Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Мнениеот SAMP » 18 юли 2010 02:34

tprodanov написа:
SAMP написа:НЕ ме разбираш,какво има предвид точно ;)Няма значение,всеки си има гледна точка.Аз казах моята и не искам да ангажирам никой с нея ;)НЕ казвам,че твойта е грешна,просто моето мнение е различно и така ;)

Моята е, че кочинката на Анал 1 трябва да бъде разритана максимално бързо и безмилостно. Затова предпочитам да не се бута вината към Булсатком.

Предпочитам канал кочинка,отколкото ИСТИНСКИ Левскари да не гледат любимия отбор ;)
А и не мисля,че ще се оправи нещо в канала с тези събития.Ясно е че всичко е на по-високо ниво и е целенасочено.За мен домакинствата трябва да се предават по Канал 1 ;)
Ще ги видим ТВ+ колко са радетели за спорта с това дали ще предадат реванша в Ирландия ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 18 юли 2010 02:37

Смърт пеем за Булсатком :evil:

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2010 02:57

rkk написа:Смърт пеем за Булсатком :evil:

Ходи пей на стадиона Изображение
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 18 юли 2010 03:24

PFC Litex написа:ТВ+ го гледам и не плащам една стотинка на булаците, тъй като в нета кодове под път и над път, да не говорим за чужди канали и т.н. :mrgreen:

Колега, не знам как се включваш към Булсатком с "код" из нета, при положение, че ти трябва MPEG decoder, а аз не знам това телевизора как би го направил при положение, че предполагам няма такова (вградено). Все пак ти си казал "код", затова ми стана интересно. Би ли споделил наистина как се включваш?

А аз иначе съм си на местна кабеларка и не плащам пари - не мисля и да се махам само 'щото някакво лайняно каналче излъчило 2 мача. Но нека го погледнем от другата страна - вижте колко хора бяха на стадиона! Все пак трябва да се помисли и за хората от други градове - все пак Левски и другите отбори са отбори на народа, нали?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 18 юли 2010 03:53

Sofiaatowern написа:
PFC Litex написа:ТВ+ го гледам и не плащам една стотинка на булаците, тъй като в нета кодове под път и над път, да не говорим за чужди канали и т.н. :mrgreen:

Колега, не знам как се включваш към Булсатком с "код" из нета, при положение, че ти трябва MPEG decoder, а аз не знам това телевизора как би го направил при положение, че предполагам няма такова (вградено). Все пак ти си казал "код", затова ми стана интересно. Би ли споделил наистина как се включваш?

А аз иначе съм си на местна кабеларка и не плащам пари - не мисля и да се махам само 'щото някакво лайняно каналче излъчило 2 мача. Но нека го погледнем от другата страна - вижте колко хора бяха на стадиона! Все пак трябва да се помисли и за хората от други градове - все пак Левски и другите отбори са отбори на народа, нали?

Колега, не схвана метафората на другия колега... :) Той искаше да каже, че може да намери линк към ТВ+ и да гледа през интернет. Не става въпрос за кодове, декодери и т.п.... :)
Изображение

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 18 юли 2010 07:42

Сега требва да се местя на БУЛСАТКОМ.
А ПФГ по коя ТВ ще я дават?
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2010 08:26

Sofiaatowern написа:Колега, не знам как се включваш към Булсатком с "код" из нета, при положение, че ти трябва MPEG decoder, а аз не знам това телевизора как би го направил при положение, че предполагам няма такова (вградено).

Този "код" както се е изразил неправилно "колегата", по-правилно е да се каже ключ, се вкарва именно в "декодера", но това днеска го има утре го няма, не е сигурен начин за гледане. Понеже от бск, като решът да сменят ключа точно по време на мача, ще гледа от трите най-дългия.
Sofiaatowern написа: А аз иначе съм си на местна кабеларка и не плащам пари - не мисля и да се махам само 'щото някакво лайняно каналче излъчило 2 мача.

Ами стой си на гадната кабеларка и продължавай да си мислиш, че тв+ е "лайняно каналче".
maximalniq написа:Колега, не схвана метафората на другия колега... :) Той искаше да каже, че може да намери линк към ТВ+ и да гледа през интернет. Не става въпрос за кодове, декодери и т.п.... :)

Не е метафора, ще е смешно да говори за качество, а после да гледа някакъв мижав стриим в нета.

koki1015 написа:А ПФГ по коя ТВ ще я дават?

бТВ, ПроБГ и РингБГ. Мачовете ще бъдат разхвърляни из между трите канала.

ПП: Пичове, светът не свършва с Левски и ЦСКА, погледайте малко истински футбол, защото колкото повече преглеждам този форум, толкова повече стигам до заключенито, че БГ футбол води до затъпяване.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2010 08:57

joring написа:ПП: Пичове, светът не свършва с Левски и ЦСКА, погледайте малко истински футбол, защото колкото повече преглеждам този форум, толкова повече стигам до заключенито, че БГ футбол води до затъпяване.

Колега, съгласен съм с теб, че светът не свършва с "Левски" и ЦСКА. :) Може би съм затъпял, защото гледам български футбол повече от 40 години ;) , но лично аз, ако трябва да избирам между мачовете "Реал" - "Барселона" и "Левски" - ЦСКА, които се играят по едно и също време, бих избрал "Левски" и ЦСКА. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 18 юли 2010 09:07

SAMP написа:
Cesc Fabregas написа:Ами ходете на стадиона бе пичове! Или го гледайте по интернет, или по местаната кабеларка, или в кварталната пицария... :roll: Аре стига сте хленчили, става банално и досадно вече...ония ден на стадиона беше страхотно! :twisted: ;) 8-)

А дядо Боре от село Долно Нанагорнище,който е Левскар от 60 години и заслужава да гледа мн повече мача от нас,дето сме на стадиона от 15 години,какво да прави?Баща ми и Майка ми умряха от яд че не можаха да гледат мача,защото Евроком не го предлага.Те не могат да отидат на стадиона,както аз ;) Разберете,че извън София и големите градове положението е трагично и хората едвам оцеляват!Мачовете трябва да се дават по БНТ за да може всеки да ги гледа.Откраднаха и най-милото на хората,тръпката и насладата от гледането на любимия отбор :evil: !!!Има хора за които това е всичко,вие не знам дали знаете,но има десетки хиляди пенсионери(и не само),които карат само на една кофичка мляко цял ден :cry: Е от тях ли да искаме да си сложат Булсатком?!?!?!Преди да говорите се замислете малко ;)
И този нашия плешив печелбар(Баждеков),вместо да вземе некви 2-3 хил. евро отгоре(с които не може да плати 1/2 от заплата за месеца на 1 играч от отбора),да помисли за хората,които умират от глад и живеят нищета,като скотове!!!

Лишават ги от единсвената радост,която могат да изпитат и макар и за 2 часа да се почувстват ХОРА,откъсвайки се от

мизерния и гнусен живот,който водят!!!

Големи простототии се изписаха пак.ВСИЧКО Е БИЗНЕС,разбрахте ли УМНИЦИ?Който плаща предава.Който обича отбора си да отива но СТАДИОНА,където му е мястото.Десетките хиляди пенсионери са като всички нас и да се оправят както намерят за добре.Искате да подаряваме правата си,а после грачите за трансфери.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 юли 2010 09:09

PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Cesc Fabregas и за какво съм си купил 40 инчово LCD за да гледам мачовете в нета ли?
Живеем в 21 век баце и не мисля да се кьора на стримче с 30х20 екранче, а да ме задължава някой да ставам абонат на даден оператор, че видиш ли тоя канал бла-бла-бла не са познали.
Това е нелоялна конкуренция между операторите от която страдаме ние крайните клиенти и това нещо го има само в Ботсуана, пардон България.

Ами ти се оправяй. Мен не ми пука, защото съм на стадиона ;) КОгато е гостуване, ще ходя да го гледам в бирарията в съседния блок...голям проблем, няма що... :roll:

Типично българско мислене без да ми се сърдиш
Аз не сакам на Вуте да е зле, аз сакам на мен да ми е добре.

Добре бе, мен кво ме вълнува кой ще гледа мача в крайна сметка?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Левски”