Декларация на Южна Дивизия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Декларация на Южна Дивизия
Стига вече! South division ли ще финансират отбора? Защо никой не протестираше срещу Батков и Баждеков през 2005 и 2006? Не спряхме да плюем по Велев, въпреки че ни направи шампиони и видяхме какво последва. Оставете хората да работят на спокойствие, през годините сме имали къде-къде по-слаби сезони. Горчивата истина е, че с напрежението, което създаваме точно ние пречим най-много на уж любимия ни отбор.
WeReWoLf написа:Стига вече! South division ли ще финансират отбора? Защо никой не протестираше срещу Батков и Баждеков през 2005 и 2006? Не спряхме да плюем по Велев, въпреки че ни направи шампиони и видяхме какво последва. Оставете хората да работят на спокойствие, през годините сме имали къде-къде по-слаби сезони. Горчивата истина е, че с напрежението, което създаваме точно ние пречим най-много на уж любимия ни отбор.
Какво като Велев ни направи шампиони бе... ебати смешната история, та Левски не играеше никакъв футбол, единствено благодарение на чичовото станахме шампиони, че онзи изобщо пък не става за треньор... каква беше разликата при Велев, отново загуби от Локо Сф, равен с Миньор, слаби мачове със Сливен, Пирин, Славия и т.н спечелени единствено и само благодарение на Гонзо... и какво Батков е единствения, който може да спонсорира отбора, други няма и какво напрежение създават феновете... колко пъти застанаха зад футболисти и ръководители... 100 пъти, а те не се отблагодариха с никаква игра и резултат, Батков смешника обеща трансфери на качествени футболисти зимата в Левски на една среща, къде са тези трансфери... освен, че продадохме всичко което можеше за някакви мижави пари друго не е направил, домъкнаха някакъв бежанец от Мездра, взеха някакъв от Своге без пари и Кривия на 35 години и това ако е селекция еби му майката... стига толкова, като няма пари да бяга на някъде, да търси купувач на Левски, да излезе и да каже искам толкова пари за клуба и да видим ще се появи ли някой заинтересован...
- monster1011
- Контакти:
В днешно време издръжката на футболен клуб в БГ е по-скоро загуба. Смешно е да се твърди, че Борат не би го продал ако може. За това Моля фен-клубовете да искат оставки когато намерят купувач или те самите съберат небходимите 20-30 млн евро за покупката и 4-5 за издръжката годишно. Освен това оставка в едно дружество (а ПФК е вид фирма) можеш да искаш от всеки друг но не и от собственика. Не ме разбирайте погрешно - не съм му фен на Борат- но феновете са за подкрепа а не за кадруване. Досегашните опити в който и да е клуб да се сваля собственика завършват по 2 начина - неуспех на опита за сваляне или банкрут/влошаване на ситуацията. Свинчовците изгониха единствения човек с пари - В.Божков и от там започна всичкото им падения с Лупита, Кремиковци, Тиатани и т.н.
Така че 48 часа преди първия мач е най-безумното нещо да се сеят раздори между феновете. Фен или не на Левски - това е ЧАСТЕН клуб. На мен някой външен ако ми каже какво да правя с моята си фирма нали се сещате...
Пак повтарям преди да се развихрят някои скинизирани фенчета ПУБЕРИ - НЕ СЪМ МУ ФЕН
Така че 48 часа преди първия мач е най-безумното нещо да се сеят раздори между феновете. Фен или не на Левски - това е ЧАСТЕН клуб. На мен някой външен ако ми каже какво да правя с моята си фирма нали се сещате...
Пак повтарям преди да се развихрят някои скинизирани фенчета ПУБЕРИ - НЕ СЪМ МУ ФЕН
monster1011 написа:В днешно време издръжката на футболен клуб в БГ е по-скоро загуба. Смешно е да се твърди, че Борат не би го продал ако може. За това Моля фен-клубовете да искат оставки когато намерят купувач или те самите съберат небходимите 20-30 млн евро за покупката и 4-5 за издръжката годишно. Освен това оставка в едно дружество (а ПФК е вид фирма) можеш да искаш от всеки друг но не и от собственика. Не ме разбирайте погрешно - не съм му фен на Борат- но феновете са за подкрепа а не за кадруване. Досегашните опити в който и да е клуб да се сваля собственика завършват по 2 начина - неуспех на опита за сваляне или банкрут/влошаване на ситуацията. Свинчовците изгониха единствения човек с пари - В.Божков и от там започна всичкото им падения с Лупита, Кремиковци, Тиатани и т.н.
Феновете и на Юнайтед и на Пуул (не само на тези отбори) стачкуват с/у ръководствата на клуба, но това не значи, че сеят раздори в клуба и сред всички фенове, в същото време и подкрепят отбора си, но пак показват своята позиция против шефовете на отбора, ако не са доволни от тяхното управление... Левски е клуб на почти 100 години, който не е на Батков и никога няма да бъде, ако ще по закони да му напишат не АД, а името на адвокатската фирма на Батков... Ролята на фен-клубовете не е да намират купувачи на отбора или пари за издръжка, тяхната роля е да правят хореографии, да дават необходимата подкрепа на отбора, което и този сезон го направиха не веднъж, но и имат право да казват, когато са недоволни от решенията на собственика и когато виждат, че нещо в отбора не върви, когато се продават най-добрите футболисти и не се прави селекция, с която да се гонят високи цели в първенството и Европа, не само на приказки...
Последна промяна от someone на 05 мар 2010 20:37, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
monster1011 написа:В днешно време издръжката на футболен клуб в БГ е по-скоро загуба. Смешно е да се твърди, че Борат не би го продал ако може. За това Моля фен-клубовете да искат оставки когато намерят купувач или те самите съберат небходимите 20-30 млн евро за покупката и 4-5 за издръжката годишно. Освен това оставка в едно дружество (а ПФК е вид фирма) можеш да искаш от всеки друг но не и от собственика. Не ме разбирайте погрешно - не съм му фен на Борат- но феновете са за подкрепа а не за кадруване. Досегашните опити в който и да е клуб да се сваля собственика завършват по 2 начина - неуспех на опита за сваляне или банкрут/влошаване на ситуацията. Свинчовците изгониха единствения човек с пари - В.Божков и от там започна всичкото им падения с Лупита, Кремиковци, Тиатани и т.н.
Батков беше казъл, че за заплати и данъци отиват към 500 000лева месечно и това беше преди 6 месеца. 600 000 ги сложи с други разходи. Това са 7 200 000млн лева годишно. Елементарна математика. Такива бяха заплатите преди 6 месеца. От тогава уж ги намалиха още. И сега само си помисли приходите от квалификациите за ШЛ и групите на Лига Европа колко са му донесли. После прибави спонсори, трансфери, приходи от фенове и реклама.
Супер много ви е промил мозъците с неговите "истини". Батков не е човек с пари и не е за Левски. Левски е голям клуб, който иска малко инвестиции за да започне да ги връща.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Декларации, дрън дрън ярина!!! Айде стига сте се правили на разбирачи. По-добре напълнете стадиона, защото това Ви е работата. По-добре е Батков и Левски без дългове отколкото някоя мутра и Левски с милиони дългове, като чорбата.
- monster1011
- Контакти:
bigbonusprize написа:monster1011 написа:В днешно време издръжката на футболен клуб в БГ е по-скоро загуба. Смешно е да се твърди, че Борат не би го продал ако може. За това Моля фен-клубовете да искат оставки когато намерят купувач или те самите съберат небходимите 20-30 млн евро за покупката и 4-5 за издръжката годишно. Освен това оставка в едно дружество (а ПФК е вид фирма) можеш да искаш от всеки друг но не и от собственика. Не ме разбирайте погрешно - не съм му фен на Борат- но феновете са за подкрепа а не за кадруване. Досегашните опити в който и да е клуб да се сваля собственика завършват по 2 начина - неуспех на опита за сваляне или банкрут/влошаване на ситуацията. Свинчовците изгониха единствения човек с пари - В.Божков и от там започна всичкото им падения с Лупита, Кремиковци, Тиатани и т.н.
Батков беше казъл, че за заплати и данъци отиват към 500 000лева месечно и това беше преди 6 месеца. 600 000 ги сложи с други разходи. Това са 7 200 000млн лева годишно. Елементарна математика. Такива бяха заплатите преди 6 месеца. От тогава уж ги намалиха още. И сега само си помисли приходите от квалификациите за ШЛ и групите на Лига Европа колко са му донесли. После прибави спонсори, трансфери, приходи от фенове и реклама.
Супер много ви е промил мозъците с неговите "истини". Батков не е човек с пари и не е за Левски. Левски е голям клуб, който иска малко инвестиции за да започне да ги връща.
Единствената година когато приходите надвишиха разходите е с влизането в ШЛ и 1/4 финала. Тази година от ЛЕ и квалификациите на ШЛ влязоха около 4 млн лева, от продажби 2 млн. Сезоните в които Батков е собственик са мисля 4 = 30 млн лева
Какви спонсори и приходи иначе, освен Мтел? И те дават 0,5 млн /година. За феновете на Пуул и МЮ - В Англия е друго и като възможност клуба да печели от маркетинг и откъм кандидат купувачи. Аз ви казах не съм му фен и нямам против да продаде отбора - но покажете на кого ще го продаде (щото вижте Ботев за пример) и тогава с претенциите. А за разделянето на фенове - то ще е факт 100%. И то 2 дни преди първия мач? Защо за Бога? Като толкова умирате да го гоните - гонете го като не останат шансове за титла или поне Европа. Сега не е момента за разделение. Вместо да говим знамената, факлите и хореографията за ОКупел се занимаваме с глупости.
- bigbonusprize
- Контакти:
monster1011 написа:
Единствената година когато приходите надвишиха разходите е с влизането в ШЛ и 1/4 финала. Тази година от ЛЕ и квалификациите на ШЛ влязоха около 4 млн лева, от продажби 2 млн. Сезоните в които Батков е собственик са мисля 4 = 30 млн лева
Какви спонсори и приходи иначе, освен Мтел? И те дават 0,5 млн /година. За феновете на Пуул и МЮ - В Англия е друго и като възможност клуба да печели от маркетинг и откъм кандидат купувачи. Аз ви казах не съм му фен и нямам против да продаде отбора - но покажете на кого ще го продаде (щото вижте Ботев за пример) и тогава с претенциите. А за разделянето на фенове - то ще е факт 100%. И то 2 дни преди първия мач? Защо за Бога? Като толкова умирате да го гоните - гонете го като не останат шансове за титла или поне Европа. Сега не е момента за разделение. Вместо да говим знамената, факлите и хореографията за ОКупел се занимаваме с глупости.
Не е вярно. Само от квалификациите са над 1 милион евра. Отделно от лига Европа имат 1млн евра сигурни от класирането плюс отделни. Я сега сложи и в тази цифра от тв права. Мтел подписват договор за 1млн лева спонсорство и това е от много време. Можеш да ги провери тези цифри. Отделно около 2млн лева са продажбите. Стига с тези митове на Батков. Иначе за Овча купер работата е ясна... Ама за Батков не е...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- monster1011
- Контакти:
bigbonusprize написа:monster1011 написа:
Не е вярно. Само от квалификациите са над 1 милион евра. Отделно от лига Европа имат 1млн евра сигурни от класирането плюс отделни. Я сега сложи и в тази цифра от тв права. Мтел подписват договор за 1млн лева спонсорство и това е от много време. Можеш да ги провери тези цифри. Отделно около 2млн лева са продажбите. Стига с тези митове на Батков. Иначе за Овча купер работата е ясна... Ама за Батков не е...
Съгласен съм- само едно питане- Кой е Ваашия собственик? Име и т.н. Дай го и аз ще ти уредя Борат да продаде, отдавна го иска а Баждека ми е съсед (не познат)
Цената е 20 млн евро - 38 млн лева. Дай ми името на кандидата и всичко ще е ок. Другото е само дай да лаем по форумите
monster1011 написа:Единствената година когато приходите надвишиха разходите е с влизането в ШЛ и 1/4 финала. Тази година от ЛЕ и квалификациите на ШЛ влязоха около 4 млн лева, от продажби 2 млн. Сезоните в които Батков е собственик са мисля 4 = 30 млн лева
То е ясно, че Юнайтед и Пуул е друго като клубове, исках да кажа за феновете, че въпреки толкова успехи са недоволни и протестират против ръководството, като гледах финала миналата седмица почти всички фенове на Юнайтед бяха със зелено-жълтите шалчета в знак на протест, което говори, че са единни... не знам защо левскарите трябва да сме разединени и да се делим, като мисля, че няма някой привърженик на Батков и на ръководството му на Левски... какъв е този тъп въпрос на кого ще го продаде, феновете ли трябва да посочим купувач, той сам да намери и да ни освободи от присъствието си, но след като стои начело на Левски значи не е толкова на загуба... приказките че обича Левски и не може да му намери достоен купувач и не иска да го дава в несигурни ръце щяха да вървят, ако не беше изпратил часове преди дербито почти половината титулярен състав и най-добрите си футболисти на разходка, което повлия и на останалата част от отбора и доведе до мача, в който Левски беше като спаринг на другия отбор...