Левски няма да разчита на Цачев ?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Левски няма да разчита на Цачев ?!

Мнениеот kireto2 » 12 май 2010 23:07

tprodanov написа:Гонзо е единствената гаранция Левски да не се разпадне в момента. Първо, никой не би се навил да я върши тая работа. И второ, разсипията на мустака е значително по-голяма, отколкото си мислиш. Гонзо, когато застана на този пост каза, че няма да взима треньор за довършване на сезона, първо, защото няма пари от мустака, и второ, защото въпросния треньор ще натрупа само негативи. Беше ясно, че няма да се представим кой знае как.. Гонзо е на този пост в момента, за да обере негативите и твай. Не е лошо да помислиш и от тая гледна точка. Колкото до Цачев, виж срещу кого са му головете, щото има значение. И Гошо Христов вкара 3 на Ботев, и Еньо вкара 4 на Марек, ама и двамата не стават за чеп за зеле. Да вкараш на бившия си отбор винаги е лесно, но това не те прави футболист. И така, на Цачев статистиката в Левски му става 2 гола за 8 мача. Внушително, нали?

А, и един съвет. Герена не е далече, има удобен транспорт, лесно е за паркиране. От вторник до четвъртък има достатъчно тренировки, двустранни игри, може да видите още от лапетата, до мъжете. В понеделник пък са мачовете на дублиращите, често и на юношите. Погледайте, кой как играе, как се развива, преди да обявявате някой за мега талант.

Ами дай тогава да им сравним статистиките на Цачев и на Антонов. По твойта логика Антонов има 0 гола.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 23:31

Да виждаш някъде да защитавам Антонов? Всъщност, в последните 4 мача има 3 гола, ако не се лъжа, но е все тая, пълен безкадърник е. Това прави ли Цачев добър футболист?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 май 2010 23:36

PFC Litex написа:...

Цачев завърши миналия сезон доста силно, но тогава ръководството ви реши да го прати в Пирин защото взехте Ортега.
Ако чакаш футболист играл в Левски и от там пратен в Пирин да успее да се развие много се лъжеш.
...

Това е точното мнение!!!

Да започнем отначало... Първо Кокала даде шанс на момчето и то показа, че има талант. Няма значение колко гола е вкарал и срещу кой. Сезона приключи и точно тогава трябваше да се работи върху таланта на Цачев, трябваше да остане в отбора и да се залага на него макар и не много често, ако не в първия отбор то в дублиращия... но там точно направихме грешката, моите уважения към Пирин ама там няма как и няма кой да развие таланта на футболист, който е точно във възраст, в която трябва да се работи с него. Изигра няколко силни мача в Пирин с инерцията натрупана от Левски и се приключи. Останалите няколко месеца може и да са били пагубни за него. От треньори като Гонзо и Здравков не виждам как може да научи нещо момчето.

Иначе тази новина все още не е потвърдена от никой и не бива да си правим заключения, но ако стане така това ще бъде поредната постъпка на Гонзо, с която ще изгуби още малко от доверието на сините фенове към него, което не е безкрайно!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 май 2010 23:38

tprodanov написа:...
Гонзо, когато застана на този пост каза, че няма да взима треньор за довършване на сезона, първо, защото няма пари от мустака, ...

Не си спомням такова нещо. Гонзо лоша дума срещу мустака не е казал няма и да каже! Като дупе и гащи са двамата :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 23:43

Чакай сега. Аз не казвам, че момчето няма талант. Напротив. Казвам, че това момче е повече от година в застой. Казвам и че в Левски няма кой да го развие. Ако остане в Левски след една година ще е свършил с футбола в стил Копи или нещо подобно. Гонзо е напълно наясно с това. Какво друго да направи? Неща, които не може? Да вземе треньори за ДЮШ без пари? Да се научи самия той да работи с ДЮШ? Да си го води тях и да му пуска клипчета с Гунди?
Това е най-правилното решение и за Цачев и за Левски. И да се надяваме мустака да се разкара, нещата в школата да се оправят и да не се получават такива неща със следващите деца.

Делпи, какво не помниш, не помниш Гонзо да е казвал, че няма пари? Аз го помня много пъти - и лично от него и по медиите. И от Батков също.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 13 май 2010 00:53

Защо живеете и говорите за младите бастуни, като за Лео Меси? Кой Ви изтри мозъците?
0 таланти има в школата готови за ЛЕВСКИ. Цачев е средно футболистче, Табака също, Иса също, Балтанов вечната надежда, ооо Хичо - Пичо е това е шиле. Между другото с 1 изключение всички са високи като табуретки ;))

Само ЛЕВСКИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 00:58

За Табаков си в грешка. Не е следно футболистче, а първокласен пияндурник! Да си имаме уважението :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 май 2010 12:26

Табаков грам не близва алкохол...той е примерно момче :roll: :mrgreen: Верно,що плюете по Гонзо ? Човека каза,че няма опит и ще направи всичко възможно да извади Левски от трудното положение в което е отбора ! Да,прави грешки,но кой друг да се нагърби с неговата задача ? Все пак Батков е в клуба,кво очаквате - да спечелим ШЛ ? Единственото което не ми харесва при Гонзо е,че не станаха нещата Илиан Илиев да води Левски,или така поне беше афиширано в медийте,явно поради някакви личностни дразги между двамата ! Сега ще видим какво ще стане с Ясен Петров,ама не съм оптимист ! Докато Ганьо е в Левски,оправия нЕма да има,ако ще и Моуриньо да ни е тренЕрче ;)
Изображение

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 13 май 2010 16:52

Требваше да не участваме в Европа зада направим отбор с кадърните юноши дето имаме ама кой го е грижа. Оня дебил Боратко му требват кинти за винзаводите и не го интересува че нищо не играем. А Гонзо си плю в сурата жалко беше голям като футболист но за ръководител не става. А що се отнася до новия треньор то е като в рекламата на М ТЕЛ ,това новото ли е че то като предишното.Явно пак ще се ядосваме на бастуните и старците които куцат по Герена.Жалко за любимия тим жалко.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 май 2010 18:30

Гонзо ми беше идол за футболист и винаги,при всяко негово връщане се радвах. Сега обаче той единствено и само вреди. И Гонзо не е такъв страдалец какъвто го описвате. Той просто иска да бъде легенда.Такава,каквато за съжаление няма да бъде именно заради тия глупости,които направи.Напомням - Ратко,4-мата казанци,после ще има треньор,няма да има треньор,аз няма да съм,аз ще съм,ще вземем великия Саша Симонович (за да му плащаме заплатата),Мечо (за да му плащаме заплатата),Тевиа (защото,явно момчето иска да види София),Миро Антонов (????) и т.н. и т.н. И недей говори,че никой нямаше да работи в Левски в този момент.Малки душици колкото искаш. Дали е дал пари в заем на оня мустакатия овен не знам.Ако е дал,това го прави голям левскар (той и без това е),но не и добър ръководител. А и момчетата казаха.Цачев завърши сезона по един перфектен начин.След това не му се даде шанс да покаже дали това е плод на стечение на обстоятелствата или наистина има качества.Гонзо е голям левскар,но в този момент не става за шеф.Може би за собственик ДА.Определено бих гласувал с 2 ръце той да е собственик,но не и да се бърка в чисто спортно техническите въпроси в Левски. А,това,че поел цялото това теглило ей така от единия идеализъм ми звучи доста смешно
110 години любов!

Върни се в “Левски”