност трябва да побеждавате всеки мач с всички възможни средства - ако това не стане, може да се сменят съдиите, треньорите на чуждите отбори, да се водят съдии от чужбина, да се сменят тревните покрития, да се насочат другите отбори как трябва да играят срещу Левски и т.н. Затова ще си позволя за трети път да ви се извиня в тоя коментар и дано успеете да ни простите, все пак оняден беше ден на прошката.
ИзображениеИзображениеИзображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 мар 2025 13:58

Sstefanov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:
Serafim написа:
Sstefanov написа:Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Успех и кураж! Аз ти пожелавам поне 33 години още! Ако има с какво да помагаме тук, казвай!

Подкрепям Серафим - ако с нещо може да помогнем, кажи, затова сме левскари!

Sstefanov - има на кого да разчиташ, ако имаш нужда от нещо.

+1914

[offtopic]Благодаря пичове, супер сте. Но няма как да ми помогнете. Да не навлизам в подробности но имам рак в много напреднал стадии и няма отърване. Приел съм го, за сега 1-2 години ще ме крепят с видве лечения. Но каквото такова (аз това, което исках от живота го направих и го постигнах и съм се примирил. Видях и славни години на Левски, искаше ми се още една титла да видя, но не зависи от мен) .
Само Левски[/offtopic]

Без думи. Дано са сбъркали с даденото време и видиш още много титли на Левски! Късмет!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 мар 2025 14:29

Факт е, че ние сме в най-неуспешния си период, а вие в най-успешния си. При това положение играхме в два поредни сезона срещу един и същ противник в ЕКТ, вие два пъти в България. И Макаби Нетания остава най-силният отбор, който сте преодоляло в ЕКТ. Халал да са ви "успехите"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2025 16:47

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлени факли на терена, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За използване на димки довели до спиране на играта, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. З от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 3 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За издигнати плакати с неприемливо съдържание, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ДК задължава ПФК „Левски” гр. София да възстанови щетите на Национален стадион „Васил Левски” гр. София съгласно чл.38, ал.1 от ДП /2024/2025/

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 мар 2025 18:44

Реших да си направя един експеримент, до сега не съм го правил, да измеря с хронометър чистото игрово време от втория гол на тирето в 84-тата минута до втория гол на Левски в 103-тата. Реално след нашия гол беше свирен края на мача. И това го направих главно заради рева, че сме вкарали в 13-тата минута от продължението, че съдията, ако е подпирал наистина тирето, да е свирил много по-рано и подобни глупости.
Та резултата който получих ме изненада, въпреки че очаквах времето да е доста малко. Мислех си че ще е нещо от сорта на 7-8 минути. Оказа се чисто игрово време от 5 (пет) минути. ПЕТ МИНУТИ. Плюс, минус 10-15 секунди, заради повторения по тв и не се хваща точно кога е започнала играта или заради тъчовете. Но толкова е - пет минути от 84- та до края, като тук влиза и трийсетте секунди, когато вратаря на тирето държа топката пред Стефанов, който уж му пречел, а беше извън наказателното поле.
Мисля че ще е от огромен плюс за футбола, ако започват да засичат чисто игрово време както в баскетбола, но полувремената да ги направят 30 или 35 минути. Тогава ще се избегнат доста малоумни и изнервящи моменти като тези на мача в неделя.

Върни се в “Левски”