ЦСКА спаси рекорд на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА спаси рекорд на Левски

Мнениеот Old_death » 12 апр 2011 11:36

Ама ти наистина ли не правиш разлика между "НАЙ-МНОГО ПОБЕДИ за един сезон" и "ПОРЕДНИ победи"?
За въпросния сезон имате 26 победи,6 равни и 2 загуби.Как са разпределени по кръгове?

А ти прочете ли по горния ми пост,в който помолих някой да намери резултатите на ЦСКА от тоя сезон,или трябва да се обиждаме тука!Ще изтрия мнението си,но се постарай да не си изпускаш нервите.Давай го малко по кротко.Не съм Ривалдо,Левскар-90,Йода или други такива лекета,които нахлуват в чужди форуми и се заяждат!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 апр 2011 11:52

Old_death написа:
Ама ти наистина ли не правиш разлика между "НАЙ-МНОГО ПОБЕДИ за един сезон" и "ПОРЕДНИ победи"?
За въпросния сезон имате 26 победи,6 равни и 2 загуби.Как са разпределени по кръгове?

А ти прочете ли по горния ми пост,в който помолих някой да намери резултатите на ЦСКА от тоя сезон,или трябва да се обиждаме тука!Ще изтрия мнението си,но се постарай да не си изпускаш нервите.Давай го малко по кротко.Не съм Ривалдо,Левскар-90,Йода или други такива лекета,които нахлуват в чужди форуми и се заяждат!

Нали не очакваш от някой левскар да "рови " в интернет за отбора ти?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 апр 2011 12:25

Играха си момчетата ( червените ) ... което неможе да им се отрече !
За което само поздрави ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 апр 2011 13:41

Old_death написа:А ти прочете ли по горния ми пост,в който помолих някой да намери резултатите на ЦСКА от тоя сезон,или трябва да се обиждаме тука!Ще изтрия мнението си,но се постарай да не си изпускаш нервите.Давай го малко по кротко.Не съм Ривалдо,Левскар-90,Йода или други такива лекета,които нахлуват в чужди форуми и се заяждат!

Ти ли не се заяждаш? На теб 90% от мненията са ти провокативни! Обръщаш темите във всевъзможни посоки, само и само да пишеш против Левски! Само си виж мнението, "помолих някой да намери резултатите на ЦСКА от тоя сезон,или трябва да се обиждаме тука" - "Не съм Ривалдо,Левскар-90,Йода или други такива лекета"! Виж се що за стока си бе дядка на 51 години с акъл на третокласник! Не било нужно да се обижда и още в следващото си изречение използваш обидни думи! Ако цял живот си бил такъв, тежко и горко на тези дето са били принудени да те търпят!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 апр 2011 14:08

Младеж, покажи малко уважение! Old_death е един от най-коректните юзъри във форума!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 апр 2011 14:20

crap написа:Младеж, покажи малко уважение! Old_death е един от най-коректните юзъри във форума!

Показах уважение в доста случай, но ми писна да се заяжда! Преди време дори на ЛС беше започнал да ми увърта неговите си версии. Явно съм му крив, че си защитавам отбора! Естествено, че ще защитя отбора си, било то и във форум. А във подфорума на цска, където са се дискутирали теми не касаещи Левски, съм избягвал да давам коментари. В случая отново отговорих на негова нападка, интересно нали, във втора поредна тема пише за мен, без да съм постнал нито един коментар преди това! Това ако не е избиване на комплекси, здраве му кажи!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 12 апр 2011 14:23

Old_death написа:Не зная кой какво е чел в Гугъл,но се сетих,че в нашия форум в темата за историята на клубът има едни статистики.Вижте какво открих там,без да претендирам,че отговарят 100% на истината:

Най-много победи в един сезон в „А“ група: 26 (от 34 срещи през сезон 1971/1972)
Най-малко загуби в един сезон в „А“ група: 0 (от 30 срещи в сезон 2007/08, Рекорд за България), 0 (от 11 срещи през сезон 1958)
Най-много поредни мачове без загуба в „А“ група: 33 (от 20 май 2007 до 10 август 2008) (Рекорд за България)

Ако има някакви забележки,се обърнете към тоя,който е постнал това.Иначе имам някакви спомени,че по времето на Стойчо се дискутираше за някаква рекордна серия,прекъсната от загубата ни от Спартак-Варна на Армията.
Реших и аз да се пробвам с чичко Гугъл,сложих на търсене: футболен шампионат сезон 1971-1972 година и вижте какво открих:
Рекорди на ЦСКА
* Най-много пъти шампион на „А“ група: 31 пъти (Рекорд за България)
* Най-много поредни шампионски титли: 9 (от 1954 до 1962)http://mail20.abv.bg/app/j/box.jsp?fid=10&pid=2 (Рекорд за България)
* Най-много победи в един сезон в „А“ група: 26 (от 34 срещи през сезон 1971/1972)
* Най-малко загуби в един сезон в „А“ група: 0 (от 30 срещи в сезон 2007/08, Рекорд за България), 0 (от 11 срещи през сезон 1958)
* Най-много поредни мачове без загуба в „А“ група: 33 (от 20 май 2007 до 10 август 2008) (Рекорд за България)
* Най-много поредни победи в „А“ група: 13 (от 10 август 2002 до 23 февруари 2003) (Рекорд за България)
* Най-много спечелени точки за един сезон в „А“ група: 79 (от 30 срещи през сезон 2004/2005) (Рекорд за България, споделен с Левски)
* Най-голям точков актив края на сезон в „А“ група: 79 (от 30 срещи през сезон 2004/2005) (Рекорд за България, споделен с Левски)
* Най-много вкарани голове в един сезон в „А“ група: 95 (в 34 срещи през сезон 1971/1972)
* Най-малко допуснати голове в един сезон в „А“ група: 7 (в 22 срещи като през сезон 1951) (Рекорд за България, споделен със Спартак София)
* Най-голяма победа в „А“ група: 12:0 (през сезон 1951 срещу Торпедо Русе) (Рекорд за България)
* Най-голяма победа в официален мач: 12:0 (през сезон 1951 срещу Торпедо Русе)
* Най-много зрители на мач: около 70000 (на 7 април 1982 срещу Байерн, на националния стадион)
* Златен кудрабъл за 1988-89 : Шампион на България, Купа на България, Купа на Съветската армия, Суперкупа на България (и републиканската Спартакиада).
* Най-много златни дубли: 15 (1951, 1954, 1955, 1961, 1969, 1972, 1973, 1981, 1983, 1985, 1987, 1990, 1997, 2006, 2008) (Рекорд на България)
* Най-голяма победа над Левски - 5:0 през сезони 1953 и 1988/89
* Най-голяма победа в КЕШ - 8:1 през сезон 1956/57 срещу Динамо Букурещ
* Най-голяма победа в Купата на УЕФА - 8:0 през сезон 2000/2001 срещу Шериф Тираспол
* Най-голяма победа в КНК - 9:0 през сезон 1970/71 срещу Хака

Абе тоя ваш рекорд да не се окаже като археологическите открития на Батков! ;)

Понеже каза “ако някой има забележки“ аз имам. По нагоре пише че ЦСКА държи рекорда за най много вкарани голове за един сезон 95 от 34 мача. Само че И без гугъл може да се сетиш че тоя рекорд Левски го подобри преди 4 години, като отбеляза 96 гола в 30 мача. Така че излиза че това писание не е много вярно.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 апр 2011 14:30

Вие, извинявайте, ама наистина ли вярвате на глупостите, които ги пише в Гугъл. Ако е така, много сте зле. Ама много. Левски преди точно 16 сезона постигна 26 победи, едно реми и 3 загуби и това е за 30 кръга. Гледайте процентът успеваемост, а не общата класация. Това, че ЦСКА през 1989 година спечели 4 купи се дължеше на факта, че тогава за първи път имаше Суперкупа на България. Мислите ли, че Левски нямаше да я спечели през 1984. Хайде стига! И то ЦСКА игра с Черноморец, доколкото си спомням.
Двата отбора държат всички рекорди на футбола ни. Кой повече, кой по - малко. ЦСКА има един много голям рекорд от мисля, че беше 37 поредни шампионатни мача без загуба в рамките на две първенства от по 30 кръга. Левски в два поредни шампионата преди доста години имаше само едно поражение. Ето това са рекорди. А това за седемте гола е мисля най - големият рекорд за най - малко допуснати голове. Преди няколко сезона Левски можеше да го подобри, но допусна три от Локомотив, два от Литекс и още два от Ботев и не успя.
Не може един отбор като Литекс да се равнява с истинските грандове на българския футбол. Когато и двата са силни, кой повече, кой по - малко, но наистина силни, тогава футбол в България има. Когато са слаби, няма как да стане.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 апр 2011 14:38

Rivaldo10 написа:
crap написа:Младеж, покажи малко уважение! Old_death е един от най-коректните юзъри във форума!

Показах уважение в доста случай, но ми писна да се заяжда! Преди време дори на ЛС беше започнал да ми увърта неговите си версии. Явно съм му крив, че си защитавам отбора! Естествено, че ще защитя отбора си, било то и във форум. А във подфорума на цска, където са се дискутирали теми не касаещи Левски, съм избягвал да давам коментари. В случая отново отговорих на негова нападка, интересно нали, във втора поредна тема пише за мен, без да съм постнал нито един коментар преди това! Това ако не е избиване на комплекси, здраве му кажи!

Ами незнам защо го е направил, но много често се срещат безумни мнения...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 апр 2011 17:51

crap на 12 Апр 2011 14:38

Rivaldo10 написа:
crap написа:
Младеж, покажи малко уважение! Old_death е един от най-коректните юзъри във форума!
Ами незнам защо го е направил, но много често се срещат безумни мнения...

Какво му се обясняваш толкова.Виж му мненията в нашия форум и го остави.Да се спори с такъв е все едно да надприказваш радио ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Левски”